Liverpool (zbiorczy) - Strona 39

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 maja 2005, 23:24

Niggaz pisze:
smitu pisze:gratulacje za awans bo za gre nie zasluguja :? :twisted:
Figo11 pisze:Nalezał się awans Chelsea ale trudno...
Czy Chelsea w dwumeczu była lepsza od Liverpoolu :?: (nie chodzi mi już tutaj o sam wynik tylko o grę). Niby dlaczego awans należał się Chelsea :?: Mówiąc bardzo ogólnie The Blues zagrali baaaardzo przeciętnie w konfrontacji z Liverpoolem i nie pokazali zbyt wiele dobrej piłki. Liverpool był zdecydowanie lepszy.
zdecydowanie lepszy w czym ??

spojrz na to taktycznie celem the reds bylo stlumienie the blues udalo im sie i wsio a gra ogolnie byla slaba !! jednych i drugich :? :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 maja 2005, 23:35

Zdecydowanie lepsi byli choćby w realizowaniu założeń taktycznych czy kondycyjnie bo widać było, że biegają do każdej piłki przez całe 90 minut (w obu spotkaniach) a Chelsea już niekoniecznie. Brakowało zaangażowania wśród Londyńczyków. Liverpool zagrał w 100% tak jak chciał. Przede wszystkim idealnie w obronie a w ataku pewnie by coś jeszcze pokazali gdyby nie tak szybko strzelona bramka. Widzę smitu, że już zmiękłeś bo teraz twierdzisz, że obie drużyny grały słabo :twisted: :P :wink: Liverpool grał lepiej od Chelsea a jak dobra była to gra to już zależy jak na to patrzeć. Ogólnie ta wewnątrz angielska konfrontacja przebiegła pod znakiem tatyki. To był pojedynek Beniteza z Mourinho i tym razem lepszy okazał się Hiszpan.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 03 maja 2005, 23:40

przede wszystkim pod koniec meczu to Chelsea kondycyjnie siadala, najchetniej to by padli na to boisko i sie nie podniesli, szkoda ze Cisse nie strzelil 2 bramki to byl by gwozdz do trumny i nikt by nie mowil ze Liverpool mial farta, Chelsea byyla po prostu gorsza i to wyszlo w trakcie meczu, Mourinho po raz pierwszzy bedac w polfinale nie zdobyl trofeum :twisted: :) :P

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 maja 2005, 23:45

Niggaz pisze:Zdecydowanie lepsi byli choćby w realizowaniu założeń taktycznych czy kondycyjnie bo widać było, że biegają do każdej piłki przez całe 90 minut (w obu spotkaniach) a Chelsea już niekoniecznie. Brakowało zaangażowania wśród Londyńczyków. Liverpool zagrał w 100% tak jak chciał. Przede wszystkim idealnie w obronie a w ataku pewnie by coś jeszcze pokazali gdyby nie tak szybko strzelona bramka. Widzę smitu, że już zmiękłeś bo teraz twierdzisz, że obie drużyny grały słabo :twisted: :P :wink: Liverpool grał lepiej od Chelsea a jak dobra była to gra to już zależy jak na to patrzeć. Ogólnie ta wewnątrz angielska konfrontacja przebiegła pod znakiem tatyki. To był pojedynek Beniteza z Mourinho i tym razem lepszy okazał się Hiszpan.
czy w stu % mozliwe idealnie w obronie niewatpliwie co do innyc formacji mam watpliwosc, bo bledy popelniali i pomocnicy i napastnica i sam bramkarz :P

zmieknac zmieklem bo mnie w serce porazka mourinho uklula, mam dupie generalnie czelsi ale Jose wiadomo jak traktuje :P chelsea zagrala w pierwszym i drugim meczu efektowniej, bedac dluzej przy pilce ale nie efektywniej i zbyt malo przejebojowo to sie odbilo :? i jak powiedziales to byl glownie pojedynek trenerski :twisted: wygrana akurat w tej bitwie po stronie Rafy :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 maja 2005, 0:08

A wiadomo gdzie Rafa był na stażu oczywiście w najlepszym klubie swiata jakim jest Real Madryt nie tylko świetni piłkarze tacy jak Casillas,Raul,Guti ale i wspaniali trenerzy wychodzą spod skrzydel Realu 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 maja 2005, 1:11

wszystko co najlepsze od realu, lol, :lol:

fajny rysuneczek :lol:
Obrazek

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 04 maja 2005, 7:26

Liverpool wiedział, że 0-0 utrzymać z Chelsea to wielki trud, więc zaraz na początku podopieczni Rafy Beniteza ruszyli do ataku i w czwartej minucie Luis Garca strzela na 1-0. Potem gra sięwyrównała bo i Chelsea chciało wyrównac i Liverpool chciał strzelić na 2-0, żeby było pewniej. W drugiej połowie nie powiem, żeby cały czas istniała Chelsea. Od 45 - do 75 może istniała tylko Chelsea, ale potem szła akcja za akcją.

Gudjohnsen zagrał słabiutko, w 95 minucie zamiast uderzać w światło bramki uderzył w środek pola karnego...chyba bał się, że nie strzeli...

Dudek wczoraj zagrał dobry mecz, ten strzał Lamparda był bardzo mocny i cieszę się, że Dudek nie dał plamy i wybił piłkę w bok.

Luis Garcia + Gerard + Caragher = Finał LIGI MISTRZÓW

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 maja 2005, 7:55

Gratulacje dla Liverpoolu wreszcie ktos pokazal Mourinho gdzie raki zimuja. Chelsea drugi raz z rzedu odpada w polfinale LM , natomiast warte podkreslenia jest to , ze najpierw Mourinho zdobyl UEFA , a potem LM natomiast przedd podobna szansa stoi Benitez ktory sezon temu z Valencia wywalczyl UEFA i teraz moze zdobyc Puchar Mistrzow. Polak w finale!!!

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 04 maja 2005, 13:23

Gerrard powiedział że to była najwspanialsza noc w jego karierze.
Myśle że to go skłoni do zostania w Liverpoolu.

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 04 maja 2005, 13:29

Super!!! Liverpool w finale... bardzo się ciesze z tego powodu bo Chelsea nie moze wszystkiego wygrywać. Jeszcze tylko pokonać Ac Milan( bo wątpie czy PSV zdola przejsc AC Milan). No i ten finał zapowiada się niezwykle wyrównanie choć ja bym stawial na Liverpool :wink:
Mysle ze Luis Garcia znowu pokaze na co go stać;d

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 04 maja 2005, 14:35

L'pool w finale CL!
Jak oglądąłem mecz to denerwowałem się bo pod koniec 75' L'pool nie grał a bawił się, zamiast porządnie wykonac auty, roże (śmiech), to ci odstawiali takie jaja [słusznie Benitez się denerwował] i nie zdziwił bym się gdyby wtedy CFC zdobyłą gola. Ponadto w powtórkach nie było tych dwóch sit Stevena, ach co za operatorzy, zabic ich! W dodatku ten piekny Lui Garcia, och co on wyprawia na boisku, jego kiwka technika, cudo!

Zastanawiałem się tez z tymi bramkarmi na wyjeździe, z tym systemem, to jest niesprawiedliwe bo dajmy na to taki jak wczoraj L'pool grał dobrze, lepiej i nie dja Bóg w 90' traci gola, oczywiście CFC nei zaśłuzyła, a co? Traci finał, bo1 - 1. Bramka na wyjeździe, to jest nie fair!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 maja 2005, 14:55

BUNCH pisze:L'pool w finale CL!
Jak oglądąłem mecz to denerwowałem się bo pod koniec 75' L'pool nie grał a bawił się, zamiast porządnie wykonac auty, roże (śmiech), to ci odstawiali takie jaja [słusznie Benitez się denerwował] i nie zdziwił bym się gdyby wtedy CFC zdobyłą gola. Ponadto w powtórkach nie było tych dwóch sit Stevena, ach co za operatorzy, zabic ich! W dodatku ten piekny Lui Garcia, och co on wyprawia na boisku, jego kiwka technika, cudo!

Zastanawiałem się tez z tymi bramkarmi na wyjeździe, z tym systemem, to jest niesprawiedliwe bo dajmy na to taki jak wczoraj L'pool grał dobrze, lepiej i nie dja Bóg w 90' traci gola, oczywiście CFC nei zaśłuzyła, a co? Traci finał, bo1 - 1. Bramka na wyjeździe, to jest nie fair!
ehe byl lepszy dobre se :? gdzie ty tam jaja widziales :? beuhehehe :twisted:

co to sa sity ?? a tak w ogole jakos nie wydzialem zeby czyms wybitnym wczoraj sie garcia popisal :? :twisted:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 04 maja 2005, 15:04

Bardzo sie ciesze ze zobacze Jurka w Finale LM!... Rafa swietnie przygotowal taktycznie pokazal kto jest lepszym trenerem :wink: Chelsea wygrala na Wyspach kazdy mecz ale najwazniejszego im sie udalo 'naszczescie'!... w koncowce Dudek mogl wpuscic bramke ale na szczescie Eidur zpodlowal!... moim zdaniem fany meczyk bardzo lubie ogladac pilke taktyczna :wink:

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 04 maja 2005, 15:11

Wreszcie Liverpool powraca na usta calej Europy. To zdecydowanie najwspanialszy mecz w moim zyciu, mam nadzieje, ze o tym w Stambule tez tak bede mogla powiedziec 8) W koncowce meczu bodajze Gudjohnsen zmarnowal swietna sytuacje, az mi serce stanelo, ale radosc pilkarzy, kibicow wszystko wynagradza :) Fantasztyczny mecz, Europa bedzie nalezala do Liverpoolu :twisted:

Liverpool byl w tym meczu lepszy, wiec nie rozumiem skad te zachwyty nad Chelsea, gdyby Cisse nie zmarnowal dogodnych sytuacji wynik moglby byc wyzszy, bo wszyscy zdaja sobie sprawa, ze bramka Luisa Garcii byla nieco kontrowersyjna, powtorki powinny przekonac jednak niedowiarkow. Yeah, TEGO NAWET ABRAMOWICZ NIE MOGL KUPIC!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 maja 2005, 15:14

gdyby gdyby gdyby !!

gdyby robben nie byl kontuzjowany
gdyby duff nie mial kontuzji
gdyby drogba wrocil do formy
gdyby kezman umial przyjac pilke
gdyby sedzia nie uznal bramki
gdyby cech dostal czerwo
gdyby cisse strzelil
gdyby dudek nei obronil
gdyby gudjonssen nie byl slepy

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ehhh gdybanie

liverpool wszedl i wsio a i tak nei byly lepsi !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”