Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 gru 2011, 20:45
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 gru 2011, 20:55
Śmiem twierdzić, że tutaj to chyba każdy zespół w PD nas bije...Sammyy pisze:prawa obrona lepsza,
My raczej na obu skrzydłach improwizujemy, bo stabilności tam nie mamy. Nie ma nikogo, kto przez cały sezon siądzie i będzie robił różnicę.Sammyy pisze:skrzydłowych mają lepszych i to znacznie (Piatti czy Pablo to pokraki, a nie skrzydłowi),
Diego, Diego... Wg mnie jest przereklamowany, musi odbudować się, bo nie zachwyca. imo brakuje mu bardzo, ale to bardzo dużo do Diego, który zachwycał w Bundeslidze.Sammyy pisze:chociaż imo Diego >=Jonasy i inne połamane Canalesy
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 gru 2011, 21:06
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 gru 2011, 21:06
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 23 gru 2011, 2:25

mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 gru 2011, 12:52
No ja na pewno tak nie mowilem. Od poczatku bylem przeciwny zatrudnianiu Manzano. Jedynym Rojiblanco,ktory byl zadowolony z tego wyboru byl Asteniu.Jak pisałem, że Manzano jest idiotyczną opcją to odpisano mi, że trzeba mu dać czas. Sądzę, że daliście mu go za mało i dlatego nie pokazał tej genialnej myśli taktycznej.
Przedziwny jest to pikarz,naprawde. Sa mecze w ktorych gra wrecz koncertowo,a potem w nastepnym kompletnie go nie ma. Jezeli na serio chce dyrygowac gra Atleti to powinien ustabilizowac forme,bo na razie jego chimerycznosc jest bardzo,ale to bardzo irytujaca. Przynajmniej dla mnie.Diego, Diego... Wg mnie jest przereklamowany, musi odbudować się, bo nie zachwyca. imo brakuje mu bardzo, ale to bardzo dużo do Diego, który zachwycał w Bundeslidze.
Dr.Football1

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 gru 2011, 15:58
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 gru 2011, 16:08
W Hiszpanii gral ladnych pare lat,a calkiem niedawno prowadzil Catanie,wiec z tym przestawieniem nie powinno byc wiekszego problemubartbuks pisze:WOW! Tego sie nie spodziewałem. Zobaczymy jak teraz to poukłada. Może czekają was w zimę jakieś transfery z ArgentynyJestem ciekaw jak szybko Simeone przestawi się na europejski styl?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 23 gru 2011, 17:03
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 gru 2011, 17:10
Dobrze mowisz cru,choc ja mam troche inny pomysl na Atleti,moze troche szalony,ale strasznie jestem ciekaw jak by to wyszlo. A wiec:4-4-2 raczej odpada ze wzgledu na osobe Diego, ktory na skrzydle (raczej) nie bardzo, tylko w srodku. 4-2-3-1 juz jak najbardziej, przod: Reyes - Diego - Turan - Falcao wyglada bardzo zajebiscie, tyle ze dla Adriana miejsca brak, a chyba ogarnial ostatnio.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 24 gru 2011, 2:16
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 gru 2011, 20:45

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 gru 2011, 17:07
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 26 gru 2011, 4:16
mzatlanta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin