Polonia Bytom (zbiorczy) - Strona 31

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Re: Polonia Bytom (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2011, 0:59

A ja chcialem wkleić linki do 3 zdjęc, gdzie w roli głównej byly już prezes Polonii Damian Bartyla.

http://www.poloniabytom.com.pl/galeria/ ... e019_d.jpg
http://www.poloniabytom.com.pl/galeria/ ... e020_d.jpg
http://www.poloniabytom.com.pl/galeria/ ... e021_d.jpg

Takiego prezesa to ze świecą szukać :spoko:
(zdjęcia z turnieju dla dzieci, przyjdzie, zawsze z wszystkimi pogada)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 cze 2011, 17:26

Jest licencja :jupi:

Xeb
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xeb » 22 lip 2011, 21:57

Mam nadzieję tylko, że drużyna piłkarska nie skończy, jak hokejowa, że będzie trzeba sięgać po młodzików... Jednak życzę powodzenia!!!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 wrz 2011, 23:25

I nawet młodzież się zgrywa, jest optymizm. Jakby się komuś nudziło to polecam bramki z ostatniego meczu
http://www.youtube.com/watch?v=M3X3RYpxmxw :wink:

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 07 paź 2011, 21:22

Kto to ten Jakub Świerczok? Chłopak rocznik '92 a zdaje się jest największą gwiazdą Polonii Bytom. Jak się nie mylę to właśnie zalicza drugiego ligowego hat-tricka :shock:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2011, 1:32

Heh, no nasza bytomska gwiazda. Chłopak jest po prostu zajebisty i tyle. Ma świetną technikę, do tego jest pewny siebie, bezczelny i arogancki, po prostu materiał na gwiazdę w skali kraju. Wierzę, że za 3-4 lata będzie napastnikiem polskiej reprezentacji.

:beer:

Jak ktoś ma 18 lat, jest pierwszy raz w życiu powołany do kadry U-19, i... jest rzut karny, a on jako debiutant bierze piłkę, nie daje głosu tym którzy już trochę w tej kadrze pograli, i... pewnie podcinką a la Panenka wykonuje i wykorzystuje rzut karny - to musi to być gwiazda. Tego bądźcie pewni!

Na pytanie: "czy numer 10 nie jest zbyt ciężki?" (jak na debiutanta), on od razu odpowiada: "dla mnie nie!" 8)

PS w Bytomiu mimo zwycięstwa i to derbowego, wieczór smutny, cały weekend będzie smutny, polecam konferencję: http://www.youtube.com/watch?v=ZsOrX2AkGPk

Pani Miecia [*] RIP.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lis 2011, 15:50

http://www.olimpijska2.pl/index.php?opt ... le&id=2179

Moje podsumowanie rundy jesiennej w wykonaniu Polonii Bytom. Nudziło mi się, więc 'coś tam' stworzyłem na szybko :wink:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 lis 2011, 17:16

Jak beda jakies oswiadczenia wydane przez stowarzyszenie dotyczące ostatnich zatrzymań to proszę wrzucić.

Jedno mnie interesuje. Dlaczego za udział w bójce dostaje się zakazy stadionowe? Przecież do [ch**] nie jest to wykroczenie popełnione na terenie stadionu.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 lis 2011, 13:38

cloner, jak zapatrujesz się na możliwość zainwestowania przez Ceglińskiego w Polonię? Będziecie częściej do Piramidy wpadać, bo bym sobie z kilkoma piłkarzami chciał pogadać :P

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2060
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 lis 2011, 11:03

Co prawda pytałeś Clonera, ale ja też mogę co nie co napisać.

Cegliński wspominał w wywiadzie, że muszą zdobyć jakieś punkty w dwóch ostatnich meczach aby ten zainwestował w PB, zapewne miał być to jakiś system motywacji, ale wiemy jak się skończyło.Gościł te miernoty u siebie w Piramidzie gdzie mieli mini zgrupowania - pobyt przed meczami.Na teraz, nadal twierdzi, że jest zainteresowany wejściem w PB, ale o konkrety ciężko.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 18 gru 2011, 22:41

Pytanie do clonera. Pojawiły się ostatnio bardzo sprzeczne informacje. Z jednej strony SKWK wydało mocno obciążające oskarżenie jeśli chodzi o Świerczoka. Z drugiej natomiast pojawiają się głosy, że całe to "oskarżenie" jest na podstawie konta na fejsbuku, które niekoniecznie musiało być prawdziwe ( nie było by to pierwsze i na pewno nie ostatnie ośmieszenie się przez SKWK). Wiesz może czy to prawda że Świerczok jest kibicem Cracovii i paradował z szalikiem "śmierć Wiśle" itp itd. Bo mnie szczerze dziwi, że gość cały czas się zastanawia nad Niemcami i WIsłą skoro nienawidzi tego klubu. :roll:

http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/576-szanujmy-sie.html
http://www.weszlo.com/news/8884-Smierc_ ... Swierczoka

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 gru 2011, 22:47

brylancik pisze:gość cały czas się zastanawia nad Niemcami i WIsłą skoro nienawidzi tego klubu
A kto powiedział że się zastanawia? On już dawno wybrał, teraz kluby się targują. Świerczok jest z Tychów, więc kibicem to jest GKS-u raczej, jeśli wie ocb to z Cracovią też musi sympatyzować :P O szaliku nic nie wiem, ale na jeden z pierwszych treningów u nas przyszedł w czapce zimowej Pasów.

A konto na fejsie było jego, ale usunął.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 18 gru 2011, 23:00

Tzn to że grał dla pejsów w juniorach to jest wszystkim wiadome... Już wcześniej były głosy, że ma nasrane pod czachę, trochę jak Małecki i grał w juniorach w pasach ale po prostu dziwi mnie, że sprawa oficjalnie wyszłą dopiero teraz. Przynajmniej nie będzie na Wiśle podbijał kasy.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 gru 2011, 23:26

a ja się zastanawiam jakim trzeba być idiotą, by węszyć tutaj żydowski spisek lub spisek SKWK. Po pierwsze wymieniane są konkretne rzeczy, konkretny szalik, zdjęcia, ciężko by ktoś je wymyślił. Więc jesteśmy wprowadzani celowo w błąd. Zatem należy zastanowić się nad celem. Wymyślanie celu SKWK miałoby sens, gdyby miało z tego pieniądze lub ambicję by opiniować każdego piłkarza. Trzeba być idiotą, by myśleć, że SKWK ma z tego pieniądze.Co do opiniowania ludzi w Wiśle, to zaledwie trzeci raz, kiedy kibice wyrazili sprzeciw. Zostaje spisek żydowski. I tutaj ktoś za dużo filmów oglądał, bo założyli mu specjalnie fałszywe konto ma Facebooku? A potem skasowali jeszcze zanim pojawił się protest SKWK?

Konkluzja. Domaganie się dowodów przez kibiców na forum internetowym, to największy idiotyzm o jakim słyszałem. Jeśli ktoś wiarygodny zarzuca zawodnikowi, że paradował w akcesoriach antyWisła, to bardziej prawdopodobne, że tak było, niż że mógł się pomylić. Wiadomo w jakiej kulturze wychowani są ludzie na Kałuży. I wiadomo, że nie zostałoby to upublicznione, gdyby nie było pewności. Ludzie, którzy żądają dowodów mają wyprany mózg przez media mówiące o braku Polaków w Wisle i o młodych Polakach w Legii, tak zdesperowani, że nie chcą przyjąć do wiadomości, że z tak błahego powodu jak hasło "śmierć Wiśle" tracimy młodego, podobno utalentowanego (podobno - bo w akcji w Krakowie widziała go pewnie gartska osób). Pierwsza grupa tych osób nie chce wierzyć, że coś takiego jest możliwe - kompletna głupota, bo to bardziej niż prawdopodobne, nawet bez zdjęć na facebooku. Druga grupa już jest gotowa usprawiedliwić, że przecież za gnoja to nie ma się pewnej świadomości. Oczywiście to kolejny kretynizm, bo w takim okresie świadomość sympatii antypatii jest najwyższa, a one zostają na całe życie. Chyba, że jest się przerzutem, ale pewne rzeczy nigdy na Wiśle nie były akceptowane.
Kiedy Wojciech Stawowy przymierzany był na trenera Wisły, również była grupa osób mówiących "co z tego kim jest, co reprezentuje, ważne, by Wisełka grała lepiej". Krótko mówiąc grupa osób gotowa sprzedać zasady za ułudę lepszych wyników. Bo przecież Stawowy nie był nawet dobrym trenerem. Na tej zasadzie Lech stał się Amiką przecięż - zero wniosków. Teraz jest zawodnik stanowiący niewiadomą sportową, ale już są ludzie, którzy stawiają jego słowa (bo przecież piłkarz to synonim inteligencji, uczciwości i honoru, nie taniego cwaniaczka po zawodówce) ponad słowa ludzi, którzy zajmują się sprawami kibicowskimi od ponad 20 lat po studiach, z własnymi biznesoami, często wolontaryjnie pracujących w TS-ie. O tym, że jest takim idiotą, który mógłby pchać się do klubu, któremu jego szalik życzył śmierci, najlepiej świadczącą, robiące z kibiców debili, słowa "Myślę, ze jakbym strzelił trzy bramki dla Wisły to zmieniliby o mnie zdanie". Trzy bramki wystarczą. To niska cena, jeśli się jest dobrym. Dawidowski faktycznie miał z tym problem, ale reszta dała sobie radę.
Teraz głosy powątpiewające są już chóralne, nawet kibice z większym stażem się przyłączają. problem w tym, że nie zdają sobie sprawy, że powtarzają za takimi samymi ludźmi, którzy wtedy chcieli Stawowego. W internecie. Czyli 14-letnimi kibicami internetowymi.
PS. Nie jestem zapisany do SKWK :). Ale to powszechne frustrowanie, kwestionowanie, piknikowanie, malkontenctwo, antykibolstwo mnie irytuje. Bo zwyczajnie jest objawem głupoty albo ignorancji.
brylancik pisze: Bo mnie szczerze dziwi, że gość cały czas się zastanawia nad Niemcami i WIsłą skoro nienawidzi tego klubu.
Przecież to jest forma lansu, poza tym kto w Polsce patrzy na sprawy kibicowskie, kiedy chodzi o karierę? Fanatyków jak Małecki w Polce nie ma. Poza tym skoro przyszedł w czapce w paski na trening Cracovii, to dalej prezentuje postawę antyWisła. Bo to jest jedność.
Swoją drogą dzięki cloner, jeśli potwierdzasz konto i jego kasację w trakcie negocjacji transferu, to dla mnie najlepszy dowód. Chociaż go nie potrzebowałem.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 18 gru 2011, 23:47

SKWK nie jest dla mnie po prostu najbardziej obiektywnym źródłem informacji, przepraszam Piwus. Nie pisałem o żadnym spisku (przyzwyczajenia z tematu politycznego?). Od kiedy dorosłeś stałeś się bardziej nerwowy, nie musisz od razu wyjeżdżać z "idiotami".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”