Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 maja 2005, 23:32
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 maja 2005, 23:32
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 maja 2005, 23:38
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 04 maja 2005, 23:44
maciejdas26

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 04 maja 2005, 23:45
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 maja 2005, 23:46
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 maja 2005, 23:49
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 05 maja 2005, 0:11
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 maja 2005, 0:15
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 maja 2005, 1:51
Milan jest moim ukochanym klubem od kiedy zacząłem ineteresować się futbolem (miałem gdzieś 7 lat). Przeżywałem z nim wzloty (LM, Scudetto itp.) i upadki (10 miejsce w lidze, odpadnięcie w pucharach itp.) i co by sie nie stało sercem będę z naszymi rosso-nerri. Jestem pełen radości po dzisiejszym półfinale, bo moja kochana drużyna ma szanse zdobyć najcenniejsze trofeum w Europie. Czy to dziwne, że się cieszę? Milan nie gra ostatnio olśniewająco, ale czy to znaczy, że mam sie od nich odwrócić i nie cieszyć ze zwycięstw? Przyznaję, że PSV grało piękniej, stworzyło więcej sytuacji, a ich gra bardziej przypadła do gustu bezstronnego kibica, ale dyscyplina sportu, którą się pasjonujemy polega właśnie nie tym, że nie jest do końca sprawiedliwa i czasem się jest na górze, a czasem na dole. Tym razem Milan był górą. Kiedy rok temu przegraliśmy bój z Deportivo o półfnał byłem bardzo zawiedziony. Hiszpanom wyszedł w całej fazie pucharowej praktycznie jeden mecz i skończyło się na naszej przegranej. Ale nie wypisywałem wtedy przepełnionych nienawiścią komentarzy pod adresem Deportivo. Byłem wprawdzie strasznie zły i wyzywałem i przeklinałem ich ale 'do telewizora', tak żeby nie urazić nikogo. Dlatego apaluje do wszystkich (anty)fanów: doceńcie klasę zwycięzcy i dajcie się cieszyć prawdziwym fanom włoskiego klubu. Forza Milan!
Zastanawiają mnie jeszcze komentarze typu: zmienić zasadę podwójnego liczenia strzelonej bramki na wyjeździe. Tyle lat obowiązuje ten przepis a tutaj jeden dzień i nagle rewolucja. Obie drużyny znały przepis przed meczami i miały takie same prawo z niego skorzystać. Milan dziś zwyciężył, więc ja się cieszę. Pozdrowienia dla wszystkich fanów rosso-nerri! To będzie mój wymarzony finał i choć bardzo lubię i cenię Jurka Dudka to mam nadzieję, że Milan zdobędzie to trofeum
~milanista_kbks, 2005-05-05 01:16
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 05 maja 2005, 6:00
tswidok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 11:17
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 05 maja 2005, 11:37
mariuszmilan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 11:48
ALe gdyby liczyla sie droga to tyle razy LM wysgrywalby inne kluby, i co z tego ze PSV mialo latwiejsza droge jezeli bylo w stanie wygrac z kazdym nawet z Milanem i przez szczescie nie wyszlo im, szkoda .... Kazdemu moze sie zdarzyc slabszy mecz jak ten w atenach... gdy Mialn po pamietnym 4-1 u siebie z Deportivo przegral na wyjezdzie w fatalnym stylu 4-0 HAHAHAHA......... najpierw niech zobacza swoje bledy a pozniej oskarzaja innychmariuszmilan pisze:ci wszyscy co mowia ze Psv powinno byc w finale niech najpierw pomysla kogo oni wyeliminowali...w grupie panathinaikos i rosenborg potem slabe monaco i lyon(jedyna dobra z wymenionych druzyn)
a MILAN?---barca,man utd,inter...to sa wilekie marki,a w meczach z nimi prezentowal siE znakomicie
wczorajszy mecz troche slaby w wykonaniu MILANU ale kazdemu sie takie mecze zdarzaja...teraz wszyscy zachwycja sie liverpoolem, a nikt juz nie pamieta eliminacji z grazer ak(0:1 na anfield) a potem awana\s do 1/8 w ostatnim meczu...a psv?---czyz to nie oni przegrali na panathinaikosie 4:1 po fatalnym meczu????
NA ZAWSZE WIERNI---FORZA MILAN!!!
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 05 maja 2005, 13:01
mariuszmilan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio