Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 gru 2011, 20:46
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 gru 2011, 20:48
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 gru 2011, 20:50
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 gru 2011, 20:51
4:4bartbuks pisze:[k****]! wchodzę na bet365 i klikam na zwycięstwo lille za 100 na live, kurs 3.00, zatwierdzam, a tutaj gol i co? I dupa, nie zatwierdzili mojego zakładu...
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 gru 2011, 20:51
Zenada jak Real z Alcorconem. Z tym,ze dla Atleti nie przystoi taka postawa.RealFan pisze:To Atletico to najśmieszniejsza drużyna świata. Nikt inny nie dostarcza mi takiej dawki humoru swoją grą. Niezawodni od lat.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 gru 2011, 21:08
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 gru 2011, 21:13
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 gru 2011, 21:19
Z trzecioligowcem nie przystoi.RealFan pisze:Nie przystoi? Im wszystko przystoi. To nie jest przypadek,w lidze grają tak samo przecież.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 gru 2011, 21:25
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 gru 2011, 21:27
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 gru 2011, 21:30
Odpal od gazówki. Czasem tak robiłem jak brakło ognia.bartbuks pisze:No wkurwić się człowiek może. Nie dość, że w domu palą wszyscy, to nie mogę znaleźć działającej zapalniczki. Do tego patrzę na livescore a tam gol dla Samsunsporu na 3:3! Walnąłem zapalniczką o ziemię, puściłem wiązankę, patrzę a tutaj korekta, gola nie było... City prowadzi 2:0, więc jak nie odwalą nic, to 200zł do przodu.
Dr.Football1 nie rozumiem. Ja już przyzwyczaiłem się, że AM odwala kaszanę...
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 gru 2011, 21:30
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 gru 2011, 21:34
http://pl.wikipedia.org/wiki/Walter_WinklerZbiórka na protezę - numer konta
W związku z trwającą cały czas zbiórką pieniędzy na protezę nogi dla pana Waltera Winklera Stowarzyszenie Kibiców Klubu Polonia Bytom uruchomiło rachunek bankowy na który można przelewać środki mające być przeznaczone na ten cel. Dane konta są następujące:
92 1050 1230 1000 0023 0260 8001
Stowarzyszenie Kibiców Klubu Polonia Bytom
KOLEJOWA 6/1 Bytom 41-902
z dopiskiem: PROTEZA DLA WINKLERA
Do tej pory udało nam się zebrać ponad połowę z potrzebnej sumy wynoszącej 7 tysięcy złotych. Liczymy na pomoc wszystkich kibiców Polonii, pan Winkler to jedna z najbardziej zasłużonych postaci w historii naszego Klubu więc chociaż w taki sposób możemy mu się odwdzięczyć za lata wspaniałej gry.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 gru 2011, 21:47
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 gru 2011, 21:51
Oglądam teraz na żywo na holenderskiej TV. Kibice wciąż są na stadionie i wybuchła ogólnonarodowa debata co zrobić z tym fantem. Czerwona kartka za samoobronę? [k****] prawie jak w polskim prawie - ktoś chce cię zajebać, łamiesz mu kości to idziesz siedzieć za uszkodzenie ciała [*]. Tutaj bramkarz zobaczył gnoja, który chciał mu zasadzić kopa to skopał go jak psa i dostał czerwoną kartkę.... LudzieChlopaczek pisze:
Oj beda kary.
Ebi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio