Plebiscyt forumowy - komentarze - Strona 14

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.

Głosowanie

Tajne
9
23%
Jawne
30
77%
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Re: Plebiscyt forumowy - komentarze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 gru 2011, 21:21

petrdcm pisze: Pominę napinaczy którzy w lidze haxa próbowali zmieniać zasady gry w trakcie jej trwania które sami użytkownicy tworzyli (przed sezonem) przez co dość szybko drugi sezon został zakończony i liga w której brało udział blisko 50 userów przez kilku mącicieli została zamknięta.
O co poszło w ogóle wtedy petr ? Szczerze mówiąc już nawet nie pamiętam, więc mógłbyś mi odświeżyć pamięć w tej kwestii.

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 08 gru 2011, 21:28

Marco_Van_Basten pisze:
petrdcm pisze: Pominę napinaczy którzy w lidze haxa próbowali zmieniać zasady gry w trakcie jej trwania które sami użytkownicy tworzyli (przed sezonem) przez co dość szybko drugi sezon został zakończony i liga w której brało udział blisko 50 userów przez kilku mącicieli została zamknięta.
O co poszło w ogóle wtedy petr ? Szczerze mówiąc już nawet nie pamiętam, więc mógłbyś mi odświeżyć pamięć w tej kwestii.
Jak to o co, m.in. o terminarz rozgrywania gier, dzień czy dwa nie robią różnicy ale sumując 1/4 drużyn które wewnętrznie nie potrafią same się zebrać a potem pretensja że nikt na nie nie czeka w nieskończoność i całe rozgrywki są pomieszane. Prosty przykład, teraz gram w lidze gdzie zasada jest ta sama z terminarzem tylko kto ma dostać walkowera ten dla miłej odmiany... dostaje walkowera i... za chwile rusza już 4 sezon gry. Proste? Nie dla wszystkich chyba było. o ile Arek non stop szukał graczy i się z nimi kontaktował to ja nie miałem zamiaru za każdym chodzić i szukać czy łaskawie zagrają.

edit
literóweczka :P
Ostatnio zmieniony 08 gru 2011, 21:31 przez petrdcm, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 gru 2011, 21:29

no i IFQ to też fajny pomysł
powstanie IFQ
Panowie, IFQ istnieje gdzieś od 10 lat, wiem to doskonale bo brałem udział w pierwszym sezonie gry, jeszcze gdy jego forum znajdowało się na sportsboard.pl (nie wiem czy tutaj jest kojarzone to forum :wink:). Doktor założył drużynę, która występuje w niej, a nie IFQ :P Swoją drogą jak w pierwszym sezonie gry było bodaj 8 zespołów, kto by się spodziewał, ze to się tak rozrośnie na 3 ligi.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 gru 2011, 21:46

petrdcm pisze:
Marco_Van_Basten pisze:
Jak to o co, m.in. o terminarz rozgrywania gier, dzień czy dwa nie robią różnicy ale sumując 1/4 drużyn które wewnętrznie nie potrafią same się zebrać a potem pretensja że nikt na nie nie czeka w nieskończoność i całe rozgrywki są pomieszane. Prosty przykład, teraz gram w lidze gdzie zasada jest ta sama z terminarzem tylko kto ma dostać walkowera ten dla miłej odmiany... dostaje walkowera i... za chwile rusza już 4 sezon gry. Proste? Nie dla wszystkich chyba było. o ile Arek non stop szukał graczy i się z nimi kontaktował to ja nie miałem zamiaru za każdym chodzić i szukać czy łaskawie zagrają.

edit
literóweczka :P
No teraz pamiętam. Ale to na pewno nie byłem nasza wina. Ja byłem zawsze na meczach, Ty zresztą też.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 08 gru 2011, 21:51

Marco_Van_Basten pisze:No teraz pamiętam. Ale to na pewno nie byłem nasza wina. Ja byłem zawsze na meczach, Ty zresztą też.
A czy ja mówię że wasza? My jako jedyni nie przekroczyliśmy limitu przekładanych meczów mimo że nasza drużyna była najmniej liczna. Wy mieliście najmniejszą liczbę wykorzystanych przełożeń. Inne drużyny pominę...

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 gru 2011, 21:52

Ja pier**ę. Nawet temat komentarzy do plebiscytu musisz rozwalać? Ile będziesz jeszcze tego durnego haxballa przeżywał?

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8411

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 gru 2011, 21:54

emdżej pisze:durnego haxballa
Ej, ej, ej, licz się ze słowami :!: :lol:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 08 gru 2011, 21:57

emdżej pisze:Ja pier**ę. Nawet temat komentarzy do plebiscytu musisz rozwalać? Ile będziesz jeszcze tego durnego haxballa przeżywał?
Nadmienię, że w lidze było ok 50 osób, jak to nazwałeś? Durna gra? :rotfl:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 gru 2011, 21:58

Ilość osób grających w lidze haxballa, była z pewnością główną przyczyną mojej wypowiedzi. :lol:
Z kim ja w ogóle dyskutuję?

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 08 gru 2011, 22:01

emdżej pisze:Ilość osób grających w lidze haxballa, była z pewnością główną przyczyną mojej wypowiedzi. :lol:
Z kim ja w ogóle dyskutuję?
Napisałeś "durnego haxballa", ilość osób w to grających była znaczna.

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8411

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 gru 2011, 22:03

petrdcm pisze:Napisałeś "durnego haxballa", ilość osób w to grających była znaczna.
Ale ocena gry nie ma nic wspólnego z oceną osób w nią grających. Mocno nadinterpretujesz.

Inna sprawa, że ta gra wcale nie jest durna :wink:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 08 gru 2011, 22:06

piotrcies pisze:
Napisałeś "durnego haxballa", ilość osób w to grających była znaczna.
Ale ocena gry nie ma nic wspólnego z oceną osób w nią grających. Mocno nadinterpretujesz.
Równie dobrze jego komentarz nie miał nic wspólnego z tematem, bo chodziło o zasady gry i ich przestrzeganie a nie o to że gra jest durna czy nie. Mocno nad-interpretował.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 gru 2011, 22:55

Kamil232 pisze:
powstanie IFQ
Panowie, IFQ istnieje gdzieś od 10 lat, wiem to doskonale bo brałem udział w pierwszym sezonie gry, jeszcze gdy jego forum znajdowało się na sportsboard.pl (nie wiem czy tutaj jest kojarzone to forum :wink:). Doktor założył drużynę, która występuje w niej, a nie IFQ :P Swoją drogą jak w pierwszym sezonie gry było bodaj 8 zespołów, kto by się spodziewał, ze to się tak rozrośnie na 3 ligi.
Jestem świadomy tego. To był rzecz jasna skrót myślowy.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 08 gru 2011, 23:01

Kamil232 pisze:
powstanie IFQ
Wiem. A pytanie było o wydarzenie forumowe więc logiczne że chodzi o tutejszą drużynę a nie o grę jako taką i jej genezę. No cóż, następnym razem zamiast pisać skrótem narysuję to.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 gru 2011, 23:03

Dobra,nie klocic sie !!!

W poprzednim roku w plebiscycie zaglosowaly 34 osoby. Pokazmy,ze nasze kochane forum zyje i pobijmy to :!:

GLOSOWAC !!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”