Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 22:41
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 maja 2005, 22:49
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 22:54
Nikt z nas się tu nie wielbi bo nikt się nie zna i nie gadaj, że jak ktoś cię przezwie to nie jest ukarany. Może i dla niektórych (może większości, a może wszystkich) nie wykonuję dobrze swojej pracy, ale wiem tylko, że robię to lepiej niż ty Smitusmitu pisze:yyy dziekuje za to ze zostalem zprowokowany![]()
![]()
szkoda ze jak ja zostane przezwane nie dostaje wp, tylko wielbacy sie modzi zawsze daje za swoja niby obraze
![]()
dodatkowo daja je tacy jak piwus czy tomus, jeden swierzo upieczony i mysli ze rozumy pozjadal a drugi ktore zadko wypelnia dobrze swoja prace
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 22:56
Niggaz pisze:Mówiąc najprościej wydaje mi się, że te 2 WP to dostał za jedno przewinienie czyli obrazę moderatora.
może ja nie umiem czytaćWP za tego pajaca i drugie za prowokowanie
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 22:58
Tomusmc pisze:Nikt z nas się tu nie wielbi bo nikt się nie zna i nie gadaj, że jak ktoś cię przezwie to nie jest ukarany. Może i dla niektórych (może większości, a może wszystkich) nie wykonuję dobrze swojej pracy, ale wiem tylko, że robię to lepiej niż ty Smitusmitu pisze:yyy dziekuje za to ze zostalem zprowokowany![]()
![]()
szkoda ze jak ja zostane przezwane nie dostaje wp, tylko wielbacy sie modzi zawsze daje za swoja niby obraze
![]()
dodatkowo daja je tacy jak piwus czy tomus, jeden swierzo upieczony i mysli ze rozumy pozjadal a drugi ktore zadko wypelnia dobrze swoja prace
dokladnie niggazPasztet pisze:po pierwsze to ja o nic nie walcze tylko wyrażam swoje skromne zdanie na dany temat
Niggaz pisze:Mówiąc najprościej wydaje mi się, że te 2 WP to dostał za jedno przewinienie czyli obrazę moderatora.może ja nie umiem czytaćWP za tego pajaca i drugie za prowokowanie
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 23:02
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 23:07
Po pierwsze żeby dobrze wykonywać swoją pracę byś mógł nie rozmywać i pisać sensownie. Do tego nie trzeba być moderatoremsmitu pisze:Tomusmc pisze:Nikt z nas się tu nie wielbi bo nikt się nie zna i nie gadaj, że jak ktoś cię przezwie to nie jest ukarany. Może i dla niektórych (może większości, a może wszystkich) nie wykonuję dobrze swojej pracy, ale wiem tylko, że robię to lepiej niż ty Smitusmitu pisze:yyy dziekuje za to ze zostalem zprowokowany![]()
![]()
![]()
chcialbym zauwarzyc ze nie jestem moderatorem![]()
![]()
i tak w ogole czy ty widzisz co ja pisze ?? dlaczego gdy ja jestem obrazony ktos inny wp nie dostaje![]()
dokladnie niggazPasztet pisze:po pierwsze to ja o nic nie walcze tylko wyrażam swoje skromne zdanie na dany temat
Niggaz pisze:Mówiąc najprościej wydaje mi się, że te 2 WP to dostał za jedno przewinienie czyli obrazę moderatora.może ja nie umiem czytaćWP za tego pajaca i drugie za prowokowaniedostalem za widzimisie moda
![]()
![]()
![]()
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:16
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 23:19
Chyba jakoś źle patrzysz, ale to już nie mój problem. Nikt mnie się o nic nie pytał? a szkoda bo ja z chęcią sobie jeszcze popiszesmitu pisze:ale macie jako moderatorzy traktowac sprawiedliwie a tego nie widacpoza tym ciebie sie nikt o nic nie pytal
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 23:19
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:32
nie wyjasniles i caly czas sie wymijasz a ja czekampiwus pisze:Ktoś Cię powinien wychować Smitu, jeszcze raz poruszysz sprawę, którą wyjaśniłem to dostaniesz kolejne WP i kolejne i kolejne...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 0:01
naprawde wam modom to cos pierdolnelo w dekiel,to ejst sklep z cukierkami ze tak rozdajecie ostrzezenia?jak tak dalej pojdzie to polowa userow bedzie miala bana,niektorzy to naprawde czuja nagly przyplyw wladzy i zaczyna im odwalacTomusmc pisze: Dostajesz bana za brak kultury osobistej i podwarzanie reputacji moderatora. To tyle z mojej strony//Tomusmc
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 maja 2005, 0:05
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 06 maja 2005, 0:08
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 0:08
DORIAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio