Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 691
Kibicuję: Manchester United

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bassu » 13 gru 2011, 15:55

Nie wiem skąd się bierze taka a nie inna forma Manchesteru w tym sezonie. Fanatycznie zapatruję się w tą drużynę od kilku lat i widzę jak wiele dobrego zrobił dla niej Ferguson. Młoda ekipa, świetny klimatyczny stadion, kibice oddani i wierni. I nagle włączam TV i widzę, że klub który jest na fali, nie potrafi wyjść z LM, odpadając z bardzo łatwej grupy, chociaż to nie o to chodzi że była łatwa, ale że był w niej spokojnym liderem. Co mają na celu te wszystkie eksperymenty, rotacja składem? Nie wiem, ale wierze SAF. Dziwi mnie tylko fakt, że jako nieliczni, bez milionów na transfery, bez zmiany co sezon trenera, nadal gdzieś się zacinamy i popełniamy głupie błędy. Dużo osób tłumaczy to młodzieńczym zapędem. Ale przecież grają też trzony, jest komu pokazywać drogę i brać odpowiedzialność za mecze. W tym sezonie jest jakby wszystko zamglone, nie wiem w zasadzie czego spodziewać się w danym meczu. Na tą chwilę widzę na boisku ewidentny brak przywódcy, kogoś kto będzie dyrygował całym zespołem na boisku.

Wróć do „Anglia”