Pippo to powinien być obrażony tylko i wyłącznie na siebie. Gość wrócił po poważnej kontuzji, ma 39 lat. Zdobył mistrzostwo, wrócił na boisko przy pełnym aplauzie fanów. Trzeba było skończyć karierę i a nie liczyć, że się w takiej sytuacji (dodatkowo ciągle ma jakieś mikrourazy) i dodatkowo mając za konkurentów do gry Ibrahimovicia, Robinho, Cassano, Pato czy Faraona będzie się grało regularnie. To już nie te czasy co za sympatie u trenera lub za dawne dzieje się grało. Tak zamiast skończyć karierę na szczycie skończy w dużo słabszym klubie lub po roku bez gry.Oba kluby chyba zanegowały taką opcję, ale w mediach są wymieniane obok Bolonii. Bardzo liczę na odejście Pippo i zakończenie przez niego kariery w odpowiednim stylu, a nie w trakcie wielkiego konfliktu z Allegrim (Inzaghi jest obrażony na Allegriego, Crudelli informował nawet o wyjściu Pippo z restauracji gdy pojawił się w niej Mister, ale dlaczego? Nie potrafi zrozumieć, że w tym wieku po prostu nie ma szans na grę?) i zaliczając w sezonie tylko parę minut.
Bodajże na calciomercato lub na tuttomercatoweb czytałem.Skąd wiesz? Nic nie znalazłem na ten temat poza newsami łączącymi nas z Perrottą - nie graczem Romy, tylko juniorem Pescary.
Co do Teveza to ponoć Berlu jednak się przekonał do niego i kazał Łysemu jeszcze raz spróbować. Ciekawe jak Galliani zamierza rozwiązać sprawę tej kary umownej. No, ale trzeba poczekać do wtorku.
Wydaje mi się, że im też należy na odejściu Teveza, bo inaczej by z nami nie negocjowali po wydarzeniach z przed 3,5 tygodnia. Ba nie byliby skłonni negocjować dalej. Po prostu chcą go oddać na jak najlepszych warunkach. Nawet zgodzili się na wypożyczenie i kwotę wykupu 22 mln. Teraz pozostaje tylko kwestia kary. Jeżeli się ją uda wynegocjować na niższą (dajmy na to 5 mln) to Łysy na to pewnie pójdzie i podepnie to pod koszta wypożyczenia gdybyśmy w lecie nie wykupili Teveza. Ale poczekajmy do wtorku. Super, że to już tylko 2 dni.Wyjdzie na to, że City ostatecznie zdecyduje się na złość Tevezowi "odmrozić sobie uszy" i Milan zostanie na lodzie, bez ciekawej opcji w zanadrzu, bo jaki klub zgodzi się na negocjacje za pięć dwunasta? Kto miał odejść na zasadach Nocerino, ten już odszedł.