Post Wyświetl pojedynczy post autor: bryla » 03 maja 2005, 12:13
bryla
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 03 maja 2005, 13:28
Trojan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puchatek » 03 maja 2005, 13:40
Puchatek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fiodor afc » 03 maja 2005, 14:14
fiodor afc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bryla » 03 maja 2005, 14:27
bryla
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 maja 2005, 14:27
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: erteel » 03 maja 2005, 15:05
erteel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fiodor afc » 03 maja 2005, 16:04
fiodor afc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 maja 2005, 16:07
No to trzeba troche pomyslec stary ...fiodor afc pisze:A co piszecie pepikomBo te szablony na stronce to raczej do wysłania klubom sie nadają a nie reprezentacji
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 03 maja 2005, 16:34
Ja też coś takiego dostałem a od jednego Czeskiego klubu zamiast mi wyslac poczta to dostalem na maila zdjecie ich druzyny fajnie niefiodor afc pisze:A dostał ktoś taką odp z Arsenalu![]()
Thank you for your email enquiry to Arsenal Football Club. Due to the overwhelming response from supporters to the info@arsenal.co.uk address, emails cannot always be answered immediately. We will respond to every email, however, the swiftness of our response will vary according to the nature of the query and the date upon which it was received. We would appreciate your patience until you receive a reply. In the meantime you may wish to visit the Club web-site at <file/www.arsenal.com> www.arsenal.com or telephone the Main Switchboard on + 44 (0) 20 7704 4000.
Please note info@arsenal.co.uk only operates between Monday - Friday 9am - 5pm.
We thank you for your patience.
Arsenal Football Club is backing the UK Olympic & Paralympic bid - Register your support at www.london2012.org
This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error please contact the Club's IT Department immediately..
Any opinions expressed in this email are those of the individual and not necessarily those of Arsenal Football Club PLC.
Although Arsenal FC has taken reasonable precautions to ensure no viruses are present in this email, we cannot accept responsibility for any loss or damage arising from the use of this email or attachments
Arsenal Football Club PLC
Żaden anglista ze mnie wielki nie jest, więc jeśli ktoś pomoże bede wdzięczny
I mam pytanie. Czy ktos próbował do takich zespołów jak ManU, Chelsea czy Bayern
wozny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: oskii92 » 03 maja 2005, 17:26
oskii92
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 maja 2005, 18:53
ja wyslalem z tego szablonu i mi przyslali tytlko swietna polska pozcta posiala i z 24 tylko 7 kart do mnie dotarlo ale i tak sie cieszefiodor afc pisze:A co piszecie pepikomBo te szablony na stronce to raczej do wysłania klubom sie nadają a nie reprezentacji
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fiodor afc » 03 maja 2005, 19:06
fiodor afc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 03 maja 2005, 19:29
wozny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 03 maja 2005, 19:34
Ty napisałeś że dużo maili jest na stronei UEFA ale mógłbyś podać dokładny link do tych maili a ie ogólnie do strony? Mógłby któs podać wzór listów po:oskii92 pisze:Chyba glupioFajne som te karty co z czech wysyłają - jeden koleś to na allegro sprzedawał, a nikt nie chcał ich kupić LoL nawed za 1zł
Napisałem do Ligi angielskiej, może mi przyślą... Dużo meili jest na http://uefa.com !
Mało prawdopodobne żeby odpowiedzieli na maila w którym pisze 'jestem polakiem, kibicuje czechom'
wozny
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio