Liga Haxball - Strona 13

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Liga Haxball

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sty 2012, 17:32

strunin
chodzi zapewne o to, że to ma być liga pilka.pl, a nie userów których nikt nie kojarzy.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 sty 2012, 17:33

To jest liga forumowa. Nigdy nie widzialem go na w naszym haxowym pokoju dzisiaj napisal dwa pierwsze posty na forum i chce grac w lidze.

Niech sie inni wypowiedza ale ja mowie ze jestem przeciwnym takim rzeczom.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 sty 2012, 17:38

Ja również popieram to.

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 09 sty 2012, 17:38

Jeśli ktoś zdecyduje tak, to będę szukał kogoś innego. Nie widzę problemu. Fakt, napisał dwa posty, ale zarejestrowany jest od marca 2011jak widać. Widzę, że już zaczynają się pierwsze problemy, z niczego.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 sty 2012, 17:38

Skoro tak rygorystycznie podchodzicie do sprawy to możemy wyjaśnijmy na starcie wszelkie potencjalne wątpliwości. Nie będzie wam przeszkadzać Dudek, który na forum zarejestrował się niedawno ? W sumie często przebywa w naszych pokojach, ale chciałbym poznać wasze zdanie.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 708

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 sty 2012, 17:39

Haxszyzm!

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 sty 2012, 17:39

Szukam klubu.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 sty 2012, 17:39

strunin pisze:Jeśli ktoś zdecyduje tak, to będę szukał kogoś innego. Nie widzę problemu. Fakt, napisał dwa posty, ale zarejestrowany jest od marca 2011jak widać. Widzę, że już zaczynają się pierwsze problemy, z niczego.
Nie chodzi o to, że ktoś ma problemy. Jest to liga forumowa, więc wiadomo, że chcemy grać w towarzystwie czynnych użytkowników a nie tych, którzy machneli tylko dwa posty.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 sty 2012, 17:40

Dajmy spokój Dudek z GPE też jest nowym użytkownikiem specjalnie zarejestrowanym aby wziąść udział w lidze :)

Pytanie jest zasadnicze czy drużyna stworzona przez strunin dotrwa do końca ligi....Nie trzeba przypominać że był już przypadek w poprzednich edycjach że drużyna powstała szybko i się rozleciała po 4 kolejkach...

Wiadomo też że im więcej drużyn tym lepiej - ale ważne też aby ligi nie rozwalić i dla nowych zespołów-użytkowników patrzy się trochę złym okiem...Najwyżej wokół tej drużyny wprowadzi się anulowanie wszystkich wyników - aby było sprawiedliwie a wokół starych wyjadaczy obustronne walkowery = na jeden ch*j wychodzi :lol: Uratuje to dupsko tylko tym którzy z nową drużyną przegrają :)

E: Post pisany był przed MVB a wklupany po :D
Ostatnio zmieniony 09 sty 2012, 17:42 przez ddemon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 09 sty 2012, 17:42

Ok, rozumiem.
1. Gra dla forumowiczów.
2. Gra dla aktywnych forumowiczów.
3. Dopiszcie kolejne pkt, które według was się powinny jeszcze ukazać, żebym mógł spokojnie skleić skład.
4. Wycofajcie innych nowych.

W każdym razie szukam dalej, skoro Matrix odpada.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 sty 2012, 17:47

Zaraz, zaraz. Bo teraz tworzycie prawo, które w takiej formie można spokojnie stosować w różnych dziwny kategoriach. Jeśli liga ma być forumowa, to każdy zdrowo myślący user może obalić możność bytu Juventusu, bo jeden z jego członków ma dożywotniego bana. Pomyślcie nad przepisami. Na pewno nikt nie chce sytuacji, że liga ruszy, a okaże się, że jakaś drużyna nie ma kim grać, bo nowy user szybciej zniknął niż się pojawił.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 sty 2012, 17:52

Marco_Van_Basten pisze:Skoro tak rygorystycznie podchodzicie do sprawy to możemy wyjaśnijmy na starcie wszelkie potencjalne wątpliwości. Nie będzie wam przeszkadzać Dudek, który na forum zarejestrował się niedawno ? W sumie często przebywa w naszych pokojach, ale chciałbym poznać wasze zdanie.
Dudek mi nie przeszkadza a jest wrecz potrzebny zebys Ty wzial udzial w lidze. Poza tym gral z nami pare razy ale chodzi glownie o Twoja "motywacje" Marco.

Co do Starej Damy. Sami zaprosiliscie petra wiec teraz musicie to przelknac i cala reszta tez. Jest to glownie zasluga Marco ktory go chcial w druzynie i Piwusa ktory byl za tym zeby zawodnicy Nie Kleje grali razem czemu tez bylem przeciwny.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 sty 2012, 17:54

Matrix zarejestrował się w zeszłym roku, kiedy jeszcze nie było mowy o lidze. W poprzednim sezonie grała z nami drużyna adidasa, ktora zarejestrowała się specjalnie na forum po to, by wziąć udział w rozgrywkach. I dostosowywaliśmy się do niej, bo nie mogła grać po 22. Grali do końca. W poprzednim sezonie drużyna Juventusu testowała zawodnika na rezerwę, który wtedy jeszcze nie miał konta na forum. W tym sezonie Barcelowicz i Dudek grali w naszych pokojach, więc zarejestrowali się na forum, by wziąć udział w rozgrywkach. Petr formalnie nie jest już forumowiczem. Dla strunina nie powinno być problemu, by dokooptować jeszcze dwóch innych zawodników z większym stażem obok matrixa. Jeśli sobie nie poradzi z tym, to skreślimy jego drużynę - tu nie ma problemu. Poza tym jest takie same prawdopodobieństwo, że przestaną grac osoby, które mają kilkaset postów na koncie, jak to bywało dawniej. Jak będzie chciał, to matrix gra. Jeśli będzie wysyp nowych użytkowników, to wtedy się zastanowimy co zrobić.
Chlopaczek pisze:Dudek mi nie przeszkadza a jest wrecz potrzebny zebys Ty wzial udzial w lidze. Poza tym gral z nami pare razy ale chodzi glownie o Twoja "motywacje" Marco.
Marco chciał odejść na emeryturę jeszcze przed stratą Akera, a wrócił przed zakontraktowaniem Dudka, żeby była ścisłość :).

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 09 sty 2012, 17:55

Chłopaczek
Dobre sobie, on ci nie przeszkadza, bo jest potrzebny do tego, żeby ktoś inny nie zwiał. Paranoja. A ktoś inny o tych samych gabarytach ci wadzi, bo nic od niego nie zależy. Podziwiam kolegę. :roll:

To gra jest dla forumowiczów, czy dla zaprzyjaźnionych starych wyjadaczy ?
Ostatnio zmieniony 09 sty 2012, 17:57 przez strunin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 sty 2012, 17:56

bartbuks
Petr zawsze był,jest i będzie wyjątkiem :P A tak całkiem serio dla dobra ligi,rywalizacji większość użytkowników zgodziła się aby wziął w niej udział...

Ja jestem na tak jeśli chodzi o ekipę stworzona przez strunina ale niech się określi Piwus...Niech pamięta też że mimo Dudek jest nowym użytkownikiem :) I nie żebym się czepiał że jest nowy a strunin pisał w tematach o Barcelonie..
Bo mnie to gówno obchodzi gdzie kto sra a kaj wylewa :D Są nowymi użytkownikami jeden w lidze - drugiego nie chcecie dopuścić..

Ja dałem pomysł aby jeśli drużynie strunina tak jak kiedyś drużynie Adidas Pro Team(kto pamięta ten pamięta) nie uda się ukończyć ligi to wtedy anulować ich wszystkie dotychczasowe wyniki jakby tej drużyny wogóle nie było....
Natomiast jeśli drużynom takim jak np. FCB,Juve,GPE(kolejność przypadkowa) nie udało się rozegrać wszystkim meczów w terminie jakim jest 31 marzec wtedy obustronne walkowery....

Takie jest moje zdanie :)

E: Widze ze Piwus ma takie same zdanie jak ja :lol:
Ostatnio zmieniony 09 sty 2012, 17:57 przez ddemon, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”