Moze to taka taktyka? Zeby odwrocic uwage od niewyjsciowej geby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 sty 2012, 18:14
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 sty 2012, 18:27
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sty 2012, 18:29
Wreszcie ktoś z normalnym podejściem, może my tu na GŚ tylko trzeźwo myślimy.Diamen23 pisze:Co za różnica jak wyglada, ważne że dobrze gra.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 sty 2012, 18:32
Cris7 pisze:Rozumiem, że dzisiaj wszyscy oglądają Tottenham - Everton?
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sty 2012, 18:34
Nie rozumiem dlaczego najpierw deprecjonujesz zwycięstwo Realu nad Spursami, a potem każesz im najpierw pokonać Milan, żeby coś znaczyli. Przypominam, że owe Spursy pokonały owy Milan, także pisanie, że pokonanie Spursów to nic wielkiego, a pokonanie Milanu to by bylo coś, w momencie gdy owe Koguty pokonały Milan jest lekko mówiąc zabawne.No nie OL ani Spurs. Również CSKA do tego nie pasuje, pomyśl to nie boli. Są drużyny w Europie które trochę więcej znaczą: Chelsea, Bayern, Inter czy Milan.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sty 2012, 18:58
ktoś na głowę upadł, bo w tym samym czasie gra City z Liverpoolem, także mam problem, ale pewnie jednak Carling Cup bedę oglądał ... no chyba, ze jakies totalne rezerwy wyjdąCris7 pisze:Rozumiem, że dzisiaj wszyscy oglądają Tottenham - Everton?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 sty 2012, 19:06
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 sty 2012, 19:21
wlasnie taka smutna postawa wobec pucharow krajowych spowodowala, ze FA Cup jest postrzegany kiepsko w Anglii - kibice go kochaja, ale naplyw trenerow i pilkarzy z mentalnoscia "nic nie warty puchar krajowy" spowodowal powolny upadek tego turnieju.( no chyba że liczymy śmieszne puchary krajowe)
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 sty 2012, 20:03
Sam miałem za współlokatora kibica Chelsea, ale przynajmniej mi się na konto nie włamywał...guru pisze:Ja i tam nie mam wyjścia, bo kolega z mieszkania jest kibicem LFC, więc będę oglądał ten mecz.![]()
YNWA!
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 sty 2012, 20:12
guru

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 sty 2012, 22:07
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 sty 2012, 22:40
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 11 sty 2012, 23:19
Hyypia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 sty 2012, 23:34
Przybliżysz sytuację? Bo przełączyłem się na City-Liverpool po 2 golu dla Kogutów.Hyypia123 pisze:Ale przyznam, że powinien być karny dla Evertonu w okolicach 80 minuty.
Cris7
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio