To ja stanowię 1%, bo oglądam Homelandemdżej pisze:Zapewne 99% forum ogląda teraz Udinese - Juventus i wszelkie dyskusje zamilkną?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 gru 2011, 18:12
To ja stanowię 1%, bo oglądam Homelandemdżej pisze:Zapewne 99% forum ogląda teraz Udinese - Juventus i wszelkie dyskusje zamilkną?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 gru 2011, 18:13
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 gru 2011, 18:24
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 21 gru 2011, 18:26
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 gru 2011, 18:32
Zaczął się sezon ogórkowy i będzie mnóstwo takich wiadomości. Dziś już mamy Rudniewa w Genoi i Lewandowskiego w Liverpoolu.lukinis131 pisze:Ciekawe czy prawda to .
Ten mecz ma być, zdaniem dyrektora kadry, prezentem dla kibiców.Ostatnim sparingpartnerem przed mistrzostwami Europy, 2 czerwca w Warszawie, będzie Liechtenstein lub Malta.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 21 gru 2011, 18:36
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 gru 2011, 18:44
A dziwi Cię to, że gramy z takim rywalememdżej pisze:
Ten mecz ma być, zdaniem dyrektora kadry, prezentem dla kibiców.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 gru 2011, 18:46
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 gru 2011, 18:58
Tak samo ma licencję jak banderole na fajkach...NoName1989 pisze:A Hajto ma licencję na prowadzenie drużyny w Ekstraklasie w ogóle?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 21 gru 2011, 19:02
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 gru 2011, 19:02
Czym Ty się martwisz jak Smuda też chyba nie ma licencji bo do tego potrzeba m.in. maturyNoName1989 pisze:A Hajto ma licencję na prowadzenie drużyny w Ekstraklasie w ogóle?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 gru 2011, 19:04
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 gru 2011, 19:08
W tym kraju wszystko można ominąć, ja też bym wolał trenerów po kursie i z licencją, a nie dlatego, że ma nazwiskobartbuks pisze:Tomusmc jesli naprawde będzie chodził na kurs, to nie widzę przeszkód, żeby dali mu ją warunkowo. Ale ma wywiązywać się z zobowiązań i trzymać reguł.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 gru 2011, 19:10
Nie no tak, ale wolę aby dano Hajcie licencję warunkowo, a nie zatrudniano figurantów, robiąc jeszcze większy cyrk.Tomusmc pisze:W tym kraju wszystko można ominąć, ja też bym wolał trenerów po kursie i z licencją, a nie dlatego, że ma nazwisko
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 gru 2011, 19:12
Jeżeli przejdzie odpowiednie szkolenie, a nie trafi tam z bomby to jestem za bo jeśli jemu dadzą licencję tak po prostu warunkowo to dopiero będzie burdel.bartbuks pisze:Nie no tak, ale wolę aby dano Hajcie licencję warunkowo, a nie zatrudniano figurantów, robiąc jeszcze większy cyrk.Tomusmc pisze:W tym kraju wszystko można ominąć, ja też bym wolał trenerów po kursie i z licencją, a nie dlatego, że ma nazwisko
Tomusmc
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio