Zabawy z Petrem

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Moderatorzy - pytania, sugestie, propozycje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 10 gru 2011, 11:30

:haha:
Po tym jak ostatnio uzasadnili że po licznych ostrzeżeniach dostałem bana, gdy im napisałem że jak to, nie miałem żadnego ostrzeżenia, to teraz wchodzę, patrze, i na skrzynce mam 8 ostrzeżeń :rotfl: m.in. po tym jak odpisałem gdy mnie nazwano pedałem czy grożono kilkoma forumowiczami że będę lał w gacie czy coś :rotfl:

Tymczasem wchodzę sobie na posty które cytowałem parę dni temu nasiąknięte (i jak pisałem wówczas to była część a nie wszystkie) bezsensem polegającym na nie wnoszeniu niczego nowego do dyskusji a także agresją i... nawet ostrzeżenia jednego nie widzę przy nich.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Re: Moderatorzy - pytania, sugestie, propozycje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 gru 2011, 11:41

proponowalbym zakończyć jałową dyskusję i w spokoju sie rozejść.

zostać mogą ci, ktorzy mają pytania do modów, ewentualnie jakieś sugestie, bądź propozycję. Chyba, że ktoś chce robić tylko zamieszanie, to niech sobie daruje.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 11 gru 2011, 12:52

No dobrze fieldy, zgłosiłem zaczepkę w moim kierunku, wątek został rozmyty (norma) i posty pokasowane. Nie chce przez WP zgłaszać do moderacji uwag w tym względzie bo nie jestem konfidentem zaprezentowałem post na ogólnym temacie i każdy mógł widzieć jak było. Ponieważ zostało to skasowane, w którym temacie mam zgłaszać uwagi tego typu?

Ponieważ moderacja nic nie robi w tym względzie co widzimy tutaj (cytat z kilku postów powyżej gdy pytałem o regulamin)
fieldy pisze:Weź ty się wreszcie ogarnij i zacznij się zachowywać jak na twój wiek przystało, bo tu nikt cię niańczył nie będzie.
to sam odpisuje zaczepkowiczom, ale gdy sam odpisuje moderacja daje mi punkty ostrzeżenia. To jakiś absurd.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 gru 2011, 13:07

petrdcm pisze:Nie chce przez WP zgłaszać do moderacji uwag w tym względzie bo nie jestem konfidentem zaprezentowałem post na ogólnym temacie i każdy mógł widzieć jak było. Ponieważ zostało to skasowane, w którym temacie mam zgłaszać uwagi tego typu?
przy każdym poście masz opcję "zgłoś post moderacji" (czy coś w ten deseń) i będzie on się w takich sytuacjach idealnie nadawał.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 11 gru 2011, 13:08

fieldy masz rację, tylko jedno ale, na początku roku użyłem dwa razy czekałem kilkanaście dni na odpowiedź i uznałem że to nie działa. No ale w takim razie rozumiem że to już zostało naprawione. Cóż, nie jest to co prawda to o czym pisałem aby każdy mógł zobaczyć kto kogo zaczepia, no ale skoro takie rozwiązanie sugerujesz to będę się tego trzymać.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 gru 2011, 14:27

Pięciu moderatorów widziało już twoje uwagi, dwóch odpowiedziało. Żaden nie postanowił z tym nic nie zrobić. To kończy temat. Skończ histeryzować. W połowie tematów wydaje ci się, że obnażasz głupote użytkowników i hipokryzję moderatorów, a tymczasem nie walczysz jako ostatni sprawiedliwy z całym światem, tylko się ośmieszasz i robisz dziecinadę. Uspokój się, zmniejsz poziom agresji, bo w aktualnej formie powinieneś wylecieć za niski poziom wypowiedzi i rozwalanie tematów swoją prywatną krucjatą, Bournie. Tyle.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Zabawy z Petrem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 gru 2011, 14:32

piwus pisze:Pięciu moderatorów widziało już twoje uwagi, dwóch odpowiedziało. Żaden nie postanowił z tym nic nie zrobić. To kończy temat. Skończ histeryzować. W połowie tematów wydaje ci się, że obnażasz głupote użytkowników i hipokryzję moderatorów, a tymczasem nie walczysz jako ostatni sprawiedliwy z całym światem, tylko się ośmieszasz i robisz dziecinadę. Uspokój się, zmniejsz poziom agresji, bo w aktualnej formie powinieneś wylecieć za niski poziom wypowiedzi i rozwalanie tematów swoją prywatną krucjatą, Bournie. Tyle.
Nie obrażaj Bourne'a.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 11 gru 2011, 14:35

piwus pisze:Pięciu moderatorów widziało już twoje uwagi, dwóch odpowiedziało.
Obecnie tak. Wtedy ani jednej odpowiedzi nie miałem.
piwus pisze:Uspokój się, zmniejsz poziom agresji, bo w aktualnej formie powinieneś wylecieć za niski poziom wypowiedzi i rozwalanie tematów swoją prywatną krucjatą, Bournie. Tyle.
Co do prywaty, to dałeś mi przykład gdy dostałem WP za małą literkę zamiast dużej klubu któremu kibicujesz (lol, ale przegiąłem ohohoh), jednocześnie gdy czasem bluzgi innych dziwnym trafem umykały uwadze nie było przy nich WP tak jak przy moim poście.
Kolejny przykład inspiracji? Bardzo proszę. Kilku userów co zmieniło avki i stopki na kilka dni i ujednoliciło pamiętasz może w jakim celu? Czy posypały się bany mając dla porównania na uwadze skale niedawnego mojego offtopu? Bez komentarza.

Także miło że ktoś wreszcie mi odpowiedział, szkoda tylko że musiałem narobić aż bałaganu aby to pokazać. Zresztą nawet przy dzisiejszych wykasowanych postach z wcześniejszej strony chyba fieldy widział kto zaczepkę zaczął.

Powiadasz mi za niski poziom bana? Bardzo proszę, daj mi kolejnego za jakże drastyczną napinkę typu offtop zaniżający poziom niesamowicie, a wulgaryzmów innych i to tylko kilka które wskazałem na szybko niech sobie będą. Faktycznie to nie mój poziom nie będę się zniżać daj mi bana jeśli taka twoja wola. Bo jak na zaczepki odpowiadam tym samym poziomem zaczepkowiczów to i tak mam przesrane czyli na jedno wychodzi.

petrdcm
Internetowy napinacz

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 11 gru 2011, 15:14

Mylisz się, nie jesteśmy tacy sami, ja tylko pokazuje to co i tak każdy widzi, chyba że wcześniej nie chciał widzieć lub widział u jednych a u drugich nie. Także to trochę daleko do kablowania.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 gru 2011, 15:26

sbQ pisze:może zechciałbyś dołączyć do mojej świty? Świetnie kablujesz.
Widzę, że po '89 w firmie wciąż brakuje ludzi :lol:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 gru 2011, 15:29

Mam duże wątpliwości czy petr byłby dobrym i skutecznym kablem. Wygląda mi na typ informatora, który byłby w stanie donieść na swojego oficera prowadzącego do jego przełożonych i przez to zniszczyć mu życie. Na miejscu naszego Ubeka wystrzegałbym się takich ludzi. Petr jest zbyt chaotyczny i niezrównoważony, żeby zostać lojalnym kablem.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 11 gru 2011, 15:32

Tiaaa, bo to nie czynami o których by poinformowano zniszczyłby sam siebie tylko ten który informował. Cóż za wspaniała logika.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 11 gru 2011, 15:59

Z twojego wpisu wynika że nie odróżniasz informacji o rzeczach takich które cytowałem od tego jak ktoś by odwracał kota ogonem tudzież 50% dodawał sam od siebie fantazji.

Poza tym, za komentarz uszczypliwy w postaci "pieprzy jak potłuczony" zgłaszam do moderacji.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 gru 2011, 16:13

Obrazek

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 gru 2011, 16:15

Zgłaszam post Salasa do moderacji za obrazek z wulgaryzmami.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”