Kocham Pepa
Liga otwarta oczywiście, dla mnie Real pozostaje minimalnym faworytem do tytułu, ale i tak jesteśmy bezdyskusyjnie najlepsi. Teraz trzeba wygrać KMŚ.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 gru 2011, 11:32
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fajnybartus » 11 gru 2011, 11:40
fajnybartus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 gru 2011, 11:50
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2011, 12:43
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 gru 2011, 12:45
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2011, 12:51
Nie orientuję się w hiszpańskich realiach, dlatego czy mógłby mi ktoś wyjaśnić czemu tak mało? Stadion na ok 80tys chyba, w Polsce sektor gości musi mieć co najmniej 5% powierzchni całego stadionu, w europejskich pucharach jest chyba tak samo, a w Hiszpanii inaczej? Pytam z ciekawości, bo chyba mi nie powiecie, że FCB miała możliwość przyjechać w większej liczbie, ale nie dali radyDaaaamian pisze:Bodajże 701 kibiców Barcelony
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 gru 2011, 12:52
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 gru 2011, 12:56
Kiedyś czytałem o wyjazdach klubów w Hiszpanii, bardzo słabo to wygląda.cloner pisze:Ja zapytam po mojemu: ilu było ludzi na stadionie i ilu było kibiców Barcelony w sektorze gości? Bo pokazywali często tę grupkę, ale... zbyt licznie to nie wyglądali.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 gru 2011, 13:21
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 11 gru 2011, 13:54
sugerujesz, ze fani barcy mieli szanse pojawic sie w wiekszej grupie na KLASYKU Z REALEM, ale im sie nie chcialo?Rezus pisze:Kiedyś czytałem o wyjazdach klubów w Hiszpanii, bardzo słabo to wygląda.cloner pisze:Ja zapytam po mojemu: ilu było ludzi na stadionie i ilu było kibiców Barcelony w sektorze gości? Bo pokazywali często tę grupkę, ale... zbyt licznie to nie wyglądali.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 11 gru 2011, 13:56
23/5moody90 pisze:20 bramek zdobytych, 4 stracone
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 11 gru 2011, 14:05
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 11 gru 2011, 14:07
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 gru 2011, 14:23
Kiedys Barca z Realem sie dogadywaly ze wola na meczach u siebie wiecej swoich kibicow. Tak dziala liga. Na LM juz jest normalnie.cloner pisze:Nie orientuję się w hiszpańskich realiach, dlatego czy mógłby mi ktoś wyjaśnić czemu tak mało? Stadion na ok 80tys chyba, w Polsce sektor gości musi mieć co najmniej 5% powierzchni całego stadionu, w europejskich pucharach jest chyba tak samo, a w Hiszpanii inaczej? Pytam z ciekawości, bo chyba mi nie powiecie, że FCB miała możliwość przyjechać w większej liczbie, ale nie dali radyDaaaamian pisze:Bodajże 701 kibiców Barcelony
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 gru 2011, 14:28
Przed napisaniem czegoś zastanów się czy to ma sens.moody90 pisze:sugerujesz, ze fani barcy mieli szanse pojawic sie w wiekszej grupie na KLASYKU Z REALEM, ale im sie nie chcialo?Rezus pisze:Kiedyś czytałem o wyjazdach klubów w Hiszpanii, bardzo słabo to wygląda.cloner pisze:Ja zapytam po mojemu: ilu było ludzi na stadionie i ilu było kibiców Barcelony w sektorze gości? Bo pokazywali często tę grupkę, ale... zbyt licznie to nie wyglądali.
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio