Plebiscyt forumowy 2011 - Strona 2

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 05 gru 2011, 23:33

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Stawiam na fieldy'ego.Trzyma forum w ryzach.Ogólnie łagodny, lecz ajk trzeba to potrafi dać WP :P
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - 3 kandydatury - mzatlanta z racji płci, a także koledzy z drużyny Matt i Sergek
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator Każde jego zdanie rozpierdala mnie na łopatki, tyle w temacie :haha:
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doktor bez niego nie mogło się obejść, skoro już w wieku 13 lat odkrywał talenty to co powiedzieć na dzień dzisiejszy ;P.Ponadto Paweł wykazuje się ogromną wiedzą jak na swój wiek.Jak czytam tematy Calcio to Loczkerson wydaje się być obeznany.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Szkoda, że muszę ograniczać się do trzech.W takim razie wybiorę kolegów z drużyny IFQ - Doctore,MVB,Piotrcies
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek i MVB
7. Najwiekszy agresor - Nasz ulubiony imprezowicz czasem czymś sypnie, poza tym w pozytywnym sensie Arwin vel Arlost ;D
8. Największy dziwak - Wilmore Co by nie mówić wiedzę ma, lecz przyznanie się do błędu w jego wykonaniu graniczy z cudem i ostro trzyma się swoim nie zawsze słusznych teorii
9. Najlepszy mod - fieldy patrz punkt 1
10. Najciekawszy temat - Domek nr 10, tam zawsze coś się dzieje
11. Najlepszy typer - Aker bez cienia wątpliwości
12. Najlepszy avatar - Naprawdę nie wiem ;(
13. Wydarzenie roku na forum - Powołanie do życia drużyny w IFQ,Amica Wronki ilewonożny Montolivo.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 gru 2011, 15:10

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dałbym Doktorowi, ale nie będziemy tu promować alkoholizmu... prawda? No dobra, gówno prawda. Doktor niepodważalnie w tym roku zasłużył sobie na wyróżnienie i nie dalej pije... tfu, piszę na cześć i chwałę naszego forum.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Matt. Grono Kanonierów na tym forum jest raczej stałe i wiele się w tym temacie nie zmienia, więc tym bardziej doceniam świeżą krew. Kolega po szalu, także niech ma. Zawsze to jakieś pośrednie trofeum dla Arsenalu, więc i me serce się raduje

3. Najsłabsze ogniwo forum - petr. Jak zaczynam czytać jego posty, to zaczyna mnie lewe oko kłuć. Jakoś nie jestem do niego przekonany.

4. Najwiekszy piłkarski znawca - emdżej i Doktor. Doceniam ich zorientowanie w tych mniej popularnych na naszym forum odmętach futbolu. Zawsze się człowiek może czegoś nowego dowiedzieć, więc jak dla mnie to absolutnie pozytywni wojownicy.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Wielu już poznałem i z wieloma wódę piłem, ale jakby kiedyś była okazja spotkać się oko w oko z Magnumem to dlaczego nie. Wiemy już, że po alkoholu ma ciekawe fazy, a i o Arsenalu byśmy pewnie mogli kilka godzin podyskutować. Oprócz tego franz. Żałuje, że mogłem ostatecznie pojechać na spotkanie, na którym był, bo słyszałem, że może wypić... i że może wypić dużo.

6. Największy dowcipniś - Chłopaczek. Niezwykle wysoko cenię jego poczucie humoru.

7. Najwiekszy agresor- petr. Patrz punkt nr 3

8. Największy dziwak - Wilmore. Naprawdę przednio się bawiłem śledząc jego argumentację na temat lewej nogi Montolivo. Zresztą wszyscy, którzy wtedy się przewinęli przez moje mieszkanie mieli ubaw na podobnym poziomie.

9. Najlepszy mod - Pisakk za to, że jest niczym przyczajony fieldyi ukryty piwus.

10. Najciekawszy temat - Polityka i Domek.

11. Najlepszy typer - czesław

12. Najlepszy avatar - Młody Pat bije wszystkie inne avki na głową, łącznie z moim. Także Mentor, mój głos wędruje na Twoje konto.

13. Wydarzenie roku na forum - Magnum, który tak rozsmakował się w polskim alkoholu i krajobrazach, że nie chciał wracać za ocean. Tym samym nasz przedstawiciel w USA mocno zaplusował w kręgach patriotyczno-konserwatywno-alkoholowy tego forum.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 gru 2011, 11:59

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Stawiam na fieldy'ego.Człowiek instytucja
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Matt i Sergek w tym roku bodajże dopiero zaczeli pisać więc mój głos idzie do nich :)
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator - człowiek który wrócił po nagrodę..Nikt mnie tak nie wkurza jak on :D
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Każdy ma ogromną wiedzę wyróżnić trzech byłoby szkodą dla nich więc nikogo nie będę wyróżniał :)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Hm..emdżej duża wiedza o PL piłce,Mentor o Barcelonie oraz Aker - pogadać o BVB oraz może by coś pomógł zgarnąć u buka :lol:
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek -
7. Najwiekszy agresor - cloner
8. Największy dziwak - Obserwator i petrdcm - obaj chcą coś udowodnić nie mając racji i brnąć aż do bana :D Jeden będąc ślepym a drugi poprostu się nie może pogodzić że jest w błędzie ;]
9. Najlepszy mod - fieldy - uzasadnienie zbędne :)
10. Najciekawszy temat - Barcelona,Górnik Zabrze,F1
11. Najlepszy typer - Aker
12. Najlepszy avatar - brak - ponieważ rzadko spoglądam na avatary ;]
13. Wydarzenie roku na forum - Hm..Zamknięcie ligi haxballa,lewa noga Montolivo,i drużyna w IFQ

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 gru 2011, 14:37

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Marco van Basten, bartbuks, Duch - każdy ma inny styl, ale każdego posty bardzo chętnie czytam, mają chłopaki pojęcie nie tylko o sporcie, ale i o życiu
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - brak
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator, Wilmore - żenujące napinki
4. Największy piłkarski znawca - nie wiem
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Unista, franz, NoName1989 - z kibolami pewnie bym się jakoś dogadał
6. Największy dowcipniś - brak
7. Największy agresor - brak
8. Największy dziwak - Wilmore, rzadko ma rację, a non stop się wykłóca
9. Najlepszy mod - piwus, za bana dla mnie
10. Najciekawszy temat - Domek nr 10, CM 2001/2002, Polscy Kibice - chyba do tej trójki wchodzę najchętniej
11. Najlepszy typer - brak
12. Najlepszy avatar - krowa RealFana - ponadczasowa, po prostu krowa-legenda!
13. Wydarzenie roku na forum - imprezy Magnuma w Polsce - aż tak mu się spodobało, że nie chciał wracać, wiadoma sprawa - polskie imprezy wymiatają :beer:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 gru 2011, 16:56

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - dla mnie bart, potem doktor i fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - sergek?
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator
4. Największy piłkarski znawca - doktor
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - chcialbym 90% ludzi z tego forum poznać :) ale najbardziej chyba barta, doktora, cześka ... salasa, magnuma, chłopaczka, ubeka, mvb, fieldy, mentor, edi'ego, ddemona i jeszcze wiele, wiele
6. Największy dowcipniś - brak
7. Największy agresor - obserwator
8. Największy dziwak - Wilmore, obserwator
9. Najlepszy mod - fieldieusz
10. Najciekawszy temat - bpu, pewniak dnia, wasze prywatne typy
11. Najlepszy typer - zaskoczę wszystkich PjtR moim zdaniem jest faworytem do tegorocznego bpu, a więc ma szansę zdobyc tytuł najlepszego typera forum.
12. Najlepszy avatar - brak
13. Wydarzenie roku na forum -imprezy Magnuma w PL i liga haxa na pilka.pl

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 08 gru 2011, 18:30

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) – chyba jest więcej niż trzech a trudno wyróżnić jedną osobę, ale moje typy to:
arek_ahig – za trud i czas poświęcony organizacji pierwszego sezonu LH gdzie grało kilkadziesiąt osób z forum
Dr. Football – za organizacje drużyny IFQ
Chlopaczek - bo stworzył zajefajne boisko do haxballa
2. Debiut roku (Rookie Challenge) – Obserwator, mieszanka trochę sarkazmu i trochę treściwych postów, to cechuje jego komentarze moim zdaniem.
Nie wiem czemu niektórzy go typują w negatywnych kategoriach, gdy jako nowy user tu wszedł to nie on prowokował napinki tylko kilku się na niego ciskało i z tego co widziałem dopiero potem on trochę kpić sobie czasem zaczął. Pomijam już to że pewnie niektórzy nawet pomylili go z innym userem który tu też był jako nowy ale chyba już nie pisze, sam nicku nie pamiętam ale Obserwator i tamten gościu ma tyle wspólnego że przypadkiem akurat mniej więcej w tym samym czasie tu się pojawili.
3. Najsłabsze ogniwo forum - oczywiście ci którzy wchodzą w środku tematu, coś tam bredzą parę farmazonów po czym w najlepszym razie dalej się nie udzielają, a jeżeli tak, to oczywiście dalej brną w swych bredniach od środka dyskusji nie patrząc na sam początek co w oczywisty sposób zmienia cały kontekst. No i oczywiście ci których argumenty zostają obalone wychodzą z tematu i wracają za parę dni już z nowym wątkiem powodując to że poprzednie bzdury obalone wcześniej nie doczekują się odpowiedzi.
fieldy, czytałem regulamin konkursu ale nicków nie wymieniam bo nie pamiętam, są mało popularni że tak powiem tudzież specyficznie nieczęsto się udzielają przez co chwile są i wychodzą a syf potem pozostaje czyli bałagan w dyskusji.
4. Największy piłkarski znawca - Pawel875, Kamil232, arek_ahig za objaśnienia przepisów gry
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać – drużyna Juve z tutejszej ligi haxa, i drużyna Nie Kleję userów z tego forum chociaż nie gramy tutaj, i jeszcze kilku
6. Największy dowcipniś – Chlopaczek, sbQ, Obserwator
7. Największy agresor – tu podobnie jak w punkcie 3 nicków nie będę wymieniał, ogólny opis – wchodzą w środek tematu bez czytania początku i myślą, że mają racje i to kontynuują, lub wychodzą po paru zdaniach bzdur czyli zwykłe „trolowanie”, zaczepki. Do tego komentarze z przesadną ilością wulgaryzmów.
Pominę napinaczy którzy w lidze haxa próbowali zmieniać zasady gry w trakcie jej trwania które sami użytkownicy tworzyli (przed sezonem) przez co dość szybko drugi sezon został zakończony i liga w której brało udział blisko 50 userów przez kilku mącicieli została zamknięta.
8. Największy dziwak – makaron z pieprzem na patelni utaplanej smalcem
9. Najlepszy mod – mam dwa typy, ale nie głosuję niech inni liżą im dupska
10. Najciekawszy temat – Euro2012 (razem z eliminacjami bo to dwa tematy oddzielne), Polskie kluby w europejskich pucharach
11. Najlepszy typer – nie znam tematu więc pomijam
12. Najlepszy avatar – nieprecyzyjne pytanie
13. Wydarzenie roku na forum – liga haxa, powstanie IFQ

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 gru 2011, 19:24

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
fieldy - nie ma dla siebie konkurencji
Morrow - nie zawsze się zgadzam, ale zawsze chętnie czytam
Mentor - wysoki poziom od tylu lat :wink:
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -naprawdę nikt mi nie przychodzi do głowy, a te osoby, które wymieniacie nie kojarzą mi się szczególnie
3. Najsłabsze ogniwo forum - petr - co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Czasami się zastanawiam czy on tak na serio zawsze, bo chyba niemożliwe...
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, fieldy, Mentor - Doktor wiedza ogólna bardzo duża, a pozostali dwaj to specjaliści od lig, które mnie najbardziej interesują
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Morrow, franz, bellus - tak naprawdę to najciekawsze osoby(tak mi się wydaje) już poznałem, choć oczywiście chętnie spotkałbym się jeszcze raz z wszystkimi, żeby zobaczyć jak kto się zmienił
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek - w odróżnieniu od większości nie są to żarty na siłę.
7. Największy agresor - Kamil - za łatwo daje się sprowokować userom, którzy mają inne zdanie; trochę nerwus
8. Największy dziwak - Wilmore - nawet jak wszyscy już mu udowodnią, że się myli, to i tak będzie obstawał przy swoim
9. Najlepszy mod - tak naprawdę to nigdy nie zwracam uwagi który mod co robi, więc nie chcę tutaj nikogo skrzywdzić. Pewnie całą robotę wykonuje Krzysiu Jarzyna, a wszystkie laury zbiera fieldy :lol:
10. Najciekawszy temat - Manchester United - chyba nie ma co wyjaśniać; piłka na luzie - nie pamiętam czy tak dokładnie się nazywa, ale bardzo dobry pomysł(bart :beer: ),
11. Najlepszy typer - PjTR, Aker - nie udzielam się w Bukmacherce, bo w ogóle nie gram i się nie znam, ale z BPU ich najbardziej kojarzę jako dobrych typerów
12. Najlepszy avatar - RealFan zdecydowanie
13. Wydarzenie roku na forum - haxball zawładnął forum na jakiś czas, no i IFQ to też fajny pomysł

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 08 gru 2011, 19:51

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr Football
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - /
3. Najsłabsze ogniwo forum - /, Marq?
4. Najwiekszy piłkarski znawca - 10
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - /
6. Największy dowcipniś - nieświadomie, ale często Wilmore
7. Najwiekszy agresor - /
8. Największy dziwak - MarcinW
9. Najlepszy mod - /
10. Najciekawszy temat - Juventus, Squadra Azzurra
11. Najlepszy typer - /
12. Najlepszy avatar - maciek88
13. Wydarzenie roku na forum - lewa noga Montolivo
Ostatnio zmieniony 09 gru 2011, 8:58 przez Il Padrino, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 gru 2011, 23:17

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Mentor, za to co zawsze i trochę na zachętę by więcej się udzielał oraz Dr Football, bo kogoś z tych w miarę nowych chciałem wyróżnić i doktorek jakoś mi tu pasuje. Dużo się udziela, jest lubiany i ogólnie spoko ziom :P
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Matt z gunnersów, bo w końcu jakiś kibic AFC którego kojarzę z innej strony pojawił się u nas i sie nie zniechęcił :]
3. Najsłabsze ogniwo forum - petr i Obserwator.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Paweł z cyferkami. Spora wiedza jak na tak młodą osobę, niech ma.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Doktorek i bartbuks, któremu mógłbym zabrać telefon i przestałby w końcu spamować o wtyczkę do smarftona :lol: No i chciałbym jeszcze raz ekipę z Sosenki poznać :smile2:
6. Największy dowcipniś - tu się nic nie zmienia, Sznajder i długo nic
7. Najwiekszy agresor- brak ... opuściliście się ostatnio
8. Największy dziwak -Wilmore, za odwracanie kota ogonem przy okazji każdej dyskusji
9. Najlepszy mod - piwus
10. Najciekawszy temat - Pewniak Dnia, Arsenal FC,
11. Najlepszy typer - Inferno (na podstawie pewniaka dnia)
12. Najlepszy avatar - krówka fana Realu
13. Wydarzenie roku na forum - haxball

Awatar użytkownika
Matt.
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 09 gru 2011, 14:03

Jako, że jestem w miarę nowy i nie znam większej części forumowiczów, pominę niektóre kategorie.

Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - DrFootball, Barciur, Fieldy. Trenejro, kolega redaktor oraz tru goona!
Najwiekszy piłkarski znawca - DrFootball, Pawel875. Przede wszystkim za IFQ
Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Barciur :lol:
Najlepszy mod - Fieldy, bo nikt inny nie przychodzi mi do głowy.
Najciekawszy temat - IFQ, Kto to jest, Arsenal
Najlepszy avatar - DrFootball, podłapany na twitta!
Wydarzenie roku na forum - IFQ? Haxball

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 09 gru 2011, 20:51

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr, którego można spotkać prawie w każdym temacie, jego avatar idealnie opisuje jego osobę oraz Morrow i Duch, od których zawsze bije wiedzą piłkarską oraz kulturą. Bardzo lubię czytać posty tych userów.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - myślę, że na wyróżnienie zasługuje jedyna kobieta w męskim forumowym gronie mzatlanta.
3. Najsłabsze ogniwo forum - petrdcm , petrdcm, petrdcm- chyba nie trzeba komentować...
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Dr, RealFan, Kamil232, fieldy - czemu tylko 3 można wymienić? :(
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - tak dużo, że nie wiem kogo wymienić, ale nich będzie Mentor, Kamil232, Morrow.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek, sbQ i mało udzielający się franz.
7. Najwiekszy agresor- petrdcm, cloner - ale w pozytywnym znaczeniu, lubię czytać jego posty, spoko gość, który mówi co ma na myśli, mam podobne poglądy jak on.
8. Największy dziwak - petrdcm, dam jeszcze Wilmora, nie czytam zazwyczaj jego wpisów ale na podstawie dyskusji o Montolivo wyrobiłem sobie taką opinie o nim.
9. Najlepszy mod - jak zwykle fieldy, jedynie jego praca jako moda jest widoczna na tym forum.
10. Najciekawszy temat - Barcelona, Złote Usta - na poprawę humoru i Domek, gdzie zawsze można przeczytać coś ciekawego.
11. Najlepszy typer - Inferno, przede wszystkim za zwycięstwa w Pewniaku, Aker - za Pewniaka i typy w "Wasze prywatne typy" oraz na samym końcu z racji, że mało się udziela ostatnimi czasy, ale dla mnie typer nr 1: czeher, który na bukmacherce zarobił już zapewne krocie :wink:
12. Najlepszy avatar - Morrow - świetny avek :!: czeher, sbQ [tak w ogóle to czyja ta twarz?].
13. Wydarzenie roku na forum - na pewno wpisy pijanego Magnuma podczas wakacji w Polsce, chwilowy powrót ZaZy, liga haxa.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 gru 2011, 1:37

3. Najsłabsze ogniwo forum - petrdcm przed banem i turbopetrdcm po banie :arrow: to w sumie dwóch
Resztę dopiszę jak temat spadnie. A jeśli zapomnę jak dwa lata temu, to przynajmniej jeden głos więcej na pozytywnego wojownika światła.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 321

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 gru 2011, 13:29

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - czyli bez kogo ciezko sobie to forum wyobrazic... Fieldy i Doktorek.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nikt nie przewrocil forum do gory nogami, ale wyroznia sie hm... chyba Ozdobny.

3. Najsłabsze ogniwo forum - Katalonskie duo nie wypowiada sie tu juz za bardzo (miguel i koeman), wiec mam problem. Na poczatku wydawal sie b. spoko (poczatki haxa), ale po czasie (napiki po lidze haxa & napinki / brak wyluzowania na forum) chyba jednak Petr. I dodam tu tez z podobnych powodow, czeste spinki i braku wyluzowania, Kamila232.

4. Najwiekszy piłkarski znawca - zdecydowanie Doktorek, za bycie fanem mlodych pilkarzy o nazwiskach ktore ciezko wymowic :lol: I wypada rowniez wstawic tu emdzeja.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - za bycie pozytywnie pojebanym (chyba) Chlopaczek. Do tego Mentor - zeby sie ponapinac live i sprawdzic czy tez tak kozaczy na żywo :wink:

6. Największy dowcipniś - mysle ze Chlopaczek i Babel.

7. Najwiekszy agresor - podobnie jak w poscie 3, Petr i Kamil, do tego chyba Cloner.

8. Największy dziwak - barwnosc niekoniecznie tak bardzo negatywna... Obserwator i Kaczy, ten drugi za zajebiste historyjki po n-miesiacach niepisania na forum ;d

9. Najlepszy mod - cichy szeryf, do ktorego nikt nie ma pretensji, Fieldy.

10. Najciekawszy temat - Domek, Złote usta.

11. Najlepszy typer - Inferno i Czecher.

12. Najlepszy avatar - Arwin po przeróbce Baselowskiej :lol:

13. Wydarzenie roku na forum - liga haxa, lewa noga Montolivo

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 24 gru 2011, 21:19

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - bez dwóch zdań wrzucę tu trójkę emdżej, fieldy, doktor - emdżeja pełno w każdym temacie w znaczeniu pozytywnym, fieldy też wiele się wypowiada (chociaż ostatnio - nad czym ubolewam - rzadziej) a doktor odkąd tutaj zadebiutował zrobił furorę w IFP i w temacie Arsnealu - chociaż mółby się w tym drugim częściej wypowiadać :wink:
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Matt - bo tak naprawdę tylko on wszedł na to forum w tym roku i zaistniał jako tako.
3. Najsłabsze ogniwo forum - petr, obserwator
4. Najwiekszy piłkarski znawca - emdżej - wiadomo, jak już mówiłem, wszedzie go pełno i wszysko wie. pawel875 i doktor wcale mu nie ustępują
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - jest kilku takich. fieldy, Mentor (było blisko, następnym razem :P ) Duch, Matt
6. Największy dowcipniś - nie kojarze szczerzę mówiąc
7. Najwiekszy agresor- petr pasza
8. Największy dziwak - Wilmore - ani negatyw, ani pozytyw. Po prostu dziwak :lol:
9. Najlepszy mod - fieldy mentor piwus - bo tylko tą trójkę kojarze z jakiejkolwiek aktywnościo :P
10. Najciekawszy temat - Arsenal FC :P Gran Derbi i Domek
11. Najlepszy typer - czesław
12. Najlepszy avatar - fieldy] i RealFan - za ponadczasowość i bycie wiernym ideałom! :wink: :lol:
13. Wydarzenie roku na forum - haxball na pewno w swoich początkach (aż cięzko uwierzyc ze to juz rok)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 gru 2011, 15:26

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr.Football1
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
3. Najsłabsze ogniwo forum - lama Metol
4. Najwiekszy piłkarski znawca -
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Kamila w miejscu gdzie nie ma podlaczenia do Internetu. Moze byc w pociagu.
6. Największy dowcipniś - Kamil
7. Najwiekszy agresor- piwus swoimi koleczkami na haxie budzi moja najwieksza agresje.
8. Największy dziwak - MVB
9. Najlepszy mod - Fieldy
10. Najciekawszy temat - AC Milan
11. Najlepszy typer -
12. Najlepszy avatar - RealFan
13. Wydarzenie roku na forum - haxball i lewa noga Montolivo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”