SYSTEMY - Strona 2

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 kwie 2005, 8:52

Zawdi możesz śmiało pisać dalej. Chętnie sobie poczytam i może nawet coś zapamiętam i zrozumiem :wink:
Mógłbyć też linki zapodać skoro tak tego dużo w necie.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 kwie 2005, 20:40

w zwiazku z zalozeniem przeze mnie nowego tematu w tym dziale, gdzie bede pisal moje wypociny na temat typowania, prosze moderatorow o skasowanie tego poprzedniego mojego posta z tego tematu

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 kwie 2005, 1:20

zawdi pisze:w zwiazku z zalozeniem przeze mnie nowego tematu w tym dziale, gdzie bede pisal moje wypociny na temat typowania, prosze moderatorow o skasowanie tego poprzedniego mojego posta z tego tematu
Masz temat to w nim pisz. Nie będę słuchał żadnych Twoich postów w stylu "jest już pełno takich tematów" czy też "dlaczego to zamknąłeś" jest jeden temat o sposobach na wygrywanie i to powinno wystarczyć :?

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 05 maja 2005, 15:37

Siemka.Ja se czesto obstawiam zaklady ale to wiadomo na akumulowany i anwet spox mi idzie.MAm taki problem.Nie wiem i nie kapuje za bardoz co to jest ten zaklad rozpisowy na sts??Moglby mi ktos to dokaldnie i przystepnei wytlumaczyc??Bo zabardzo nie kapuje.Dzieki z gory. 8)

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 05 maja 2005, 16:20

nasami pisze:Siemka.Ja se czesto obstawiam zaklady ale to wiadomo na akumulowany i anwet spox mi idzie.MAm taki problem.Nie wiem i nie kapuje za bardoz co to jest ten zaklad rozpisowy na sts??Moglby mi ktos to dokaldnie i przystepnei wytlumaczyc??Bo zabardzo nie kapuje.Dzieki z gory. 8)
Chyba chodzi ci o rozpieski typu 2z3 itp??
A więc wybierasz np. 14 meczy rozpisujesz je po 3 kuponach (nieważne jest ile na jakim) dajesz babce i mówisz 2z3 ona daje ci jeden kupon i jest na nim rozpisane jak 2 kolumny z 3 ci wejdą wygrałeś....

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 05 maja 2005, 18:36

Mam system remisowy jakby ktos chcial to go zamieszczam :D

Jest to system tak zwany remisowy- gramy w nim na remisy.Wiadomo za remisy są kursy około 3.0. Więc wybieramy sobie jakąś drużynę z środka tabeli najlepiej taką, która często remisuje. Sprawdzamy grubość naszego portfela i puszczamy tą drużynę na remis za jakąś stawkę powiedzmy równą X.
Jeśli drużyna wygrała lub przegrała robimy to samo tylko tym razem korzytamy z wzoru "to co postawiliśmy w poprzednich zakładach razy 3". I tak do skutku, aż nasza drużyna nie zremisuje. Ten sposób jest całkowicie pewny - wiadomo, że każda drużyna zremisuje jednak trzeba być ostrożnym i mieć zaplecze finansowe, gdyż się gra tym sposobem do skutku.

Powiedzmy że wybraliśmy sobie Udinese:

1 mecz-- stawka 2 zł kurs na remis 3,0 eko = 6 zł wynik meczu 1:0

2 mecz-- stawka 6 zł kurs na remis 3,0 eko = 18 zł wynik meczu 0:1

3 mecz-- stawka 18 zł kurs na remis 3,0 eko = 72 zł wynik meczu 2:1

4 mecz-- stawka 56 zł kurs na remis 3,0 eko = 168 zł wynik meczu 0:2

5 mecz -- stawka 168 zł kurs na remis 3,0 eko = 504 zł wynik meczu 3:3 Trafione!!!

W piątym meczu przy wkładzie 250 zł wyciągamy 504 zł = 254zl na czysto. Często kurs jest wyższy niż 3.0 i wtedy wyciągniemy nawet ok. 350-400zl przy wkładzie 250zł.

Tym systemem gra się do skutku przeważnie szuka się takiej drużyny, która często remisuje. Pasje bezremisowe są jednakże wyjątkową rzadkością. Przy większych środkach lub przy większej częstotliwości remisów (rekordzistą ostatnimi czasy jest Inter) możemy mnożyć stawkę x4, a nie x3. Za każdym razem się wygrywa gdyż każdy zespół w końcu zremisuje.
Trzeba pamiętać by nie wybrać silnej drużyny ani słabej, tylko drużynę ze środka tabeli, która często remisuje.

Awatar użytkownika
Doniczek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Bukmacherstwo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Doniczek » 05 sie 2005, 0:19

Bukmacherstwo to jest poniekąd sport a poniekąd hazard. Tu można bardzo dużo wygrać i bardzo dużo przegrać tak jak w kasynie. Tylko nie można się w to tak bardzo angażować. Drugie porównanie to sport. W sporcie nic nigdy do końca nie wiadomo, i jak to już ktoś tu powiedział "nie ma pewnych pewniaków". Zakłady są tak dobrze obmyślone przez bukmacherów że nie ma też takich pewnych systemów. System jest tylko jeden INTUICJA i FART.

Sorki, że tak często używam cytatów ale na tym forum znajduje sie wiele fajnych osób. Pozdrawiam bukmacherów!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 wrz 2005, 18:51

jakby ktos sie dorwal do rozpisek systemow skroconych, do ktorych cos nie moge sie dobrac, a liczyc mi sie nie chce, to niech zapoda.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 09 wrz 2005, 14:09

ten system remisowy się nazywa progresja:) kumpel się w to bawi i ja chyba też zacznę:) teraz najlepiej remisy na Arke dać;]

Gerrard14
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerrard14 » 18 mar 2006, 18:57

A ja zawsze (przeważnie) stwiam około 4 kuponów. Jeden nich poświęcam na pewniaków, którzy w ostatniej kolejce zawiedli. Do tego dorzucam jeszcze jakieś dokładki na podbicie kursu a czasami kurs jest wystarczający i daje sobie spokuj z "dobitkami". Gwarantuje skuteczność, jednak niezawsze. Nie jest to może bardzo wyszukany system ale myśle, że warty uwagi...

Awatar użytkownika
jarcow
Skład C
Skład C

Re: SYSTEMY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarcow » 31 lip 2006, 18:31

kama_reda pisze:W tym temacie prosze o umieszczanie jakiś systemów, które pomogą nam w wygrywaniu większej ilości pieniędzy :wink:
Każdy kto bawi się w bukmacherkę wie, że wygrywanie to w cale nie łatwa sprawa. Ja gram stosując system progresyjny. Gram już od lat i trzymam się dwóch tabel progresji (patrz na stronę z mojej stopki - zakładka "System progresja"). Popatrz, przeanalizuj, skomentuj. Jeśli znasz coś lepszego, wstaw na forum, chętnie umieszczę to w swoim serwisie :D

Awatar użytkownika
Wahini
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wahini » 02 sie 2006, 9:15

Raczej nie gram systemami. Progresja jest do dupy :P
Jedyny system jakie uzywam to zmodyfikowany do moich upodoban D'alembert .

Awatar użytkownika
edi8
Skład B
Skład B
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edi8 » 08 sie 2007, 10:23

Witam.
Postaram się prezentować tu systemy z nadzieją,że wobec ich zamierzonej dużej ilości każdy znajdzie ten,który mu najbardziej przypadnie do gustu i będzie odpowiedni do jego stylu gry oraz aktualnej oferty pod względem jej obszerności i typów godnych zagrania.

SYSTEM nr 1
Na 7 zdarzeń(single bądź zestawy kilkuelementowe=bloki)rozpisanych
na 7 kuponów wg następującego schematu:
a/1-2-3-4
b/1-2-5-6
c/1-3-5-7
d/1-4-6-7
e/2-3-6-7
f/2-4-5-7
g/3-4-5-6.

Powyższy rozpis gwarantuje nam na 100% wygranie 1 kuponu pomimo popełnienia 2 błędów pośród naszych 7 zdarzeń.
Przy popełnieniu 1 błędu mamy na 100% wygrane 3 kupony.
Przy popełnieniu 3 błędów,czyli przy trafieniu 4z7 zdarzeń nadal
zachowujemy 20% SZANSĘ- bo już nie gwarancję!- trafienia 1 kuponu.

Aby przy 2 błędach,czyli przy trafieniu 5z7 zdarzeń wyjść na zero,czyli otrzymać zwrot kosztu nadania systemu=7jednostek(bo gramy na 7 kuponow)to kursy poszczególnych 7 zdarzeń muszą być od 1.63 przy grze u buków netowych ponieważ 1.63x1.63x1.63x1.63=7.05j. natomiast
grający u buków naziemnych powinni dobrać zdarzenia z kursami od 1.67
ponieważ 1.67x1.67x1.67x1.67=7.77x0.9x2zł=14zł
Powyższe kursy to tylko wyliczenie dla wyjścia na zero,czyli bez straty przy popełnieniu 2 błędów pośród 7 typów,bo przyjętych technik gry tym systemem może być wiele np.:
a/gra na wyższe niż w/w kursy aby pomimo 2 błędów mieć już zysk
b/gra na niższe kursy aby mając nawet 1 błąd,czyli trafiając 6z7 zdarzeń trafić 3 kupony,których suma wygranych da nam zysk.

GENERALNIE:grając 7 zdarzeń na kuponach ako 1 błąd powoduje naszą przegraną a kupon ląduje w koszu-zaś w tym przypadku gra metodą jaką tu zaprezentowałem daje albo zysk albo 100% zwrot kasy na grę i to
POMIMO POPEŁNIENIA 2 BŁEDÓW POŚRÓD 7 ZDARZEŃ.

Pozdrawiam i powodzenia wszystkim grającym życzę!edi8

Awatar użytkownika
edi8
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edi8 » 08 sie 2007, 20:01

SYSTEM NR 2

Przedstawiam teraz system na 7 zdarzeń(single lub np.bloki)o wysokich kursach czyli szczególnie nadają się tu:
a/typy na dokładny wynik meczu=correct score
b/typy na wynik HT/FT
c/typy na remisy
d/typy powstałe jako sklejki 2-3 meczy
e/typy na numery Multilotka.

Oto rozpis systemu:
a/1-2
b/1-7
c/2-7
d/3-4
e/3-5
f/3-6
g/4-5
h/4-6
i/5-6.
Widzimy więc,że system rozpisany jest na 9 kuponów.
Wobec tego,że zdarzenia 1,2,7 występują w rozpisie po 2 razy a pozostałe zdarzenia:3,4,5,6 po 3 razy to pod numery występujące po 2 razy podstawiamy zdarzenia mniej pewne,zaś pod te występujące po 3 razy te które uważamy za pewniejsze.
System gwarantuje nam na 100% trafienie 1 kuponu przy wejściu 3z7 zdarzeń a przy wejściu 4z7 rozkład prawdopodobieństwa trafień jest następujący:
a/wejdą 2 kupony:na 51.5%
b/wejdą 3 kupony:na 45.7%
c/wejdzie 6 kupnów:2.8%
Przy wejsciu 3z7 zdarzeń,co zapewnia nam na 100% trafienie 1 kuponu-
aby wyjść na zero,czyli nie stracić-kursy powinny być po 3,gdyż system ma 9 kuponów czyli jego koszt nadania to 9 jednostek.
Przy grze u buków naziemnych kurs zdarzeń powinien wynosić min.3.17.

UWAGA:PRZY TRAFIENIU TYLKO 2z7 ZDARZEŃ NADAL ZACHOWUJEMY WYSOKĄ,BO 43% SZANSĘ(bo już nie gwarancję!)NA WEJŚCIE 1 KUPONU.
Pozdrawiam.edi8

Fantyper
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Dzięki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fantyper » 08 sie 2007, 23:48

:D Jesteś, tylko gratulacje

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”