Tobie przysłali cośoskii92 pisze:Troche źle pamiętasz, było tłumaczone.
>Czasami< coś po takim mailu przysyłają
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 06 maja 2005, 14:58
Tobie przysłali cośoskii92 pisze:Troche źle pamiętasz, było tłumaczone.
>Czasami< coś po takim mailu przysyłają
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2005, 15:07
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 maja 2005, 15:55
dzieki za przetlumaczenie jak myslicie wyslac jeszcze raz do liverpoolu jak wyslalem mejla 2 dni temu i nic zadnej odpowiedziTomusmc pisze:To by szło mniej więcej tak:mathiasek12 pisze:a po jakim czasie dostales tego mejla z liverpoolu bo ja iom wyslalem przedwczoraj i nadal nic nie dotalem
ps.przetlumaczycie![]()
Dear Mateusz,
Thank you very much for your interest in N.E.C. Nijmegen, we really
appreciate this!
Unfortunately we cannot meet your request to send you any souvenirs. We
receive a lot of requests from abroad asking for banners, pins or other
souvenirs of N.E.C. Nijmegen and it is no longer possible for us to fulfil
all these wishes.
We hope you will understand our point of view in this. At the moment, we are
working very hard to provide a shopping service at our website
(www.nec-nijmegen.nl) in which it will be possible to place orders from
abroad. Maybe this can be a solution for you as well!
Kindest regards,
N.E.C. Customer Services
Drogi Mateuszu,
Dziękujemy bardzo, że zainteresowałeś się N.E.C Nijmegen, naprawdę to doceniamy!
Niestety nie możemy spełnić Twojej prośby o przysłanie pamiątek. Otrzymaliśmy wiele próśb z zagranicy o sztandary, szpilki lub inne pamiątki N.E.C. Nijmegen i jak narazie jest to nie możliwe ponieważ nie możemy spełniać każdej prośby.
Spodziewamy się, że zrozumiesz nasz punkt widzenia. W tej chwili bardzo ciężko pracujemy by dostarczyć usługi zakupów na naszej stronie internetowej (www.nec-nijmegen.nl) gdzie będzie możliwe umieszczanie próśb z zagranicy. Być może będzie to rozwiązanie także dla Ciebie.
Najlepsze pozdrowienia
N. E. C. Customer Naprawia
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 06 maja 2005, 16:03
siona
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 maja 2005, 16:34
Dziękujemy za Twojego maila. Proszę przesłać swoje prośby (ewentualnie życzenia) na adres:siona pisze: Thank you for your email. Please send your request in writing to
Arsenal Football Club, Arsenal Stadium, Highbury, London, N5 1BU, UK.
Regards
Arsenal Football Club
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 06 maja 2005, 19:07
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 06 maja 2005, 19:17
Krawcu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 06 maja 2005, 19:19
maly_1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 06 maja 2005, 19:32
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 maja 2005, 20:47
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 06 maja 2005, 21:01
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 06 maja 2005, 21:04
Najlepiej napisz poczta to napewno odesla, ja jak pisalem poczta to zawsze odpisywali i cos wysylali a jak mailem to niezawsze przyszla odpowiedz a jak przyszla to tylko sciemniali ze cos wysla ale nic niewyslalija nie wiem czy pisac jesczze raz bo napisalem 2 dni temu do liverpoolu i nawet odpowiedzi na meila nie odstalem
Mogles sie powstrzymac od pisania tak wiele wnoszacej do tematu wypowiedziMathiasek12 poczekaj parę dni, może ci przyślą.
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 06 maja 2005, 22:13
Od aachen neimasz co sie spodziewac odp na maila odrazu ci przysla paczkekrAwcU pisze:Jeśli coś wam przyślą to czy dostajecie przed tym e-maileBo ja wysłałem przedwczoraj e-maila do Czech, wczoraj do Arsenalu i Aachen, dziś do Liverpoolu i na razie odpisał mi tylko Liverpool. Czy mam się obawiać że nic nie dostanę od tych klubów które nie odpowiedziały mi e-mailem
Trojan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:54
Ja tez wyslalem do kliku klubow ale na miala nie odpowedzielimathiasek12 pisze:ja nie wiem czy pisac jesczze raz bo napisalem 2 dni temu do liverpoolu i nawet odpowiedzi na meila nie odstalem
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 07 maja 2005, 11:14
Właśnie u mnie jest to samo i nie wiem czy napisać do nich jeszcze raz czy co. Podobno Arsenal odpisuje, ja jednak nic nie dostałem. Możecie mi powiedzieć jakie kluby wam odpisały na maila jak coś dostaliście od nich, a jakie przysłały wam paczkę bez odpowiedzi na mailaRoRo pisze:Ja tez wyslalem do kliku klubow ale na miala nie odpowedzieliMoze od razu przysla te upominki poczta ?? Ale chyba powinni dac mi znac na maila cos no nie ??
POZDRO
Krawcu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio