Ostrzeżenia - komentarze - Strona 56

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 22:41

yyy dziekuje za to ze zostalem zprowokowany :twisted: :twisted: :twisted: szkoda ze jak ja zostane przezwane nie dostaje wp, tylko wielbacy sie modzi zawsze daje za swoja niby obraze :roll: :twisted: dodatkowo daja je tacy jak piwus czy tomus, jeden swierzo upieczony i mysli ze rozumy pozjadal a drugi ktore zadko wypelnia dobrze swoja prace :twisted:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 maja 2005, 22:49

Nie przejmuj sie ostrzezeniami, juz teraz zaloz sobie drugie konto, i jak ktos sie bedzie rzucal, to napisz ze to konto twojej babci, lub twojego 'taty', to dziala;].

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 22:54

smitu pisze:yyy dziekuje za to ze zostalem zprowokowany :twisted: :twisted: :twisted: szkoda ze jak ja zostane przezwane nie dostaje wp, tylko wielbacy sie modzi zawsze daje za swoja niby obraze :roll: :twisted: dodatkowo daja je tacy jak piwus czy tomus, jeden swierzo upieczony i mysli ze rozumy pozjadal a drugi ktore zadko wypelnia dobrze swoja prace :twisted:
Nikt z nas się tu nie wielbi bo nikt się nie zna i nie gadaj, że jak ktoś cię przezwie to nie jest ukarany. Może i dla niektórych (może większości, a może wszystkich) nie wykonuję dobrze swojej pracy, ale wiem tylko, że robię to lepiej niż ty Smitu :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 22:56

po pierwsze to ja o nic nie walcze tylko wyrażam swoje skromne zdanie na dany temat
Niggaz pisze:Mówiąc najprościej wydaje mi się, że te 2 WP to dostał za jedno przewinienie czyli obrazę moderatora.
WP za tego pajaca i drugie za prowokowanie
może ja nie umiem czytać :P

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 22:58

Tomusmc pisze:
smitu pisze:yyy dziekuje za to ze zostalem zprowokowany :twisted: :twisted: :twisted: szkoda ze jak ja zostane przezwane nie dostaje wp, tylko wielbacy sie modzi zawsze daje za swoja niby obraze :roll: :twisted: dodatkowo daja je tacy jak piwus czy tomus, jeden swierzo upieczony i mysli ze rozumy pozjadal a drugi ktore zadko wypelnia dobrze swoja prace :twisted:
Nikt z nas się tu nie wielbi bo nikt się nie zna i nie gadaj, że jak ktoś cię przezwie to nie jest ukarany. Może i dla niektórych (może większości, a może wszystkich) nie wykonuję dobrze swojej pracy, ale wiem tylko, że robię to lepiej niż ty Smitu :lol:

chcialbym zauwarzyc ze nie jestem moderatorem :twisted: :twisted:

i tak w ogole czy ty widzisz co ja pisze ?? dlaczego gdy ja jestem obrazony ktos inny wp nie dostaje :twisted: :twisted:
Pasztet pisze:po pierwsze to ja o nic nie walcze tylko wyrażam swoje skromne zdanie na dany temat
Niggaz pisze:Mówiąc najprościej wydaje mi się, że te 2 WP to dostał za jedno przewinienie czyli obrazę moderatora.
dokladnie niggaz :? dostalem za widzimisie moda :? :twisted: :roll: :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 23:02

Masz rację smitu ty tu jesteś ofiarą, pisz do admina.

Pasztet, jak napisałem i za to i za to nalezało się WP, więc nie ma o czym mówić. Ale napisałem sprostowanie w tym temacie, pod postem Niggaza. Tak, zeby już nie trzeba było już nic wyjaśniać.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 23:07

smitu pisze:
Tomusmc pisze:

chcialbym zauwarzyc ze nie jestem moderatorem :twisted: :twisted:

i tak w ogole czy ty widzisz co ja pisze ?? dlaczego gdy ja jestem obrazony ktos inny wp nie dostaje :twisted: :twisted:
Pasztet pisze:po pierwsze to ja o nic nie walcze tylko wyrażam swoje skromne zdanie na dany temat
dokladnie niggaz :? dostalem za widzimisie moda :? :twisted: :roll: :twisted:
Po pierwsze żeby dobrze wykonywać swoją pracę byś mógł nie rozmywać i pisać sensownie. Do tego nie trzeba być moderatorem

Po drugie. Macie tu taki oto punkt regulaminu "Ponadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie." dlatego też Piwus uznał to za prowokację i nie musi się nikomu tłumaczyć. Coś jeszcze?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:16

ale macie jako moderatorzy traktowac sprawiedliwie a tego nie widac :? poza tym ciebie sie nikt o nic nie pytal :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 23:19

smitu pisze:ale macie jako moderatorzy traktowac sprawiedliwie a tego nie widac :? poza tym ciebie sie nikt o nic nie pytal :twisted:
Chyba jakoś źle patrzysz, ale to już nie mój problem. Nikt mnie się o nic nie pytał? a szkoda bo ja z chęcią sobie jeszcze popisze :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 23:19

Ktoś Cię powinien wychować Smitu, jeszcze raz poruszysz sprawę, którą wyjaśniłem to dostaniesz kolejne WP i kolejne i kolejne...

Smitu napisał mi poniżej, że czeka...Ktoś wie na co ??
Ostatnio zmieniony 05 maja 2005, 23:36 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:32

piwus pisze:Ktoś Cię powinien wychować Smitu, jeszcze raz poruszysz sprawę, którą wyjaśniłem to dostaniesz kolejne WP i kolejne i kolejne...
nie wyjasniles i caly czas sie wymijasz a ja czekam :? i sie nie doczekam wiec koncze, co do mojego wychowania to wont nie od tego jestes tylko od moderowania ktorego ciebie ktos powinien nauczyc :twisted:

co do tematu dziekuje jeszcze raz za ostrzezenie

Dostajesz bana za brak kultury osobistej i podwarzanie reputacji moderatora. To tyle z mojej strony//Tomusmc

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 0:01

Tomusmc pisze: Dostajesz bana za brak kultury osobistej i podwarzanie reputacji moderatora. To tyle z mojej strony//Tomusmc
naprawde wam modom to cos pierdolnelo w dekiel,to ejst sklep z cukierkami ze tak rozdajecie ostrzezenia?jak tak dalej pojdzie to polowa userow bedzie miala bana,niektorzy to naprawde czuja nagly przyplyw wladzy i zaczyna im odwalac :evil:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 maja 2005, 0:05

A może dla odmiany napisałbyś o skandalicznym zachowaniu kolegi, który zaczął od obrażenia mnie, a skończył rozsiewaniu nieprawdziwych kalumni...

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 06 maja 2005, 0:08

Przepraszam że się wtrące, ale:
Smitowi, rzeczywiście się należało, ale WP. Wy naprawde przesadzacie. Dajecie WP, za byle gówna, i to jeszcze w nadmiernej ilości....naprawde trochę sie wyluzujcie, bo stracicie większość userów...
Ostatnio zmieniony 06 maja 2005, 0:13 przez Bonso, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 0:08

prosze o fragment gdzie Cie obrazil i za to trzeba juz dac W tak samo jak za "rozsiewanie klamstw".Nie jestes jego matka zeby osadzac czy jest kulturalny czy nie.Popelniles blad i nie wmowisz mi ze to bylo zasluzone.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”