Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 05 maja 2005, 19:43
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 05 maja 2005, 19:50
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 20:18
o boze.. jak oni mogli takiego cieniasa za tyle forsyhoward do arsenalu za 30 mln euro
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 05 maja 2005, 20:38
granie słabszymi drużynami jest o wiele ciekawsze w swojej "karierze" grałem dwoma klubami:wazi pisze:Ja jakos nie umie dlugo grac jednym klubem, nie mam potem wogóle motywacji. Mój rekord grania jednym klubem to Ajaxem i Betisem 3 i pól sezonu. Teraz gram Bayernem i mam dopiero 1,5 sezonu za soba i juz mi sie nie chce grac. Zamierzam sobie zagrac jakos slabsza druzyna z ligi Polskiej, zagram sobie chyba Odra Wodzisław znam sie na jej skladzie bo im kibicuje, a po za ty to chce ich wyprowadzic na Szczyt. Najlepiej sie gra slabsza druzyna a nie np. Chelsea (70 mln euro) ja tez tak do tej pory gralem ale teraz zamierzam to zmienic. Jak grasz slabszym klubem masz potem satysfakcje ze zaczoles slabym zespolem i za twojej kadencji stal sie elitarnem klubem.
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 21:05
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 05 maja 2005, 21:24
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 05 maja 2005, 22:01
Oki soruwa RoRo tylko ja to troche na zarty mowilem zle spoko , tyle że i tak cos mi ten edytor nie dziala , nie odnajduje mi fm-a.RoRo pisze:Przeciz napisalem ze to ciekawostkajackieboy pisze:Nie wiem po co to zamieszczasz , wg Mnie zmiany danych w takich edytorach to poprostu oszukiwanie, a później sie chwalenie swoimi wynikami to przesada ...RoRo pisze:No to mial dzien od osatniego posta wiec zamieszcam bete najnowszego edytora baz danych do FMATak jako ciekawostke ::D:D
http://www.sortitoutsi.net/getfile.php? ... ad&id=3723
POZDRO![]()
![]()
![]()
Wiem ze tobie wszytko sie z oszukiwaniem kojazy, ale ja np jak chce to moge sobie edytorem zrobic moja druzyne z podworka![]()
ehh. szkoda slow, daj cos takeimu to bedzie mial jeszcze pretensje ...
POZDRO
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 maja 2005, 22:23
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 05 maja 2005, 22:43
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 22:46
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 23:05
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 06 maja 2005, 10:17
Nio ale RoRO Pewnie trzeba bedzie zaczynac gre od nowa czy cus , ale oki zapodaj ten przyklad jak bedziesz ..RoRo pisze:Nie no to mnie troszke poniosloZamiscilem edytor bo to jakis nowy dodatek do FMa i kazdy moze np zrobic swoaja wlasna postac.
Mozesz np siebie wlaczyc do kadry Interu Mediolan i gracJa sobie dam siebie i jeszcze obrazeczek dozuce to bedzie git
:P:P
Jak cchecie to moge podac przyklad jak zrobic siebie w FMie bez edytora ale nei dzis juz bo musze leciec
POZDRO
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 maja 2005, 14:59
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 06 maja 2005, 15:23
Jest taki program DC++wazi pisze:Kombinowalem cos ze skinami, mialem fajne no i zainstalowalem. Gdy chcialem sobie obejzec efekt to mi caly czas pokazuje czarny obraz, gdy weszlem sprawdzic do edytora byl ten skin ale nie bylo tekstu. Co moze byc grane ??? Nie mam FM-a na plycie tylko na twardym a nikt ze znajomych nie potrafi mi pozyczyc, ciekawe w co bede teraz gral. Nie wiecie gdzie mozna sciagnac FM-a ???
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 06 maja 2005, 15:38
_KORKI_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio