Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 gru 2011, 13:59
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 gru 2011, 14:06
Jego rehabilitacja ma potrwać jeszcze miesiąc. Nie grał już od roku, nawet normalnie nie trenował. Ale na liście rezerwowej jestByły pomocnik Lecha Poznań, który jeszcze w ubiegłym roku był pewniakiem do gry w reprezentacji Polski, od ponad ośmiu miesięcy nawet nie kopnął piłki. Po dwóch operacjach biodra bezrobotny obecnie piłkarz ma problemy nawet z chodzeniem.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 gru 2011, 21:59
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 gru 2011, 22:08
Te dwa talenty to Zahorski i Pazdan? I gdzie one teraz są? Jak się rozwinęli? Jak sie potoczyła ich kariera? TALENTY!A tym, którzy chcą Wolskiego, przypomnę sytuację z euro 2008, gdzie dwa z kilku największych ligowych talentów pojechały na turniej. Pamiętacie krytykę, jaka spadła ze strony półgłówków na trenera, który chce dać bardzo utalentowanym piłkarzom szansę na pokazanie się? Zaszczuli w mediach tamtych, zaszczują Wolskiego.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 gru 2011, 1:04
Chyba dalej się kopią po czole w GórnikuKamil232 pisze:Te dwa talenty to Zahorski i Pazdan? I gdzie one teraz są? Jak się rozwinęli?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 24 gru 2011, 1:07
Zahorski miał czas kiedy naprawdę przyzwoicie kopał . Była szansa transferu do Anderlechtu , ale Górnik się nie zgodził . Może byli by z niego ludzie . A tak przypałętały się kontuzje i dupa zbita .cloner pisze:Chyba dalej się kopią po czole w GórnikuKamil232 pisze:Te dwa talenty to Zahorski i Pazdan? I gdzie one teraz są? Jak się rozwinęli?Cóż poradzić, nie trafił tulipan z tymi talentami.
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 gru 2011, 1:18
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/6451 ... znaczenia/Ankieta świąteczno-noworoczna. Jakub Świerczok: Nie wierzę w Boga, święta nie mają większego znaczenia
2011-12-23 18:01:01
- Nie lubię prawie żadnej potrawy wigilijnej - zaskoczył nas Jakub Świerczok, lider klasyfikacji strzelców I ligi, który za kilka dni oficjalnie powinien przejść z Polonii Bytom do Kaiserslautern. Zobacz, co miał do powiedzenia w ankiecie 2x45.com.pl!
Najlepszy prezent:
- Niedawno dostałem pod choinkę fajnego iphone'a.
Najgorszy prezent:
- Nie było takiego. Prezentów nie robi się po to, żeby ktoś był nieszczęśliwy.
Boże Narodzenie spędzam…
- Z rodzicami w Tychach.
Plany na sylwestra:
- Będę w domu, bo 1 stycznia wybieram się do Kaiserslautern. Nie ma mowy o żadnej imprezie.
Ulubiona potrawa wigilijna:
- Jeśli mam już coś wskazać, to makówki. Ale ogólnie nie lubię prawie żadnej potrawy wigilijnej! Ewentualnie jeszcze kapusta z grzybami i… ziemniaki. Ryby mi nie smakują, a barszczu z uszkami w mojej rodzinie się nie podaje. Zamiast tego jest zupa rybna, której też nie lubię.
Kto ubiera choinkę?:
- Choinka ubrana od paru dni, ale to nie moja zasługa.
Pasterka:
- W moim domu nie ma tradycji chodzenia na pasterkę. Nie wierzę w Boga, więc nie przywiązuję większej wagi do tych świąt.
W nowym roku chciałbym...
- Strzelić jak najwięcej goli dla Kaiserslautern.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 gru 2011, 1:22
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 gru 2011, 1:27
MGiggs
adam_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 sty 2012, 14:38
Dla mnie powoływanie Dudki jest kpiną z reprezentacji. Nie mam pojęcia co ci wszyscy trenerzy w nim widzą? Chyba z przyzwyczajenia go biorą i potem taki lolek ma kilkadziesiąt występów w narodowych barwachjanop pisze:Jest Murawski, Dudka, Borysiuk
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 sty 2012, 14:58
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 15 sty 2012, 16:27
lukinis131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 sty 2012, 16:33
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 sty 2012, 19:16
Kaźmierczak niestety stracił sporo gry przez kontuzję i właściwie dopiero wraca po niej powoli do gry. Ale w formie sprzed urazu to dla mnie w pełni zasługiwał na otrzymanie szansy w reprezentacji. Smuda jednak tego nie widział. A od Niemców, czy Dudki wolałbym w kadrze oglądać Wilka lub Borysiuka. A nawet Janusza Gola.janop pisze:Jego klasa to inna sprawa, ale dużego wyboru nie ma, bo bo kto: Jodłowiec? Kaźmierczak?
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio