Liverpool (zbiorczy) - Strona 366

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 gru 2011, 17:56

Ogarnijcie sobie np. Huntelaara w zimie ;)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 gru 2011, 18:05

Może nie Huntelaara, ale jakiś napastnik jest niezbędny.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 16 gru 2011, 19:49

The Football Association have released the following statement.

The Independent Regulatory Commission has confirmed there will be no decision this evening and will continue working through the weekend.

There will be no announcement on any decision before Tuesday 20 December 2011 at the earliest.

Suarez - Evra.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 gru 2011, 0:20

Naprawdę nie wiem, na co czeka to pieprzone FA. Dwa miesiące zwlekają z podjęciem decyzji. Mają dowody - niech dadzą karę, nie mają - niech zakończą tą całą błazenadę. Decyzja powinna być podjęta już dawno (oczywiście jeśli są dowody, a nie same zeznania negrito), a nie w momencie, który najbardziej im odpowiada. Przełom grudnia i stycznia to bardzo ważny okres i strata Luisa akurat teraz będzie bardzo bolesna. Tym bardziej, że Gerrard wróci do gry dopiero za 2 tygodnie.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 17 gru 2011, 9:49

Daaaamian pisze:Naprawdę nie wiem, na co czeka to pieprzone FA. Dwa miesiące zwlekają z podjęciem decyzji. Mają dowody - niech dadzą karę, nie mają - niech zakończą tą całą błazenadę. Decyzja powinna być podjęta już dawno (oczywiście jeśli są dowody, a nie same zeznania negrito), a nie w momencie, który najbardziej im odpowiada. Przełom grudnia i stycznia to bardzo ważny okres i strata Luisa akurat teraz będzie bardzo bolesna. Tym bardziej, że Gerrard wróci do gry dopiero za 2 tygodnie.
A nie jest czasem tak jak w Hiszpanii, gdzie posiedzenie odbywa się raz na np. 6 tygodnii i wtedy są rozpatrywane wszystkie sprawy?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 gru 2011, 14:19

Skład Liverpoolu: Reina; Johnson, Agger, Skrtel, Enrique; Downing, Adam, Henderson, Shelvey; Bellamy, Suarez.

wow. :shock:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 gru 2011, 14:20

Sergek pisze:wow. :shock:
Dlaczego jesteś zszokowany?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 gru 2011, 14:20

Za nic nie spodziewałem się Shelveya. Za nic.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 gru 2011, 14:44

Jak dla mnie rewelacja. Obecnie nic lepszego nie da się ułożyć. Ewentualnie Maxi za Shelvey'a, ale mnie obecność Jonjo w składzie bardzo cieszy.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 gru 2011, 16:11

Nie chcę przerywać konwersacji w innym temacie o przechujach, więc tu napiszę. Muszę.

Suarez. :lol:

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 18 gru 2011, 16:15

Sergek pisze:Nie chcę przerywać konwersacji w innym temacie o przechujach, więc tu napiszę. Muszę.

Suarez. :lol:
Uwielbiam te wasze komentarze:

Suarez :lol:

Ronaldo :lol:

Messi :lol:

A teraz wytłumacz mi Sergek, na cholerę tak robisz? Jak już to piszesz, to postaraj się przekazać, cóż takiego ten Suarez zrobił, bo dla kogoś, kto nie tyka meczów Liverpoolu chyba, że musi niewiele to mówi. Wytłumaczeniem jest chyba jedynie to, że liczysz, że ktoś napisze : a co takiego zrobił Suarez, a ty wtedy fajnym sposobem w krótkim odstępie czasu nabijesz dwa pościki do kolekcji :afro:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 gru 2011, 17:09

Strasznego pecha miał Suarez w tym meczu. Najpierw poprzeczka, później słupek. Szkoda, że nie udało mi się strzelić bramki. Szkoda również sytuacji Adama, kiedy powinien był podać piłkę do Shelvey'a, zamiast samemu kończyć akcję.

Bellamy - klasa. Najpierw bramka, później asysta. Bardzo dobry mecz w wykonaniu Walijczyka.

Henderson po raz kolejny pokazał, że znacznie lepiej gra mu się w środku pola, niż na skrzydle. To wciąż nie to, czego się od niego oczekuje, ale widać spory progres w wykonaniu Jordana w ostatnim czasie. Teraz tylko czekam na odważniejszą grę z jego strony, bo jednak zbyt często boi się podjąć ryzyka i zagrywa strasznie asekuracyjne piłki.

Obrona tradycyjnie bardzo dobrze. Najlepsi chyba Skrtel i Johnson.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 gru 2011, 21:44

Daaaamian pisze:Obrona tradycyjnie bardzo dobrze. Najlepsi chyba Skrtel i Johnson.
W przeciwieństwie do obrony Aston Villi, która pięknie pokazała jak nie powinno się bronić przy rzutach rożnych. Dwa błędy w kryciu podczas stałego fragmentu i po kwadransie mecz ustawiony. Choć zwycięstwo mogło być oczywiście wyższe, ale Suarez pokazuje, że nie przypadkiem w Holandii wygrywał klasyfikację strzałów w słupki i poprzeczkę praktycznie co sezon.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 gru 2011, 16:00

Jak wam się podoba Downing po tych kilku miesiącach ?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 gru 2011, 16:51

Prawdę mówić nie podoba. Statystyki Downinga mówią same za siebie - 0 bramek, 0 asyst i do tego przeważnie przeciętna gra. Na szczęście ostatnio widać progres, także można mieć nadzieję na coraz lepszą grę Anglika. Niech wróci do formy ze spotkania z QPR, to będzie nieźle. Za wczorajsze spotkanie nie chcę go krytykować, bo ciągłe gwizdy ze strony kibiców AV mogły mu plątać nogi. Nie każdy piłkarz radzi sobie psychicznie w takich sytuacjach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”