Redaktorem na lfc.pl może być teraz praktycznie każdy, także obniżający się poziom strony przestaje mnie dziwić.
Edit:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 21 gru 2011, 15:51

Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 21 gru 2011, 19:35
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 gru 2011, 20:44

red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 21 gru 2011, 21:13
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 21 gru 2011, 21:14
Sergek
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 21 gru 2011, 22:00
Ja wiem, że to ironia, ale i tak małe wyjaśnienie odnośnie tego zdjęcia - nie wkleiłem go, by stanowiło w pewnym sensie argument na korzyść Suareza. Nic z tych rzeczy. Jednak branie przez Suareza udziału w kampaniach na rzecz walki z rasizmem może być argumentem na jego korzyść i dobitnie pokazuje, że żaden z niego rasista. Dzisiaj kibice Wigan gwiżdżą na niego od początku spotkania, co jest absurdem.metol pisze:No, powyższe zdjęcie jednoznacznie daje nam odpowiedź czy pan Suarez mógł stosować rasistowskie inwektywy przeciwko panu Evrze. Myślimy: "No przecież nie mógł! W końcu ma focie z małym murzyniątkiem." Argument zdaje się nie do odparcia. No, ale. Właśnie, ale. Z drugiej strony kiedyś też udowodniłem że oskarżony, przynajmniej podświadomie, jest rasistą.
metol pisze:A tak na poważnie to muszę przyznać, że nie sympatyzuje z klubem Liverpool FC i panem Suarezem, mimo to jednak sądzę, że ośmiomeczowe zawieszenie to kara zdecydowanie za wysoka.
Całkowicie się z tym zgadzam. Martin Taylor za brutalne złamanie nogi Eduardo pauzował 3 mecze, a Suarez za "negrito" ma pauzować osiem? Paranoja.metol pisze:8 banów za wyzwiska to zdecydowanie za dużo. I nie chodzi o to, że jestem rasistą, bo nie jestem, ale kara jest nieproporcjonalna. Tak surowo powinno się karać wyjątkowo brutalne i głupie faule, albo co już chyba kilkakrotnie było proponowane w tym temacie - wyjątkowo niesportowe symulacje, które często mają znacznie bardziej dalekoidące konsekwencje niż obelga 'negrito' (cokolwiek to znaczy i jakikolwiek ma sens).
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 21 gru 2011, 23:51
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 23 gru 2011, 12:13

KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 25 gru 2011, 12:22
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 gru 2011, 13:44
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 gru 2011, 0:22
Bardzo dobre. Miałeś okazję zobaczyć jego bramkę przewrotką, którą zapakował Wiśle. Jedno z najgorętszych nazwisk w Eredivisie, jak szukacie snajpera to myślę, że się nie zawiedziecie bo koleś jest niesamowicie regularny. Ma wszystko żeby podbić Europę, gorszy od Carrolla na pewno nie będzieDaaaamian pisze:Dobre to? W życiu nie widziałem go w akcji.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 gru 2011, 0:50
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 gru 2011, 0:56
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 gru 2011, 1:10
Ale na sukcesy w piłce reprezentacyjnej się to jakoś nie przekładaMorrow pisze:najfajniejsza liga, najfajniejsi piłkarze, najfajniejsi kibice, ogólnie jest fajnie
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio