Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 gru 2011, 13:06
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2011, 13:25
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 gru 2011, 15:45
Ja też, ale w obecnej sytuacji kadrowej jedynym graczem, który potrafi zagrać niekonwencjonalnie w ataku jest Vucinić. Conte wyraźnie szuka drugiego takiego, co by zagrał chociaż w połowie tak dobrze jak Czarnogórzec. Widocznie z całej plejady zawodników: Esti, Elja, Giaccherini (tu muszę zaznaczyć, że on akurat całkiem fajnie wygląda w środku pomocy), Quagliarella, DP, Krasić - to właśnie Paragwajczyk najlepiej wygląda na treningach na boku ataku. Ja o Esti mogę napisać: nie jestem zachwycony jego grą, uważam, że gra przeciętnie i z chęcią w meczu z Lecce zobaczyłbym Holendra.Berele Lewartow pisze:Natomiast kreatywnosc zostawilbym innym gracza, przy całej symaptii do Paragwajczyka, ale jeszcze chyba nie wygrał żadnego pojedynku 1na1, liczba dosrodkowan z jego strony oraz kluczowych podan prawdopodobnie oscyluja w graniach zera.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 gru 2011, 18:48
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 gru 2011, 18:52
Włodarze Fiorentiny wcale nie pałają niechęcią do Milanu. Były prowadzone normalne rozmowy przez długi czas a kluby po prostu się nie dogadały. Co więcej Della Valle ostatnio w dość mocnym tonie wypowiadał się, że Montolivo do Juventusu nie sprzeda. Pisałem chyba o tym i nawet pytałem się co do Was ma.Trzeba wykorzystać niecheć Violi do Milanu i kupić tego chlopaka w styczniu. Nie sądzę także, że opierałby sie on transferowi do Turynu, co niektórzy próbują to głosić.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 gru 2011, 19:04
Nie chodziło mi tu o wrogość, ale o to, że Viola chce zarobić na swoim zawodniku podczas gdy Milan wolałby poczekać do czerwca i zgranąć Ricardo za free.mete pisze:Włodarze Fiorentiny wcale nie pałają nie chęcią do Milanu. Były prowadzone normalne rozmowy przez długi czas a kluby po prostu się nie dogadały. Co więcej Della Valle ostatnio w dość mocnym tonie wypowiadał się, że Montolivo do Juventusu nie sprzeda. Pisałem chyba o tym i nawet pytałem się co do Was ma.Trzeba wykorzystać niecheć Violi do Milanu i kupić tego chlopaka w styczniu. Nie sądzę także, że opierałby sie on transferowi do Turynu, co niektórzy próbują to głosić.
Wierzysz, że gracz o takich umiejętnościach zagdza sie na 4,5? Za tym napewno muszą iść potencjale bonusy bądź podwyżka po zakończeniu tego sezonu. Nie kupuje tego, że Tevez zgadza się na 4,5 bańki przez 3 lata na przykład. Południowcy sa łasi na hajs wiec w skromność tego kontraktu nie wierze.mete pisze:Co do Teveza to też dowaliłeś. Milan mu nie zaproponował wcale wielkiej tygodniówki (4,5 mln rocznie przy prawie 10 w City i klauzuli, która mu gwarantuje podwojenie zarobków po zdobyciu mistrzostwa przez City). Tevez jest dogadany z Milanem i na pewno nie został przyciągnięty pieniędzmi. Carlitos z miejsca odrzucił o wiele lepsze finansowo oferty od klubów w których byłby gwiazdą pierwszego planu (PSG i Corinthians) oraz Anzi, ale tam pewnie byłby w cieniu Eto'o. Jeżeli Teveza interesowały by tylko i wyłącznie pieniądze jak to napisałeś to na rynku transferowym już bo go nie było.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 gru 2011, 19:07
Milan chce go od dłuższego czasu i złożył ofertę finansową na styczeń, którą na ten moment Viola odrzuciła.Nie chodziło mi tu o wrogość, ale o to, że Viola chce zarobić na swoim zawodniku podczas gdy Milan wolałby poczekać do czerwca i zgranąć Ricardo za free.
A czego miałbym nie wierzyć? Ibra trochę obniżył swoją pensję przechodząc do Milanu. Robinho zgodził się na sporą redukcję pensji przechodząc z City. Galliani nie szasta już tygodniówkami na prawo i lewo jak kilka lat temu. Wszystkie media mówiły o pensji 4,5 maksymalnie 4,9 mln euro za sezon.Wierzysz, że gracz o takich umiejętnościach zagdza sie na 4,5? Za tym napewno muszą iść potencjale bonusy bądź podwyżka po zakończeniu tego sezonu. Nie kupuje tego, że Tevez zgadza się na 4,5 bańki przez 3 lata na przykład. Południowcy sa łasi na hajs wiec w skromność tego kontaktu nie wierze.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 gru 2011, 19:16
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 gru 2011, 19:24
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 gru 2011, 19:32
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 gru 2011, 19:39
Cassano nie przychodził za darmo.Cassano przychodząc za darmo jako jeden z lepszych napastników we Włoszech bez wahania zgodził się na 2,7 mln euro.
4,5 miliona, jak pisałeś. Tak podawał Galliani (mówiąc o dwukrotnym obniżeniu zarobków), tak podają wszystkie wiarygodne media. Ponad dwukrotna obniżka pensji, ładnie.Tevez jak przyjdzie do Milanu to będzie miał zarobki na poziomie 4,5-4,9 mln euro
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 gru 2011, 19:41
Przychodził. Galliani nie zgodził się zapłacić 2,5 mln Realowi za transfer i Sampa jak i Łysy się jakoś z Perezem dogadali.Cassano nie przychodził za darmo.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 gru 2011, 19:51
Nie przychodził. 5 milionów wymaganych przez Pereza zostało zmniejszone podobno, ale tak czy owak wszystkie media zgodnie podają, że Sampdoria, Milan i sam piłkarz złożyli się na kwotę wymaganą przez Real. Milan zapłacił za niego grosze, ale zapłacił.Przychodził. Galliani nie zgodził się zapłacić 2,5 mln Realowi za transfer i Sampa jak i Łysy się jakoś z Perezem dogadali.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 27 gru 2011, 21:00
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2011, 21:08
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio