W czwartek gramy w CI. Mam nadzieje, że Quagliarella i Krasic zagrają od pierwszej minuty. Jako 3 niech będzie Alex lub Esti i fajnie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 gru 2011, 14:29
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 gru 2011, 14:32
A nie chcialbys Eljero na skrzydle ?W czwartek gramy w CI. Mam nadzieje, że Quagliarella i Krasic zagrają od pierwszej minuty. Jako 3 niech będzie Alex lub Esti i fajnie
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 gru 2011, 14:35
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 gru 2011, 15:00
Esti zapierdala na treningach, poradził sobie z Napoli, wiec jest dobry moment by go wprowadzać. Może z niego być fajny rezerwowy, za psie pieniądze.A nie chcialbys Eljero na skrzydle ?
Założyli mu 8 szwów. Gdyby dostał niżej pewnie by stracił oko, ale wszystko jest ok. Zrobili mu skan mózgu i zostawili na noc na obserwację. Oczywiście szwy robił spec od operacji plastycznych, a dyżurował neurolog, wiec dbali o niego jak o papieża. No, ale dzisiaj Alex już kimał u siebie, wszystko jest ok i nasz kapitan zdążył już podkreślić gotowość do najbliższych spotkań.Co z Alexem? Ponoć mu sporo szwóf założyli
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 gru 2011, 15:16
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 gru 2011, 15:17
Jestem na 99% przekonany, że w jego miejsce będzie grać Chelo lub Giaccherini.Boromir pisze:Do świąt radzimy sobie bez VuciniciaMiesiąc prawdy dla Quagliarelli.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 gru 2011, 15:34
Potwierdzam to, innego scenariusza nie widzę, a szkoda, bo na słabego Giaccheriniego nie potrafię patrzec, a Q powinien występować częściej i teraz byłaby do tego okazja. Zastanawiam się jak wyjdziemy w czwartek, bardziej rezerwowo czy mniej, mam nadzieje, że rezerwowo i zagrają frustraci typu Elia czy Krasic, nie pełny mecz ale przynajmniej coś, żeby pokazać w jakim stanie są bez grania w podstawowej 11.maciek_88 pisze:Jestem na 99% przekonany, że w jego miejsce będzie grać Chelo lub Giaccherini.Boromir pisze:Do świąt radzimy sobie bez VuciniciaMiesiąc prawdy dla Quagliarelli.
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 gru 2011, 15:44
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 gru 2011, 18:29
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 gru 2011, 18:32
Chelo to Marcelo Estigarribiamete pisze:Kto to jest Chelo? Coś mnie ominęło?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 gru 2011, 18:53
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 gru 2011, 18:56
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 gru 2011, 19:03
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 gru 2011, 19:55
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 gru 2011, 20:08
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited