Kto w bramce Liverpoolu? - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 maja 2005, 15:16

bogi pisze:Przecież podobno Fontana wraz z Toldo odchodzi z Interu po sezonie...Reina pewnie wróciłby normalnie do Barcelony, ale tam miejsce ma Valdez i on nie zadowoli się tylko byciem rezerwowym...Dlatego kierunek Liverpoolu jest bardzo prawdopodobny...jeżeli Rafa Benitez nie będzie zadowolny z postawy bramkarzy to napewno obierze kierunek hiszpański...czyli możliwe : Cameni, Leo Franco :) , Esteban...
Toldo mial niby odejsc do ManU :roll:, a gra juz tam ?? :wink: raczej nie ... Moze i odejdzie ale wtedy nawet jak jeszcze Fontana odewjdzie to mamy w pierwszym J.Cesara a na lawce Cariniego ktory takze ma nielada talent :wink: A co Reina mialby byc 2 albo 3 bramkarzem ?? Mi sie wydaje ze on by nei chcial byc dublerem i nei zainteresuej sie graw Interze, i na szcescie. Liverpool ma niby klopoty z bramkarzami ale ma tez trzech bardzio dobrych wiec nie wiem czemu sie tak napaalaja na niego :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 maja 2005, 15:27

Nom, ale to były tylko plotki i było pewne, że nie pójdzie na Old Trafford.
Jeżeli Reina miałby przyjść do Interu, to raczej byłby pierwszym bramkarzem, Carini out, a Cesar na drugiego :!:
Ale przecież to wiadome, że nie przejdzie, bo Inter ma przecież chrapkę jeszcze na Freya z Parmy !

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 03 maja 2005, 15:51

bogi pisze:Nom, ale to były tylko plotki i było pewne, że nie pójdzie na Old Trafford.
Jeżeli Reina miałby przyjść do Interu, to raczej byłby pierwszym bramkarzem, Carini out, a Cesar na drugiego :!:
Ale przecież to wiadome, że nie przejdzie, bo Inter ma przecież chrapkę jeszcze na Freya z Parmy !
Nie chce tutaj sie rozpisywac o Interze za bardzo bo sie fani FCL obraza :P ale co to znaczy Carini out ?? Wogole wiedziales go keidys w akcji ?? Ja kbroni, widziels ?? J.Cesar na ławke ?? :lol: :lol: :lol: Wolne zarty .. jego chyba tez eni weidzles. Chlopak ma talent i a,mbicje ... nei bedzie siedzial chociazby mial pozabijac innych bramkarzy :lol: :lol: :lol:

Z tym Freyem nie wiadomo nic ejszcze ale mi sie zdaje ze juz byb wszystko bylo zaklepane jakby Moratti chcialb go kupic, moze Mancio cos znowu odbilo i go neic chce w Interze ??

POZDRO

fiodor afc
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fiodor afc » 03 maja 2005, 16:39

Taaa, można powoli stwierdzic że Dudi najlepsze lata swojej kariery ma już za sobą (Choć w tym sezonie nie lada wyczynu może dokonać :P). Kirkland go nie zastąpi, ustępuje wg. mnie Dudiemu poziomem i jest bardzo podatny na kontuzje. Carson jest za młody i mało ograny na stanie między słupkami w takim zespole jak Liverpool.

Mówicie o Reinie? :? Jak dla mnie to Benitez by zbyt dobrego kroku nie wykonał. No ale zobaczymy :P

P.S.
Ktoś tu mówił o Canizaresie, który dla mnie kilka latek temu był numero uno wśród bramkarzy, teraz juz sie postarzał i to nie ten sam Santiago.
W jego cieniu w Valencii był Andre Palop, który nie miał jak sie rozwinąć, bo był tylko numerem 2. A szkoda bo talent miał duży ;). To tyle. Pozdro

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 maja 2005, 16:39

No i co z tego, że ma ambicję ? :lol:
To przecież nie zależy od niego...Cariniego widziałem w akcji i uważam że jest dobrym bramkarzem ale jednak kogoś trzeba wyrzucić ze składu...
Ale ja wcale nie mówię, że Reina ma przyjść do Interu, tylko mówię "jakby przyszedł".Bardziej prawdobopodby jest Frey, a ogólnie raczej odejdzie Toldo i Fontana a zostatnie Carini + Cesar i tego się trzymajmy...

Ogólnie prawdopodobne, że właśnie Frey obierze kierunek angielski (LFC, Arsenal, MU)

Kondzia_pl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Po co Liverpool kupuje Reine??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kondzia_pl » 05 maja 2005, 11:06

Jest to nie zrozumiałe czemu działacze Liverpoolu chcą kupić nowego bramkarza. Podobno wczoraj Reina podpisał 3-letni kontrakt warty 8 milionów. Przecież Dudek to bramkarz który dobrowadził tą drużynę do finału LM więć po co im nowy ?????!!!!!!! :evil:
Ostatnio zmieniony 05 maja 2005, 11:57 przez Kondzia_pl, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 05 maja 2005, 11:12

No to zapraszamy Jurka po tym sezonie na Goodison :wink:

Everton FC :!:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 maja 2005, 11:20

Połączyłem oba tematy....

Awatar użytkownika
Matiz117
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matiz117 » 10 maja 2005, 19:01

taa no to mamy problem. Dudek w pierwszej 11 Liverpoolu=pierwsza 11 reprezentacji polski. A jak nie dudek w pierwszej 11 LFC=Boruc w pierwszej 11 rep. pl.
Jedyne wyjscie z tej sytuacji... to jak by poszedł do innego klubu... troche gorszego. Ale dudek musi grac w pierwszej 11 bo inaczej nie wiem co bedzie z rep. pl. jak bedzie Boruc w bramce

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 maja 2005, 20:23

Nawet jak go z Liverpoolu "wywala" to w Feyenoordzie zawsze na niego czaka miejsce.

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 10 maja 2005, 21:37

It was good solution to purchase Toldo from Interu.Maybe many of you of thought that thinly the game ale it in reality plays magnificently.

Dobrym rozwiązaniem było by zakupienie Toldo z Interu.Może wiele z was myśli że cienko gra ale w rzeczywistości gra wspaniale.

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 10 maja 2005, 22:09

działacze FCL przesadzają sprowadzając Reine ... przeciez Dudek nie jest taki zły !! fakt ze trafiają mu sie słabsze mecze ale gdyby nie on prawdopodobnie liverpool pozegnałby sie z LM juz w ćwiercfinale z juve .... jak juz przyjdzie tamten koles z hiszpani to lepiej dla Dudka jak przejdzie do innego klubu na wyspach ale do takiego w ktorym beda go doceniac ... bo w FCL bedzie siedzial na ławie

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 10 maja 2005, 22:16

Dudek zagrał znowu cienki mecz z Arsenalem , więc sie nie dziwię Benitezowi , że myśli o zmianach Reyna .
Choć nie jest pewne czy odejdzie , bo moim zdaniem pozbędzie się Kirklanda , może nawet Carsona , który popełnia podobnie jak Dudek błędy .
Jeśli Reyna będzie zaklepany to będzie pierwszym bramkarzem , Dudek i Carson , pewnie nie będą chcieli siedzieć na ławce więc zostaje im szukać nowego pracodawcy .

Awatar użytkownika
Matiz117
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matiz117 » 13 maja 2005, 17:12

Dudek w lidze gra słabo, momętami bardzo słabo, ale pokazuje, że w ważnych meczach potrafi się zmobilizować.
Doprowadził FCL do finału LM, bo potrafił się zmobilizować, a Mistrzostwo Angli przegrali po bardzo wyruwnanym meczu.

Moim zdaniem wolę żeby Dudek przeszedł nawet do Feyenordu... ale pod warunkiem, że będzie grał w 1 składzie niż ma siedzieć na ławce LFC jako 2 bramkarz.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 18 maja 2005, 15:31

Reyna to swietny zawodnik, bedzie godnym nastepca Jurka, choc wolałbym na tym miejscu widziec jednak dudzia :wink: , mysle ze powinien zostac w Anglii

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”