Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 19

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 maja 2005, 14:43

smitu pisze:
Pasztet pisze:
smitu pisze:a nie zauwarzyles ze jakby to wybil to by byl karny ?? :twisted:
a właśnie :idea: byłby karny i Cech miałby jakieś szanse na obronienie go i gola mogło by niebyć :wink:

a niby jakim prawem mialby bronic go cech skoro dostalby za faul czerwo :P

no to nie ważen czy cech czy kto ale by obronił może.. :P ale dobrze że tak sie nie stało bo l'pool przeszedł :D
smitu pisze:CO TY ZES ZROBIL !!!

zmieniles avatar aaaaa :? :? !!!!

ale ten jest slodki :twisted: :twisted:
a co tamten był lepszy???

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 maja 2005, 14:48

Pasztet pisze:
smitu pisze:a nie zauwarzyles ze jakby to wybil to by byl karny ?? :twisted:
a właśnie :idea: byłby karny i Cech miałby jakieś szanse na obronienie go i gola mogło by niebyć :wink:

a niby jakim prawem mialby bronic go cech skoro dostalby za faul czerwo :P

CO TY ZES ZROBIL !!!

zmieniles avatar aaaaa :? :? !!!!

ale ten jest slodki :twisted: :twisted:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Chelsea-kto będzie kolejnym piłkarzem ???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 9:30

Ten temat założyłem, ponieważ takiego podobnego nie było, Chelsea lubi kupować, jest co roku przypisywana z różnymi nazwiskami gwiazd.

The Blues są zainteresowani kupnem Joaquina oraz Adriano, jednak ja myślę, że ten pierwszy transfer jest bardziej prawdopodobny.

Jednak Adriano nie chce się wyprowadzać z Mediolanu.

Co powiedział na ten temat Joaquin:

"Mam do wyboru różne opcje. Wiele drużyn złożyło oferty na ogromne pieniądze i wszystkie są rozpatrywane. Ale jeżeli prezydent oceni, że lepiej będzie, jak zostanę, nie widzę powodu, dla którego miałbym się na to nie zgodzić. Betis jest coraz lepszy i nie znajduję żadnych przeszkód, aby prolongować kontrakt. Gramy w tym sezonie naprawdę znakomicie i walczymy o najwyższe cele, dlatego z chęcią dalej będę zakładał koszulkę Betisu." - powiedział Joaquin.

Poza tym latem dojdzie do The Blues pomocnik Sportingu Braga Joao Alves.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 maja 2005, 9:40

Hmmmm......Chelsea Joaquina raczej nie kupi, bo ten szybciej przejdzie do Realu, w końcu Anglia to nie Hiszpania. Co do Adriano to też są to raczej spekuacje, choć CFC bardzo potrzebny jest klasowy napatnik. Możliwe że już nie długo będzie tam grał Carlos Tevez, który w Corinthians gra (podobno) za pieniądze Abramowicza. W okienku transgerowym zacznie sie również najprawdobodobniej, wyprzedaż zawodników rewelacjii Ligi Mistrzów, czyli zespołu PSV, a tam grają dwaj fenomenalni Koreańczycy, choś nie wiem czy akurat kogoś z tamtad chciałby Mourinho. A może rodacy trenera ?? Świetny obrońca ( prawy ) Miquel, czy genialny strzelec Maniche ?? Może genialni młodzieńcy Ajaxu, Van der Vaart i Sneijder.
Nie wiem, naprawde nie wime. Chelsea może kupić wszystkich, ale nie wszyscy chcą w Chelsea grać...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 9:44

Chelsea jest bliższa do pozyskania Joaquina niż Real. The Blues muszą go pozyskać, ponieważ nie mają odpowiedniego piłkarza na lewą flankę. Jakby nie wypalił Joaquin, to marzę o Park-Ji Sunie(tak się piszę :P :P ???)ktory bardzo dobrze gra w PSV.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 maja 2005, 9:49

Mikusinski pisze:Chelsea jest bliższa do pozyskania Joaquina niż Real. The Blues muszą go pozyskać, ponieważ nie mają odpowiedniego piłkarza na lewą flankę. Jakby nie wypalił Joaquin, to marzę o Park-Ji Sunie(tak się piszę :P :P ???)ktory bardzo dobrze gra w PSV.
Na którą flanke ??????? Na lewą ??? Joaquin jest prawo skrzydłowym, a na lewą mają:
Duff
J. Cole
Robben

Joaquin może będzie miął lepsze warunki finansowe w CFC, ale zawsze chciał grać w Realu, więc raczej zmieni Seville na Madryt.

Pisze sie : Ji-Sung-Park.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 10:12

Sorki, pomyliło mi się, więc Joaquin byłby idealnym do Chelsea na prawą flankę.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:16

Wg mnie Chelsea zakupi jeszcze jjednego defensora bo ich prawa obrona troszke kuleje. P. Ferreiraa mial byc duzym wzmocniniem a nie gra jakos wspaniale. Do tego dojdzie pewnie Joaqiun o ile nie wybierze Madrytu no i pewnie jeszcze napadzior - maja G'sena, D'be, i Kezmana ale ten ostatni odejdzie zapewne to chyba musza kogos kupic, bylo glosno o Adriano ale to juz z gory przegrana sprawa chociaz Inter jest zadluzony to moze o tym powanie pomyslec :roll:

Mourinho pewnie by juz nikogo nie chcial, ale wzmoncienia sie prydadza ....

POZDRO

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 10:21

Keżman na 80% odejdzie do PSV, w The Blues się nie sprawdził. Męczą ciągle Arsenal o Ashley Cola, jednak Wenger pozostaje nieugięty.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:25

Ja mysle ze nei na 80% tylko na 180% :wink: Kezman nie ma wogole miejsca w skaldzie a on jest juz w takim wielku w ktorym nie moze po prostu siedziec na lawce gdyz nie przystoi to trzykrotnemu krolowi strzelcow eredivisie :roll:

Hiddink cche go w PSV wiec neich jak najszybciej odlatuje, poki nie jest za późno :roll: Na poczatku przygody z Chelsea gral i stzrelal bramki, ale potem sie to wszytko zawalilo i plum :!: Nie ma Kezmana :roll:

Chcialbym dla niego jak najlepiej wiec przeprowadzka do PSV, ale moze takze do innego klubu bylaby wskazana ...

POZDRO

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 maja 2005, 10:28

lewa obrona i prawa pomoc to jest ich pięta achillesowa na prawa to ja bym tam widział shaun wright philipsa a na lewą obrone to ashley cola :]
adrainao to wątpie zeby pzreszedlk do chelsea już mi sie widzi że crespo bedzie grał od anstepnego seonu w the blues :D no ale ciekawe co zrobia bo maj karte przetargową z interem w postaci verona !

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:31

THEMANIEK pisze:lewa obrona i prawa pomoc to jest ich pięta achillesowa na prawa to ja bym tam widział shaun wright philipsa a na lewą obrone to ashley cola :]
adrainao to wątpie zeby pzreszedlk do chelsea już mi sie widzi że crespo bedzie grał od anstepnego seonu w the blues :D no ale ciekawe co zrobia bo maj karte przetargową z interem w postaci verona !
Jose Mourinho byl na ktoryms z meczow Interu Mediolan i przypatrywal sie grze Verona. Skreslil go i tym sposobem Juan zostanie w Interze. Mam jednak nadzieje ze Moratti nei bedzie glupcem i nie sprzeda kolejnego zawodnika pierwszego skaldu tylko po to aby Veron zostal.

Co do Crespo to bedzie powaznym wzmocnieniem Chelsea. W koncu koeljny swiatowej klasy napstnik ... Jak gral w Interze to wydawalo mi sie ze ma lepsza technike :lol: Teraz jakby mu pilka sie odbijala sama od nogi ale moze mi sie wydawac bo gra w czewono czarnych barwach ... :wink:

POZDRO

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 maja 2005, 10:34

RoRo pisze:
THEMANIEK pisze:lewa obrona i prawa pomoc to jest ich pięta achillesowa na prawa to ja bym tam widział shaun wright philipsa a na lewą obrone to ashley cola :]
Jose Mourinho byl na ktoryms z meczow Interu Mediolan i przypatrywal sie grze Verona. Skreslil go i tym sposobem Juan zostanie w Interze. Mam jednak nadzieje ze Moratti nei bedzie glupcem i nie sprzeda kolejnego zawodnika pierwszego skaldu tylko po to aby Veron zostal.

Co do Crespo to bedzie powaznym wzmocnieniem Chelsea. W koncu koeljny swiatowej klasy napstnik ... Jak gral w Interze to wydawalo mi sie ze ma lepsza technike :lol: Teraz jakby mu pilka sie odbijala sama od nogi ale moze mi sie wydawac bo gra w czewono czarnych barwach ... :wink:

POZDRO

no właśnie ale zastanawiem sie kogo bedzie chciał wyciągnąć za verona mourinho :D a crespo no to chyba bedzie niezły całkiem choć ja mu nie wróże przyszłości w chelsea :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:44

No co ty ?? Na poczatku kariery w Londynie, Hernan gral bardzo dobrze istarzeleal duzo bramek. Dopero potem przyszedl kryzys formy i Crespo nie gral jzu tak jak keidys. Wypozyczono go wiec do Wloch aby mogl sie tam odnaleźć i znow grac jak za ubieglych sezonow. Widocznie pobyt w Mediolanei dobrze mu zrobil i chyab teraz jzu bedzie gotow na gre w Chelsea o ile Romek nie zazyczy sobie jakiegos innego napadziora (np Scheva) albo pomocnika (KAKA) i nei uzyje Crespo jako karty przetargowej w negocjacjach z Mialnem. Ceizko byloby im wyrwac tych dwoch zawodnikow z Milanu ale jak Romek dajakas gigakase plus Crespo i Kezman :twisted: to Milan sie zastanowi. Zobaczymy wkrotce jakie to zakupy zrobi Romek Abramovich, kto odejdzie a kto przybedzie na Stamford Bridge :wink:

POZDRO

Kondzia_pl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kondzia_pl » 07 maja 2005, 10:53

Kolejny bezsensowny temat do zamnknięcia!!!Pomyśł nad tym co piszesz!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”