Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 14

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
bryla
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bryla » 03 maja 2005, 12:13

szukałem na oficjalnych stronach klubów z MLB ale nigdzie niebylo podstrony zeby był kontakt do nich

Awatar użytkownika
Trojan
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 03 maja 2005, 13:28

Ja dosatełm wczoraj od czech i arki gdyni i sturm grac

Awatar użytkownika
Puchatek
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puchatek » 03 maja 2005, 13:40

Bryla do NBA do znajdziesz napewno na oficjalnych stronach klubow.
Najlepiej zacznij stad : http://pilka.pl/forum/posting.php?mode=reply&t=1888
na gorze rozwin sobie zakladke Teams i wzbierz co Ci odpowiada, potem wzswietli Ci sie oficjalna strona klubu a tam powinienes znalezc cos w rodyaju Contact Us .
Przykladowo :
Atlanta Hawks : hawks.fanmail@atlantaspirit.com
Charlotte Bobcats : info@bobcatsbasketball.com
Houston Rockets : fanear@rocketball.com
Zycze milego szukania :wink: .

fiodor afc
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fiodor afc » 03 maja 2005, 14:14

A dostał ktoś taką odp z Arsenalu :?:

Thank you for your email enquiry to Arsenal Football Club. Due to the overwhelming response from supporters to the info@arsenal.co.uk address, emails cannot always be answered immediately. We will respond to every email, however, the swiftness of our response will vary according to the nature of the query and the date upon which it was received. We would appreciate your patience until you receive a reply. In the meantime you may wish to visit the Club web-site at <file/www.arsenal.com> www.arsenal.com or telephone the Main Switchboard on + 44 (0) 20 7704 4000.
Please note info@arsenal.co.uk only operates between Monday - Friday 9am - 5pm.
We thank you for your patience.

Arsenal Football Club is backing the UK Olympic & Paralympic bid - Register your support at www.london2012.org
This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error please contact the Club's IT Department immediately..
Any opinions expressed in this email are those of the individual and not necessarily those of Arsenal Football Club PLC.
Although Arsenal FC has taken reasonable precautions to ensure no viruses are present in this email, we cannot accept responsibility for any loss or damage arising from the use of this email or attachments

Arsenal Football Club PLC

Żaden anglista ze mnie wielki nie jest, więc jeśli ktoś pomoże bede wdzięczny :P

I mam pytanie. Czy ktos próbował do takich zespołów jak ManU, Chelsea czy Bayern :?:

bryla
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bryla » 03 maja 2005, 14:27

ja ostatnio dostałem z Ajaxu i Anderlechtu

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 maja 2005, 14:27

To jest odpowiedz - normalka, ze duzo listow dostaja i nie sa pewni wyslania upominokow ale zrobia wszystko co moga .... ble ble ble :P:P

Pisza ejszcze zebys ich strne www odweidzil :D:D:D

POZDRO

erteel
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: erteel » 03 maja 2005, 15:05

Ja dostałem 2 razy z Liverpoolu i po razie z Ac Milanu, Feyenoordu, Arsenalu, Realu, Olimpique Marsylia, Barcelony :D
wysyłałem zawsze listownie :wink: w sumie w połowie przypadków przysłali z powrotem... od ponad roku mam przygotowane kolejne 10 listów ale coś nie mogę wysłał :D:D:D
tera zacznę chyba sać mejlami .... może coś przyjdzie :)

fiodor afc
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fiodor afc » 03 maja 2005, 16:04

A co piszecie pepikom :?: Bo te szablony na stronce to raczej do wysłania klubom sie nadają a nie reprezentacji

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 maja 2005, 16:07

fiodor afc pisze:A co piszecie pepikom :?: Bo te szablony na stronce to raczej do wysłania klubom sie nadają a nie reprezentacji
No to trzeba troche pomyslec stary ...

Mili Panstwo ...

Juz od dluzeszego czasu kibicuje reprezentacji Republiki Czeskiej w pilce noznej. Nie mam jednak wystarcajacej ilosci nformacji dotyczacych ulubionej reprezentacji.

Z tego powidu pisze ten list i jednoczesnie prosze o wyslanie mi w granicach mozliwosci darmowe upominki dt. reprezentacji czech ...

Ja kn apiszesz tak .. tylko w innym jezeyku to na pewno cos Ci przysla :P

POZDRO

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 03 maja 2005, 16:34

fiodor afc pisze:A dostał ktoś taką odp z Arsenalu :?:

Thank you for your email enquiry to Arsenal Football Club. Due to the overwhelming response from supporters to the info@arsenal.co.uk address, emails cannot always be answered immediately. We will respond to every email, however, the swiftness of our response will vary according to the nature of the query and the date upon which it was received. We would appreciate your patience until you receive a reply. In the meantime you may wish to visit the Club web-site at <file/www.arsenal.com> www.arsenal.com or telephone the Main Switchboard on + 44 (0) 20 7704 4000.
Please note info@arsenal.co.uk only operates between Monday - Friday 9am - 5pm.
We thank you for your patience.

Arsenal Football Club is backing the UK Olympic & Paralympic bid - Register your support at www.london2012.org
This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error please contact the Club's IT Department immediately..
Any opinions expressed in this email are those of the individual and not necessarily those of Arsenal Football Club PLC.
Although Arsenal FC has taken reasonable precautions to ensure no viruses are present in this email, we cannot accept responsibility for any loss or damage arising from the use of this email or attachments

Arsenal Football Club PLC

Żaden anglista ze mnie wielki nie jest, więc jeśli ktoś pomoże bede wdzięczny :P

I mam pytanie. Czy ktos próbował do takich zespołów jak ManU, Chelsea czy Bayern :?:
Ja też coś takiego dostałem a od jednego Czeskiego klubu zamiast mi wyslac poczta to dostalem na maila zdjecie ich druzyny fajnie nie :wink:
Ostatnio zmieniony 21 maja 2005, 21:21 przez wozny, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
oskii92
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: oskii92 » 03 maja 2005, 17:26

Chyba glupio :P Fajne som te karty co z czech wysyłają - jeden koleś to na allegro sprzedawał, a nikt nie chcał ich kupić LoL nawed za 1zł ;) Napisałem do Ligi angielskiej, może mi przyślą... Dużo meili jest na http://uefa.com !
Mało prawdopodobne żeby odpowiedzieli na maila w którym pisze 'jestem polakiem, kibicuje czechom' :!:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 maja 2005, 18:53

fiodor afc pisze:A co piszecie pepikom :?: Bo te szablony na stronce to raczej do wysłania klubom sie nadają a nie reprezentacji
ja wyslalem z tego szablonu i mi przyslali tytlko swietna polska pozcta posiala i z 24 tylko 7 kart do mnie dotarlo ale i tak sie ciesze

fiodor afc
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fiodor afc » 03 maja 2005, 19:06

Thank you for your email. Please send your request in writing to Arsenal
Football Club, Arsenal Stadium, Highbury, London, N5 1BU, UK.

Regards

Arsenal Football Club

To jeszcze jeden mail z AFC....czy dobrze zrozumiałem że mam napisać listownie do klubu :?: Jeśli moja angielszczyzna znów zawiodła to prosze o poprawke ;)

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 03 maja 2005, 19:29

Wysłałem jeszcze do wszystkich klubów z krajów:
-Belgia
-Bułgaria
-Chorwacja
-Cypr
-Czechy
-Dania
-Estonia
-Wyspy Owcze
-Finlandia
-Francja
-Gruzja
-Niemcy
-Grecja
-Węgry
-Islandia
-Irlandia
-Łotwa
-Luksemburg
-Mołdawia
-Holandia
-Irlandia płn.
-Norwegia
-Portugalia
-Szkocja
Została mi jeszcze Polska (bo nie mam szablonu po Polsku) i reprezentacje krajów

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 03 maja 2005, 19:34

oskii92 pisze:Chyba glupio :P Fajne som te karty co z czech wysyłają - jeden koleś to na allegro sprzedawał, a nikt nie chcał ich kupić LoL nawed za 1zł ;) Napisałem do Ligi angielskiej, może mi przyślą... Dużo meili jest na http://uefa.com !
Mało prawdopodobne żeby odpowiedzieli na maila w którym pisze 'jestem polakiem, kibicuje czechom' :!:
Ty napisałeś że dużo maili jest na stronei UEFA ale mógłbyś podać dokładny link do tych maili a ie ogólnie do strony? Mógłby któs podać wzór listów po:
-Polsku do klubów i reprezentacji
-Angielsku do reprezentacji i piłkarzy

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”