Sky Sports sources understand Dimitar Berbatov is travelling for talks over a return to Bayer Leverkusen, while there is also interest from Bayern Munich and Anzhi Makhachkala.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 sty 2012, 9:52
Sky Sports sources understand Dimitar Berbatov is travelling for talks over a return to Bayer Leverkusen, while there is also interest from Bayern Munich and Anzhi Makhachkala.

KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 sty 2012, 14:12
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 sty 2012, 14:16
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 16 sty 2012, 14:29
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 sty 2012, 14:34
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 sty 2012, 14:44
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 16 sty 2012, 14:47
Według angielskiej wikipedii to nawet na 470 mln $. A 35% procent udziałow w Q.P.R. ma rodzina Mittalów z Indii. (Mittal Steel)emdżej pisze: Znalazłem zresztą informację, że jego majątek szacowany jest na 330 milionów dolarów.
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 16 sty 2012, 14:49
Alex nie ma paszportu UE więc Atletico nie ma dla niego miejsca. Nie sądzę by udało im się sprzedać Mirandę albo wywalić znowu na jakieś wypożyczenie Salvio.cru pisze:Za ile ma pojsc Alex? QPR ma szejka jakiegos? Bo jak nie jest to duza kwota, to nie wiem co robi np. takie Atletico w tym momencie.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 16 sty 2012, 15:20
Zespół Fernandesa to Caterham dla sprostowania.emdżej pisze:Szejka nie ma, ale biznesmena z Malezji. Szef zespołu Lotus w Formule 1 i właściciel malezyjskich linii lotniczych - AirAsia. Czyli pieniądze to ma na pewno. Znalazłem zresztą informację, że jego majątek szacowany jest na 330 milionów dolarów.
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 16 sty 2012, 20:37
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 sty 2012, 20:56
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 sty 2012, 21:00
Całe lato mówiło się o transferze Samby do Arsenalu i myślę ze gdyby 8:2 było w sierpniu, a nie we wrześniu, to grałby dla Gunners. Wenger poskąpił grosza (podobno był do wyciągnięcia za 10-12mlnŁ) w wakacje, a po wpadce na Old Trafford, gdy zorientował się ze stoper jednak się przyda, Blackburn prawdopodobnie nie chciało oddać go już po starcie sezonu, więc Wenger kupił Niemca. Wydaje mi sie że tak było.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 sty 2012, 21:15
??Magnum pisze:Całe lato mówiło się o transferze Samby do Arsenalu i myślę ze gdyby 8:2 było w sierpniu, a nie we wrześniu, to grałby dla Gunners. Wenger poskąpił grosza (podobno był do wyciągnięcia za 10-12mlnŁ) w wakacje, a po wpadce na Old Trafford, gdy zorientował się ze stoper jednak się przyda, Blackburn prawdopodobnie nie chciało oddać go już po starcie sezonu, więc Wenger kupił Niemca. Wydaje mi sie że tak było.![]()
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 sty 2012, 21:17
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 sty 2012, 21:40
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio