FMy - Strona 98

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 05 maja 2005, 19:43

z ciekawosci..... :twisted: kto i za ile kupil od ciebie ruuda??

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 05 maja 2005, 19:50

sprzedałem go do milanu :twisted: za 30 mln euro a z innych wielkich spzredaży to min. howard do arsenalu za 30 mln euro i eto'o do chelsea za 70 mln euro :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 20:18

howard do arsenalu za 30 mln euro
o boze.. jak oni mogli takiego cieniasa za tyle forsy :shock:

a ja bulwa nie moge wygrać z fulham mój skład pod koniec pierwszego sezonu

----------------------GIVEN--------------------
--CARR--BOUMSONG---KOMPANY--BABAYARO
--JENAS---SNEIJDER--VERMANT--ROBERT--
--------CRESPO--------SHEARER-------------

wiem że cienki ale po sezonie kce kupić kogos jeszcze jak dostane forse.. z lepszych przyjdą van bommel, vieri, grisales, de jong, i obońca hiszpański chyba cesar... chciałem carraghera ale go nawet za 20 mln nie kcom puścic :evil:

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 05 maja 2005, 20:38

wazi pisze:Ja jakos nie umie dlugo grac jednym klubem, nie mam potem wogóle motywacji. Mój rekord grania jednym klubem to Ajaxem i Betisem 3 i pól sezonu. Teraz gram Bayernem i mam dopiero 1,5 sezonu za soba i juz mi sie nie chce grac. Zamierzam sobie zagrac jakos slabsza druzyna z ligi Polskiej, zagram sobie chyba Odra Wodzisław znam sie na jej skladzie bo im kibicuje, a po za ty to chce ich wyprowadzic na Szczyt. Najlepiej sie gra slabsza druzyna a nie np. Chelsea (70 mln euro) ja tez tak do tej pory gralem ale teraz zamierzam to zmienic. Jak grasz slabszym klubem masz potem satysfakcje ze zaczoles slabym zespolem i za twojej kadencji stal sie elitarnem klubem.
granie słabszymi drużynami jest o wiele ciekawsze w swojej "karierze" grałem dwoma klubami:
1. Pogoń Szczecin-4 sezony najwiekszy sukces wicemistrzostwo kraju(Wisła była nie do przebicia - 4 razy z rzedu mistrzostwo z ogramną przewagą) składzik bardzo zmieniony ale po trzecim sezonie mało zmian, niestety save stracony :x grałbym dalej jakbym miał save
2. Hull City-wtrakcie pierwszego sezonu, niestety bardzo długi sezon (24 druzyny) zniecheca mnie i ostatnio zaprzestałem grania

zagrałbym sobie jakas druzyna w pierwszej polskiej lidze, moze by mi ktos jakas polecił z przyzwoita sytuacja finansową? oczywiście Wisła, Legia, Amica, Groclin, Wisła Płock, Pogoń się nie liczą

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 21:05

Zgadzam sie z Wazim. Zeby wyprowadzic slaba druzyne na sam szczyt potrzeba wiele sezonow i wtedy gra sie nie nudzi szybko bo zawsze mamy jakas motywacje. Przyznam ze czasami jednak ogarnia mnie taki szal zeby zagrac sobie lepsza druzyna i poszalec troche kasa :lol:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 05 maja 2005, 21:24

Grając jeszcze w CM4, grałem słabszą drużyną, ale.....na cheatowaniu!! Chciałem sobie dla jaj pograć i zrobić świetną drużynę z 3 ligi. Grałem Ceseną, i mój skład mniej więcej wyglądał tak ( nie pamiętamj uż dokładnie ):

-------------------------------------Howard-----------------------------
Mancini----------------Mexes-----------------Pope--------------Givet
C.Ronaldo---------Ronaldinho------Kaka-----------Gamst Pedersen
---------------------Le Tallec----------------Luis Fabiano--------------

I trzeba przyznac, ze było zajebiscie :P Do 2 ligi awansowałem bez straty punktu i z prawie 200 bramkami strzelonymi, a z ok. 10 straconymi. Luis Fabiano królem strzelców z 80 golami, w drugiej lidze dograłem połowe sezonu, a potem tak jakoś mi przeszło na gre Ceseną....

PS. Nie polecam i nie lubie cheatowania, ale czasami dla jaj można :lol:

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 05 maja 2005, 22:01

RoRo pisze:
jackieboy pisze:
RoRo pisze:No to mial dzien od osatniego posta wiec zamieszcam bete najnowszego edytora baz danych do FMA :P Tak jako ciekawostke ::D:D

http://www.sortitoutsi.net/getfile.php? ... ad&id=3723

POZDRO
Nie wiem po co to zamieszczasz , wg Mnie zmiany danych w takich edytorach to poprostu oszukiwanie, a później sie chwalenie swoimi wynikami to przesada ...
Przeciz napisalem ze to ciekawostka :evil: :evil: :evil:

Wiem ze tobie wszytko sie z oszukiwaniem kojazy, ale ja np jak chce to moge sobie edytorem zrobic moja druzyne z podworka :roll:

ehh. szkoda slow, daj cos takeimu to bedzie mial jeszcze pretensje ...

POZDRO
Oki soruwa RoRo tylko ja to troche na zarty mowilem zle spoko , tyle że i tak cos mi ten edytor nie dziala , nie odnajduje mi fm-a.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 maja 2005, 22:23

Nie no to mnie troszke ponioslo :P Zamiscilem edytor bo to jakis nowy dodatek do FMa i kazdy moze np zrobic swoaja wlasna postac.

Mozesz np siebie wlaczyc do kadry Interu Mediolan i grac :P Ja sobie dam siebie i jeszcze obrazeczek dozuce to bedzie git :P:P:P

Jak cchecie to moge podac przyklad jak zrobic siebie w FMie bez edytora ale nei dzis juz bo musze leciec :P

POZDRO

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 05 maja 2005, 22:43

Moja wisełka w sierpniu 2006
===============chico================

baszczynski==głowacki==naldo==golanski

Grisales==cantoro==szymkowiak==aliev

====Zurawski=======Frankowski======

Drugi składzik :

================Cabaj===============

acosta=nawotczynski=kowalczyk=smolinski

gorawski===guarin===ederson===zienczuk

========Pawel Brozek===Freddy Adu======

Moje rezerwy to :
chuczala (B) ,kulig(O),
pomocnicy: goloś,kwiek,sobolewski,isea,baltanov,
burduli,piotr brozek,ekwueme,F. Burkhard,cebula
liguera,swietochowski,blazejewski
napasc:Dede,kmiecik,paraiba,baita,mejia
grzegorzewski, kobeszko,S. Mohamed.

P.S. Jak widac potrzebuje szybko klasowego
bramkarza w granicach : 2-3 mln euro

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 22:46

RoRo to napisz jak bedziesz mial czas. Chetnie cos tam zmajstruje :lol: Wrzuce siebie do Barcy i postaram zrobic z siebie gwiazde :D :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 23:05

a w PU UEFA w fazie grupowej jest jakaś różnica czy zajme 1 miejsce czy 3?? jakiś latwiejszy przeciwnik albo cuś??

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 06 maja 2005, 10:17

RoRo pisze:Nie no to mnie troszke ponioslo :P Zamiscilem edytor bo to jakis nowy dodatek do FMa i kazdy moze np zrobic swoaja wlasna postac.

Mozesz np siebie wlaczyc do kadry Interu Mediolan i grac :P Ja sobie dam siebie i jeszcze obrazeczek dozuce to bedzie git :P:P:P

Jak cchecie to moge podac przyklad jak zrobic siebie w FMie bez edytora ale nei dzis juz bo musze leciec :P

POZDRO
Nio ale RoRO Pewnie trzeba bedzie zaczynac gre od nowa czy cus , ale oki zapodaj ten przyklad jak bedziesz .. 8) 8) 8) 8) :wink: :wink:

P.S. Własnie zdobylem z Wisla superpuchar europy wygrywajac 4-3 z chealse , i albo mi sie wydaje ze nie dostalem ani grosza , co daje wogule ten superpuchar czy to tylko taki pic na wode :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 maja 2005, 14:59

Kombinowalem cos ze skinami, mialem fajne no i zainstalowalem. Gdy chcialem sobie obejzec efekt to mi caly czas pokazuje czarny obraz, gdy weszlem sprawdzic do edytora byl ten skin ale nie bylo tekstu. Co moze byc grane ??? Nie mam FM-a na plycie tylko na twardym a nikt ze znajomych nie potrafi mi pozyczyc, ciekawe w co bede teraz gral. Nie wiecie gdzie mozna sciagnac FM-a ???

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 06 maja 2005, 15:23

wazi pisze:Kombinowalem cos ze skinami, mialem fajne no i zainstalowalem. Gdy chcialem sobie obejzec efekt to mi caly czas pokazuje czarny obraz, gdy weszlem sprawdzic do edytora byl ten skin ale nie bylo tekstu. Co moze byc grane ??? Nie mam FM-a na plycie tylko na twardym a nikt ze znajomych nie potrafi mi pozyczyc, ciekawe w co bede teraz gral. Nie wiecie gdzie mozna sciagnac FM-a ???
Jest taki program DC++ :wink: Ja ściągam stamtąd wszystko :wink: Oczywiście FM mam także stamtąd :wink:
Oto link :arrow: http://voxel.dl.sourceforge.net/sourcef ... 0.4034.exe

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 06 maja 2005, 15:38

mam początek 2 sezonu chelsea:

---------------------rensing---------------------------------

===lahm====terry=====gallas========evra====

______pires_____macherano______lampard_____robben

------------robinho------------tevez-----------

a w obwodzie :cole [joe i carlton]cavenaghi,cudicini,duff,kompany,scaloni ,poborsky lawandowski[nie śmiać koleś wymiata w 1 sezonie w 30 meczach 5 bram a srednia 7,78 a grałna devesnywnym pomocniku]carvalho,huth,zola,hartson,mansiz,bierofka,bridge,parker,
i mam prosbe podajcie jakis fajnych bramkarzy [cena by sie zmiescic w 40 mln euro]i paru młodzikuw ładnych :D :D :D :

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”