Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 37

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 10:54

hrabi pisze:
sly_FCI pisze:Hehe i zeby chlopaki trzymali tak dalej, choc zamiast porazek i tak wole remisy, a najlepsze oczywiscie sa zwyciestwa.... 3 miejsce to bedzie dobre miejsce an obecny sqaud Interu i ich mozliwosci!
Na obecny sklad Interu i ich mozliwosci to 3 miejsce to zaden sukces. Z takim skladem mistrzostwo wloch, czy liga mistrzow to zaden problem, gdyby tylko Mancini potrafil ich dobrze poustawiac a nie kombinowac co mecz inaczej(i coraz bardziej zaskakujaco).
A wq mnie Inter mial kilka lat temu o wiele lepszy sklad, i sadze iz obecnie w Interze nie ma skladu na mistrzostwo Włoch... Wedlug mnie tylko to 3 miejsce bylo realne mogliby powalczyc o drugie, ale wiadome bylo ze nie beda sie liczyc o mistrzostwo, Inter ma solidny skald ale nie na wielkie sukcesy, nawet taki trener jak Mancini nie jest w stanie ich doporowadzic do sukcesow, jezlei tobie sie podoba obecny slad to twoja opinia, wedlug mnie jest inaczej...

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 11:09

Według mnie ani VDM ani Killy nie spisuja sie na skrzydlach na lewe mozna wystawic Recobe ale kogo na prawe trzeba kogos tam kupic... Ale w obronie graja dobrzy zwodnicy i mlodzi, wie ctam nie widze wzmocnien, srodek pomocy Veron i Davids - ale Davids ktory ma forme, to bylaby pomoc - choc jest jeszcze Emre - wiec ktorys z nich nie bedzie gral...... Moze jednak ta obrone wzmocnic ale o walsnie kogos takiego jak Cordoba ..... Czas pokaze co wymysla Moratti i Mancini :P :roll: :roll:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 maja 2005, 16:09

sly_FCI pisze:Według mnie ani VDM ani Killy nie spisuja sie na skrzydlach na lewe mozna wystawic Recobe ale kogo na prawe trzeba kogos tam kupic... Ale w obronie graja dobrzy zwodnicy i mlodzi, wie ctam nie widze wzmocnien, srodek pomocy Veron i Davids - ale Davids ktory ma forme, to bylaby pomoc - choc jest jeszcze Emre - wiec ktorys z nich nie bedzie gral...... Moze jednak ta obrone wzmocnic ale o walsnie kogos takiego jak Cordoba ..... Czas pokaze co wymysla Moratti i Mancini :P :roll: :roll:
W jakim ty sweicie zyjesz :wink: :?: :?:

Davids i Veron na srodku pomocy ?? Davids juz dawno zadeklaorwal ze nei ebdzie trenowal z Interem i najpewniej odejdzie z klubu po sezonie, jak nie sprzedadza go to zwolnia na wolny transfer jak Barca Kluiverta ...

Emre na bank odejdzie. Juz proowadzi rozmowy z kilkoma klubami premireship a jeszcze Galata go chce :roll:

VDM jest jeszcze jakby nie patrzec mlody wiec nie mozna go przekreslac a Mancio na Recoba juz chyba nigdy nie postawi. Kily ostatnio asystowal przy brace Vieriego wiec cos tam skrzydla dzialaja :D:D:D

Zoabczymy co sie wydazy w Mercato. Mysle ze kupia Di Vaio :roll: Taddeiego :roll: i Vucinica :roll: , przyjdzie jeszcze J.Cesar ktory bedzie wzmocnieniem na pewno, ale mozemy tylko czekac do lipca :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 20:51

RoRo pisze:
sly_FCI pisze:Według mnie ani VDM ani Killy nie spisuja sie na skrzydlach na lewe mozna wystawic Recobe ale kogo na prawe trzeba kogos tam kupic... Ale w obronie graja dobrzy zwodnicy i mlodzi, wie ctam nie widze wzmocnien, srodek pomocy Veron i Davids - ale Davids ktory ma forme, to bylaby pomoc - choc jest jeszcze Emre - wiec ktorys z nich nie bedzie gral...... Moze jednak ta obrone wzmocnic ale o walsnie kogos takiego jak Cordoba ..... Czas pokaze co wymysla Moratti i Mancini :P :roll: :roll:

Davids i Veron na srodku pomocy ?? Davids juz dawno zadeklaorwal ze nei ebdzie trenowal z Interem i najpewniej odejdzie z klubu po sezonie, jak nie sprzedadza go to zwolnia na wolny transfer jak Barca Kluiverta .

Emre na bank odejdzie. Juz proowadzi rozmowy z kilkoma klubami premireship a jeszcze Galata go chce :roll:

VDM jest jeszcze jakby nie patrzec mlody wiec nie mozna go przekreslac a Mancio na Recoba juz chyba nigdy nie postawi. Kily ostatnio asystowal przy brace Vieriego wiec cos tam skrzydla dzialaja :D:D:D

Zoabczymy co sie wydazy w Mercato. Mysle ze kupia Di Vaio :roll: Taddeiego :roll: i Vucinica :roll: , przyjdzie jeszcze J.Cesar ktory bedzie wzmocnieniem na pewno, ale mozemy tylko czekac do lipca :wink:

POZDRO
David i Veron to jeszcze do neidawna wybitni piłkarze :/ szkoda ze do niedawna....... J.Cesar to jeden z najineligentniejszych ostatnich zakupów Morattiego - jestem z niego dumny

Ja bym chetnie widział w Interze - ale to transfer nierealny Joea Cole. Najsilniejszym organem jest napad i zapewne tak pozostanie w przyszlym sezonie ale fakt ze z AS Romy mozna kupic takiego zawodnika jak Chivu...

POZDRO dla FANÓW InTeRu

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 maja 2005, 22:19

Davids i Veron mieli zadzic srdekiem pola juz na poczatku sezonu. Kiedy Mancio zobaczyl ze Davids gra slabo to pozostal juz tylko Veron, ale jezeli chcemy walczyc o najwyzsze cele to Moratti musi kupic lidera druzyny... takie jest moje zdanie. W srdoku ma grac Stankovic i jeszcze ktos ale nie mam pojecia kto to mzoe byc :P:P:P

Wogole wszytki formacje sie sypia - srodek obrony, lewe skrzydlo, srodek pomocy .. ahh :roll:

POZDRO

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 05 maja 2005, 23:56

dobrze by bylo jakby kupili Alexa, van der Vaarta, jesli Vieri i Recoba odejda to Gilardino, na lewa obrone np. Zambrotte albo Evre i jedziemy :D :wink:

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 06 maja 2005, 0:31

sly_FCI pisze:
RoRo pisze:

Davids i Veron na srodku pomocy ?? Davids juz dawno zadeklaorwal ze nei ebdzie trenowal z Interem i najpewniej odejdzie z klubu po sezonie, jak nie sprzedadza go to zwolnia na wolny transfer jak Barca Kluiverta .

POZDRO
David i Veron to jeszcze do neidawna wybitni piłkarze :/ szkoda ze do niedawna....... J.Cesar to jeden z najineligentniejszych ostatnich zakupów Morattiego - jestem z niego dumny

Ja bym chetnie widział w Interze - ale to transfer nierealny Joea Cole. Najsilniejszym organem jest napad i zapewne tak pozostanie w przyszlym sezonie ale fakt ze z AS Romy mozna kupic takiego zawodnika jak Chivu...

POZDRO dla FANÓW InTeRu
Chyba sam niewiesz co mówisz...Veron gra bardzo dobrze w środku pola, dzieli piłki...jest kreatywny....zalicza asysty...niewiem czego chcesz więcej od niego :/

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 06 maja 2005, 8:20

Kujon pisze: Chyba sam niewiesz co mówisz...Veron gra bardzo dobrze w środku pola, dzieli piłki...jest kreatywny....zalicza asysty...niewiem czego chcesz więcej od niego :/
Wiem i chciałbym aby Veron grałlepiej tak jak za czasów gry w Man U czy w Parmie... Grał świetnie lepiej niz teraz, pozatym ma juz czlowiek swoj wiek.... Więc prawdopodobnie nie wroci juz do formy sprzed kilku lat

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 maja 2005, 13:45

Lepszy Veron w reku niz Simplaccio w garsci. Chyba nie chcecie aby w przyszlym sezonie to wlasnie obecny pikarz Parmy dzielil i rozdawal pilki w srodku pola Interu ? Stankovic i Cambiasso byli by prawdziwymi liderami druzyny. Do tego mamy Emre wiec gdyby ktoremus sie cos stalo , albo zanotowal spadek formy to wlasnie Turek powinien grac.

SKLAD 2005/2006

J.Cesar
J.Zanetti , Cordoba , Chivu , Evra
Veron , Stankovic , Cambiasso , Recoba
Adriano , Martins

Mozna by pokusic sie jeszcze o Alberto snajperro Gilardino oraz R. Van Der Vaarta jednak to bedzie sporo kosztowalo. A z wolnego jest jeszcze M. Van Bommel

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 06 maja 2005, 20:22

serek408 pisze:Lepszy Veron w reku niz Simplaccio w garsci. Chyba nie chcecie aby w przyszlym sezonie to wlasnie obecny pikarz Parmy dzielil i rozdawal pilki w srodku pola Interu ? Stankovic i Cambiasso byli by prawdziwymi liderami druzyny. Do tego mamy Emre wiec gdyby ktoremus sie cos stalo , albo zanotowal spadek formy to wlasnie Turek powinien grac.

SKLAD 2005/2006

J.Cesar
J.Zanetti , Cordoba , Chivu , Evra
Veron , Stankovic , Cambiasso , Recoba
Adriano , Martins

Mozna by pokusic sie jeszcze o Alberto snajperro Gilardino oraz R. Van Der Vaarta jednak to bedzie sporo kosztowalo. A z wolnego jest jeszcze M. Van Bommel
Recoby to mancio nie chce i podobno do juve ma pójść eh to zycie... a van der vaart to nawet dobry pomysl i bym go wlasnie za recobe tam umiescil i tego verona na kogos zamienil :d

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 maja 2005, 20:37

Po bardzo długiej nieobecności, wracam na to forum...

A co do tematu Inter zraził mnie od meczu z Milanem, kiedy kibice rzucali race na boisko, a jeden z nich trafił w ramię Didy, ktory został przez moment ogłuszony. Chelsea jest zainteresowana kupnem Adriano, jednak mam pewne wątpliwości co do tego, aby ten transfer wypalił.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 06 maja 2005, 20:42

Mikusinski pisze:Po bardzo długiej nieobecności, wracam na to forum...

A co do tematu Inter zraził mnie od meczu z Milanem, kiedy kibice rzucali race na boisko, a jeden z nich trafił w ramię Didy, ktory został przez moment ogłuszony. Chelsea jest zainteresowana kupnem Adriano, jednak mam pewne wątpliwości co do tego, aby ten transfer wypalił.
W zyciu nie chcialbym aby adriano mial przejsc do Chelsea ale znajac Romka walnie cene 130 mln Euro... Miejmy nadziej ze Adriano obchodzą nie tylko pieniadze

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 maja 2005, 21:29

Adriano powiedział, że chce zostać w Interze. Mourinho bardzo chciałbym mieć wypożyczonego do Nerrazurich Verona.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:52

Mikusinski pisze:Adriano powiedział, że chce zostać w Interze. Mourinho bardzo chciałbym mieć wypożyczonego do Nerrazurich Verona.
No wlasnie z Veronem sie nie zgodze bo Mourinho mu jzu podziekowal i Inter go chyba definitywnie wykupi z Chelsea w przyszlym oknie transferowym :wink:

Cala sytuacja z Adriano mzoe sie odbic na postawie innych zawodnikow i spadna morale w skaldzie. Cos mi sie wydaje ze jednak Adi mzoe zostac sprzedany za astronomczna sume bo Inter ma chyba z 100 mln dluguow :cry: :cry:

No jeszcze zobaczymy ...

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”