Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 sty 2012, 12:21
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 11 sty 2012, 12:23
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 sty 2012, 12:24
Zgoda, tylko Barcelona obiektywnie jest najlepsza w Europie i myślę że każdy człowiek który zna się trochę na piłce to potwierdzi. Ostatnio wygrywa prawie wszystko i ciężko się w jakikolwiek sposób im przeciwstawić choć uważam że i tak te granie trójką w obronie jeszcze wyjdzie Guardioli bokiem. Jednak wmawianie że Real jest drugi nie ma sensu bo to tylko i wyłącznie może być subiektywna ocena bo nie ma zbytnio do tego podstaw. Jest Barcelona i długo nic, później jest wiele drużyn które w tym sezonie marzą o finale LM i zwycięstwu tej edycji jednak ja nie pokusiłbym się o wskazanie ewidentne drugiej siły w Europie bo już jedna potęga (united) trochę ośmieszyli się na arenach europejskich.Generalnie uwazam, ze tego typu dyskusje sa zwyklymi wymianami opini i nie prowadza do zadnego porozumienia jako, ze zarowno Tobie nikt nie jest w stanie udowodnic (w ten sposob, zebys nie byl w stanie temu zaprzeczyc), ze np. Real jest w tej chwili lepszy od Milanu, ani Ty nie udowodnisz nikomu, ze jest na odwrot.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 11 sty 2012, 12:37
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 11 sty 2012, 12:41
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 sty 2012, 12:44
gilardino11 pisze:chodź nie ma do tego żadnych podstaw
Raz przemilczałem, ale drugi to już muszę się przyczepić. Co ty masz z tym chodzeniem? CHOĆ!gilardino11 pisze: chodź uważam że i tak
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 sty 2012, 12:59
Tak jakoś, pisałem źle choć wiem jak się piszeCHOĆ!
W tym roku w ogóle jest dziwny sezon bo wielu przepowiadało jak to daleko zajdą drużyny City i United tymczasem nie dali rady odpowiednio z Napoli ( co ich trochę tłumaczy jak ta ekipa się rozkręci to może być czarnym koniemCo do drugiej siły w Europie... mam do tego ambiwalentny stosunek. Man Utd obecnie tego nie pokazuje, zresztą jak nikt z Wysp. Inter powoduje u mnie śmiech z tym co obecnie grają, Bayern to jednak nie ta półka. Real gra zajebiście, Mou zrobił z nich automaty, które grają naprawdę przyjemny, dynamiczny futbol. Mają potencjał, aby przegonić Blaugranę w tym sezonie na Hiszpańskim podwórku, jednak jestem dziwnie pewien, że nie zdobędą najwyższego miejsca w Champions L:eague.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 11 sty 2012, 13:05
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 11 sty 2012, 13:07
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 sty 2012, 13:09
No skoro sie czepiamy to powinno byc pozagilardino11 pisze:po za
O wypaleniu nie ma mowy, ale po prostu nie mozna przez tyle sezonow utrzymywac tak niesamowicie wysokiej formy!Gall pisze:Moze przyszedl efekt wypalenia? Wszakze juz wszystko zdobyliscie co bylo do zdobycia?
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 sty 2012, 13:23
Cały czas ciężko wygrywać, więc normalnym jest że lekki spadek formy w tym sezonie jest. Problem w tym ( dla innych zespołów aspirujących do miana numer 1 w Europie) że Barca nadal jest mega mocna i mój Milan się w tym sezonie o tym już przekonał.Jak nie poprawimy gry na wyjazdach, szczególnie w La Liga, może być cięzko obronić tytuł.
Na mocniejszych przeciwników nie ma problemów z mobilizacją, jednak faktem jest, że wyjazdy w tym sezonie kuleją.
Problemem dużo większym są kontuzje, od początku roku prawie w każdym meczu brakuje 4-6 zawodników wartościowych z powiedzmy tej przysłowiowej 18 meczowej. Mimo wszystko to Rossoneri są liderem w Serie A i wydaje mi się że ten sezon może być tym w którym Milan w końcu wróci na należne im miejsce w Europie.Milan nie wydaje mi sie tak silny (zwlaszcza, ze jak wiadomo Ibra w fazie pucharowej LM puchnie a bez niego sila ofesnywy Rossonerich spada na ryj),
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 sty 2012, 14:55
31 grudnia 2011 roku wygasł kontrakt Michała Osińskiego z Podbeskidziem Bielsko-Biała. Klub poinformował o rozstaniu z zawodnikiem, jednak obrońca skorzystał z zawartego w kontrakcie punktu i przedłużył swoją umowę o kolejne sześć miesięcy. Osiński trafił więc do rezerw bielskiego klubu.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 sty 2012, 18:05
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 sty 2012, 18:07

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 sty 2012, 18:12
Cris7
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio