AC Milan (zbiorczy) - Strona 25

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 maja 2005, 22:42

qczak - 1WP za obraze klubu

Nie będę gratulował Milanowi bo nie ma czego. Zagrali słabo i powinni odpaść no, ale tak się nie stało. Liczę na Dudka, że ich zatrzyma i na całą drużynę, że dokopią im w finale.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 maja 2005, 22:56

Wstyd :!: :evil: :twisted: z taką grą znaleść się w finale :!: :evil: :twisted: zycze porażki niezaslugujecie na finał :!: :evil: :twisted:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 maja 2005, 22:58

Boże :!: Widzisz i nie grzmisz :!:

Czy Wy bierzecie pod uwagę tylko jeden mecz ? A czemu PSV zasługiwało na awans ? Zagrało słaby na wyjeździe, podobnie jak Milan więc czemu mieli mieć większe szczęście ?
Fakt, dziś byli zdecydowanie lepsi, i nie brakowało im dużo, ale skoro Milan strzelił gola w SAMEJ końcówce, to znaczy, że jednak widocznie nie zasługiwali...pech ? To trzeba było upilnować Ambrossiniego, albo w ogóle zagrać dobrze w pierwszym meczu :!:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 maja 2005, 23:02

Yyyyyyyyyyyyyy sorry ale w pierwszym emczu PSV tez bylo duzo lepsze ale przegrali dziwnym trafem 0:2...... :evil: :twisted: :!: Zrestza nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem....przeciesz to Wielki Wspaniały Milan Gra Zasłużenie W Finale :!:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 maja 2005, 23:08

Napisze tak Milan jest w finale i to sie liczy zagrali beznadziejnie ale wygrali dwumecz co do finału to na 100% bedzie to inny mecz niz ten dzisiaj i takie mecze sie zdarzaja a ci co mowia nie zasłuzenie to załoze sie jezeli wasze zespoly by tak grały i doszły do finału a inni by mowili ze graja ble i takie tam to co byscie mowili wtedy :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 maja 2005, 23:09

O BOŻE CZEMU MI STAREMU ĆPUNOWI NIE POZWALASZ NORMALNIE ZYĆ. ZDROWIE - ZDROWIE TO PODSTAWA W TYCH CZASACH ....CHCESZ BYM NIE WYTRZYMAŁO ??

.... TEGO NAWET RAJKI NIE DADZĄ... EMOCJE ŻE HEJ - DZISIAJ PSV POKAZAŁA MI ŻE TRZEBA BIEGAC BY GRAĆ A GRY CHCE SIE GRAĆ TRZEBA BIEGAĆ ... NIE MOGE NAPISAĆ ŻE MAM WODE I JESTEM W KUR..ONY I ZARAZ WYŁ....

WÓDKO POZWÓL PRZEBOLEĆ ....awansu ... :evil:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 04 maja 2005, 23:09

bogi pisze:Boże :!: Widzisz i nie grzmisz :!:

Czy Wy bierzecie pod uwagę tylko jeden mecz ? A czemu PSV zasługiwało na awans ? Zagrało słaby na wyjeździe, podobnie jak Milan więc czemu mieli mieć większe szczęście ?
Fakt, dziś byli zdecydowanie lepsi, i nie brakowało im dużo, ale skoro Milan strzelił gola w SAMEJ końcówce, to znaczy, że jednak widocznie nie zasługiwali...pech ? To trzeba było upilnować Ambrossiniego, albo w ogóle zagrać dobrze w pierwszym meczu :!:
ty sie lepiej nie odzywaj i ciesz sie z tego awansu poki masz okazje; Milan od fazy pucharowej pokazal mniej ofensywnego futbolu niz PSV w Mediolanie czy tez w Eidhoven

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 maja 2005, 23:09

Ej no sorry :/ , w dwumeczu napewno PSV nie było lepszym zespołem, ani tym bardziej nie zasługiwał bardziej od Milanu na awans...Nawet zwycięstwo dwoma bramkami nie dało im awansu...coś musi w tym być...

EDIT :

:shock:
Bo co, zabronisz mi ? :lol: Ciesze się z awansu, tak samo ze szczęścia, bo w dzisiejszym meczu to nie Milan zasługiwał na awans, ale ogólnie to mocno przesadzone stwierdzenie...nie ma zespołu który by ewidentnie zasługiwał na awans, bo liczyła się dyspozycja dnia :!:Ale Milan chyba miał więcej w dwumeczu szczęścia, doświadczenie itp...wcale nie odmawiam klasy PSV, ale to jeszcze młody zespół...
Ostatnio zmieniony 04 maja 2005, 23:17 przez Uchi_, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 04 maja 2005, 23:10

Gratulacje dla Milanu. Ja kibicowalem PSV i szczerze nalezal im sie final no ale trudno. Milan mial wiecej szczescia ale PSV bylo lepsze.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 maja 2005, 23:11

Nie wiem co bym mowil ale zawsze do finału dochodziły kluby który pokazywały pewien poziom...byly lepsze od innych wywyzszaly sie a Milan był bezbarwny...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 maja 2005, 23:11

bogi pisze:Boże :!: Widzisz i nie grzmisz :!:

Tak gwoli ścisłości to w pierszym meczu napewno PSV nie było gorsze no ale czasem mówi się, że szczęście sprzyja lepszym ... a czasem, że głupi ma zawsze szczęście. Niech każdy wybierze sobie swoją wersję. Ja jestem za tą drugą w tym momencie :P :evil: :wink: Zdaje sobie sprawę, że Milan to drużyna na papierze i nie tylko zdecydowanie bardziej godna zwycięstwa w LM ale styl w jakim wywalczyła finał pozostawia dużo do życzenia.

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 04 maja 2005, 23:14

oj panie i panowie milaniści ... wielkie szczęście dziś mieliście

przed tym meczem byłem za Milanem , potem oczarowało mnie PSV ...i przegrało...

w finale kibicuje Milanowi

...a tak nawiasem to zapowadają się nam karne w Stambule :)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 maja 2005, 23:23

No ale lepsze nie było :!:
Zadecydowała skuteczność, za rok(no w sumie nie wiem, bo odejdzie vB) to będzie inna drużyna, już mądrzejsza o ten półfinał, doświadczona, umotywowana itp...

Ciekawe skąd w Milanie się wziął rekord 640 minut, bez straty gola ? Podobno oni są słabi, zawsze mają szczęście, są głupi itp :?
Mediolańczycy mają najlepszą obronę w Lidze Mistrzów, jest to drużyna od dawna nastawiona na kontrataki, i co nagle spodziewaliście się , że rzuci sie dziś do ataku ? To było pewne, że zagrają prawdziwą jak to powiedziała Mona_ "obronę Częstochowy".

Obrazek
Ostatnio zmieniony 04 maja 2005, 23:30 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 04 maja 2005, 23:24

naprawde dużo miał Milan szczęścia w tym meczu.Myślę że bardzo zaskoczyła ta bramka koreańczyka.Bardzo żle zagrały skrzydła Milanu.ale na szczęście Ambrosini znalazł się tam gdzie powinien i uratował Milan.Finał bedzie dla mnie ciekawy jak wygra Milan bedę się bardzo cieszył a jak wygra Liverpool to też nie będę zły.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 maja 2005, 23:31

bogi pisze:No ale lepsze nie było :!:
Zadecydowała skuteczność, za rok(no w sumie nie wiem, bo odejdzie vB) to będzie inna drużyna, już mądrzejsza o ten półfinał, doświadczona, umotywowana itp...

Ciekawe skąd w Milanie się wziął rekord 640 minut, bez straty gola ? Podobno oni są słabi, zawsze mają szczęście, są głupi itp :?
Mediolańczycy mają najlepszą obronę w Lidze Mistrzów, jest to drużyna od dawna nastawiona na kontrataki, i co nagle spodziewaliście się , że rzuci sie dziś do ataku ? To było pewne, że zagrają prawdziwą jak to powiedziała Mona_ "obronę Częstochowy".
No w dzisiejszym meczu Dida miał poboć rekord, ale jakoś szybko musiał wyciągać piłkę z siatki.

Pozatym najlepsza obrona w LM? Juve straciło w CL cztery bramki, a Milan sześć więc krucho w obronie Milanu :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”