Wasze prywatne typy - Strona 1183

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 gru 2011, 20:16

Słabo się interesuje ostatnio NBA ale cosik puszczę a już może jutro obudzę się z niecałą setką na koncie :D Wszystko zależy czy ktoś będzie miał dzień konia lub nie :P

Sacramento Kings - Los Angeles Lakers Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) Points Over 26.5 1.95
Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder Kevin Durant (Oklahoma City Thunder) Points+Rebounds Over 35.5 1.85
Phoenix Suns - New Orleans Hornets Steve Nash (Phoenix Suns) Assists Over 10.5 1.85 *
Dallas Mavericks - Denver Nuggets Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks) Points+Rebounds Over 31.5 1.85
Golden State Warriors - Chicago Bulls Derrick Rose (Chicago Bulls) Points+Assists Under 32 1.85 **
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors Antawn Jamison (Cleveland Cavaliers) Points+Rebounds Over 24.5 1.85 ***
Kurs 42,26

Może cosik jeszcze dorzucę ale nad tym się najbardziej - bardziej niż na Nasha wolę postawić na Hornets kurs 3,15 bo coś przeczucie mi mówi że Phoenix wcale tak łatwo mieć nie będą...Rose dobrze grał z Lakersami także przeciwko słabszym powinno pójść łatwiej...Jeśli to jest ten Jamison którego kojarzę to powinno być dobrze zwłaszcza że statystyki pre-sezonowe ma dobre :D Ciekawy mecz Durant kontra Lowe ale zdecydowałem się jednak na Duranta :P Kobe też po porażce z Bullsami powinnien pociągnąć Lakersów do zwycięstwa a Nowitzki również powinnien zagrać swoje liczę na te 26-28 pkt + zbiórki :D
Co sądzicie o tym fani NBA? :P Jeśli macie jakąś propozycję chętnie przeczytam :D

Awatar użytkownika
Jelon
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jelon » 26 gru 2011, 20:21

Taśma z NHL na noc zagrana z nudów dla zabawy za minimum (cudów się nie spodziewam :]).

Buffalo-Washington 2 2.41
Carolina-N.Jersey 1 2.41
N.Y.Rangers-N.Y.Islanders 1 1.75
Nashville-Detroit 2 2,25
Chicago-Columbus 1 1.65
Los Angeles-Phoenix 1 2.25
Vancouver-Edmonton 1 1.75
San Jose-Anaheim 1 1.80

2zł -> 470,7

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 gru 2011, 20:24

Germinal Beerschot - Lierse 1
Gent - Westerlo 1
Genk - Cercle X2

:pogrzeb:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 gru 2011, 20:51

dzisiejszy dzien to byla nagla smierc... konto z 1700 na tobecie uszczuplilem do tysiaka... chyba daruje sobie grudzien aby w ostatecznym rozrachunku byl mile wspominany :P

Ale jutro nowy dzien i pewnie nie wytrzymam :lol: :lol:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 gru 2011, 7:12

ddemon pisze: Sacramento Kings - Los Angeles Lakers Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) Points Over 26.5 1.95
Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder Kevin Durant (Oklahoma City Thunder) Points+Rebounds Over 35.5 1.85
Phoenix Suns - New Orleans Hornets Steve Nash (Phoenix Suns) Assists Over 10.5 1.85 *
Dallas Mavericks - Denver Nuggets Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks) Points+Rebounds Over 31.5 1.85
Golden State Warriors - Chicago Bulls Derrick Rose (Chicago Bulls) Points+Assists Under 32 1.85 **
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors Antawn Jamison (Cleveland Cavaliers) Points+Rebounds Over 24.5 1.85 ***
Kurs 42,26
:( Niestety nie jestem bogatszy o 200 zł :P Dodałem jeszcze NHL NYR i Vancouver ale to bez znaczenia choć dużo nie brakowało :/ Nowitzki skończył z 20 pkt i 4 zbiórkami :/ a Jamison 15 pkt i 7 zbiórek :/ Ogólnie 237 zł poszło obok nosa :P Ale sezon dopiero się zaczął więc może kiedyś jakiś układ wejdzie :D Patrząc na dzisiejsze wyniki to śmiało można było ustawiać undery punktowe a nie indywidualności może jakaś wskazówka na przyszłość :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 gru 2011, 11:37

Przez całe święta nie dotykałem bukmacherki. Stwierdziłem, że oferta jest zbyt uboga, a nie lubię grać np kilku spotkań z tej samej ligi. Zapewne jakbym grał, to rzuciłbym za grubszą kasę City, czyli umoczyłbym niemiłosiernie :P

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 27 gru 2011, 13:52

widze, że nie tylko mi tak wczoraj wtopiło :lol:

pocisnąłem wczoraj za 500 na brugge, united i chelsea :pogrzeb: lekko nie poszło :lol:

i tak wracajac do spotkan londynczykow to inaczej wyglada gra z ramiresem, ktory moze zmarnuje kilka dogodnych sytuacji ale jest wszedzie, gosc strasznie wybiegany przez co gra jest płynna. inaczej człapiacym jak seedorf superfrankiem.

dzisiaj miałem sobie odpuscic, ale nie dało rady.

poszedł dabelek na arsenal i abebajorów :wink:

moze bedzie troche lepszy dzien jak wczoraj :pray:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 gru 2011, 14:02

Kaka_ACM pisze:poszedł dabelek na arsenal i abebajorów
Dziś miałem nie grać, ale zapodałem Arsenal i Anderlecht. We will see :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 gru 2011, 14:24

wczoraj ostrzegałem przed Chelsea, nie sluchali .... dziś niby Arsenal powinien wygrać, bo z Wilkami zawsze wygrywa, ale ja bym mimo wszystko nie grał.
Kurs mały, a ryzyko jednak jest. Obrona dalej w rozsypce, a chodzą głosy, że Wenger może dać wolne Robinowi. Nie wiem na ile prawdziwe, ale coś w tym pewnie jest. Jak już stawiać, to ja bym czekał, aż sklady sie pojawią.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 gru 2011, 14:45

fieldy sądze, że tutaj to panikujesz. Arsenal i tak już stracił dużo pkt, więc co jak co, ale z Wilkami nie może sobie pozwolić. O ile Chelsea dla mnie wczoraj była nie do dotykania, o tyle o Kanonierów dziś sie nie boję ;) Poczytałem, poprzeglądałem statystyki i historię i jestem pewny, że jedyneczkę można dziergnąć. A jak zapeszyłeś, to będę bardzo niepocieszony ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 gru 2011, 14:56

nie panikuje tylko przedstawiam sytuację. Sam liczę, ze wygrają i że wygrają zdecydowanie, ale z Arsenalem nigdy nic nie wiadomo. Może zagrać np. Miquel i już szanse na czyste konto spadają. Może zabraknąć Robina i szanse na gole maleją. Zawodnicy Arsenalu lubią podejść do meczu z outsiderem na zbyt duzym luzie i grają niemrawo do czasu az stracą gola, dopiero wtedy się budzą i grają swoje. Tak to niestety wygląda.
Są spore szanse, ze wygramy, ale jest też ryzyko, że coś pójdzie nie tak i dlatego ja bym nie grał tego meczu, bo sie nie oplaca przy takim kursie.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 gru 2011, 14:56

Jak zagra Robin, to chyba nawet na delikatny handicap się zdecyduje, ale jak Wenger da mu odpocząć, to w ogóle tego meczu nie będę tykał. Kurs beznadziejny, a różnie to bywa bez van Persiego.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 gru 2011, 15:07

Robin gra !!
Powinniśmy więc wygrać :P

Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Gervinho, Van Persie

Rosa i Yossi za Ramseya i Theo. Dobre zmiany.

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 27 gru 2011, 15:08

Jaki chcielibyście kurs na Arsenal grający u siebie z Wolverhampton ? 2,00 ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 gru 2011, 15:09

strunin pisze:Jaki chcielibyście kurs na Arsenal grający u siebie z Wolverhampton ? 2,00 ?
1,30

Co do skladu, to martwi brak Theo na ławce, pewnie jakiś uraz :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”