AC Milan : Juve - klasyka - Strona 3

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2005, 15:11

*_For_zaza_Milan_* pisze:Maciejdas26 nie można było tego przewidzieć . Że Colina pewnie nie jedem marzył o tym. Ale przewidzieć nie mógli - Bo zwiazek piłkarski we Włoszech Lega Calcio nie wybiera sedziów .... tylko losuje i równie dobrze mógł by byc jakis młokos co ma elektroniczny gwiazdek a równie dobrze sedzie z mecz Roma : Juve czyli ślepy kret :roll:

Pozdro

No dokładnie, i taki sposób jest trochę kijowy, bo nie najlepsi sędziowie rozstrzygają o losach bardzo ważnych meczów...osobiście wolałbym Domenico Messinę, ale Collina też jest dobry...

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 06 maja 2005, 16:01

a czy będzie mozna oglądnąć Milan - Juve w TV jak tak to gdzie? Chętnie bym sobie zobaczył ten mecz .Z góry dziękuję za odpowiedz

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2005, 16:04

Pewnie znów Canal + :|
Ehhh, a podajcie stronki internetowe, lub czy na WatchTV będzie można obejrzeć ?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 maja 2005, 16:07

jamlicze ze w tym meczu wyygra juve i zostanie mistrzem serie a ale z drugiej strony ac milan z taka gra jak w lm to niema czego szukac w meczu z juve a nei wiecie moze czy zagra maldini bo podobno coos mu jest po tym starciu z venegorem of hesselinkiem?bo jesli nie zgra to bedzie duza strata dla ac milanu

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2005, 16:11

Oczywiście, Paolo zagra i wkońcu defensywa będzie jakoś wyglądać, bo w meczu z PSV było średnio...ogólnie Milan będzie miał cały skład do dyspozycji więc jest dobrze...a powiem tyle : dobrze, że ten mecz z PSV się tak potoczył, bo wylał na głowy piłkarzy trochę zimnej wody, i na szczęście nie odpadli z LM, a wiedzą jak byli tego blisko, i teraz nie powtórzą tego błędu, żeby w tym sezonie zlekceważyć...

EDIT :

Na San Siro będzie komplet widzów...Na trybunach zasiądzie w niedzielę 78 749 widzów. Wśród nich znajdzie się 52 673 posiadaczy karnetów oraz 26 076 kibiców, którzy bilety nabyli w wolnej sprzedaży. 7 400 wejściówek nabyli kibice Juventusu. Łączny dochód ze sprzedaży biletów wyniósł 1 696 204,63 euro...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 maja 2005, 16:15

Mathiasek12 czytałem dzisiaj że zagra Paolo. To było straszne ale dzieki Bogu zakonczyło sie pomysli Poalo

Strata ?? No jak by nie patrzeć na maxa strata - symbol i najlepszy obrońca na świece. Ale jak brzmy hasło Carlo najważniejsze zdrowie i mogą zagrać Cafu - Nesta - Stam Kaladze.. i ta strata bedzie nie widoczna .....

Bardze ciekawa jest sprawa Thurama bo Capello idze za głosem innego hasła "Piłkarz jak koń musi zawsze" chyba tak jest bo nie daje odpocząc defensora i ich zajedzie.... Jak to nie pic i naprawde zabraknie Thurma to bedzie dosłownie "PO JUVE" Liczby nie kłamia w tym przypadku...

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 06 maja 2005, 20:19

Co do sedziego to dobrze ze bedzie łysy, a sie nie przejmuj ze na delle alpi sedziowie zawsze gwizdza pod gospodarzy, nie wiem czy to ta taka zimna atmosfera jak na Włochy tam na nich działa?? Ja jestem spokojny zreszta ten mecz mnie nie obchodzi az tak, z jedenej strony nie lubie Mialnu, a z drugiej strony nie lubie Juve....

Wiecej moich kumpli loobie milan wiec jestem za Milanem, chociaz wolalbym ogladac dzis sytuacje gdy Inter i Milan maja po 76 pkt...

I w bratobojczej walce na San Siro wygrywa Inter 3-2.... To by było piękne.... Ale wracają cdo rzeczywistosci :D

To bedzie 1-0 i Milan niestety zdobedzie mistrzosstwo

PozdrO 4everybody :D:D:D

bartek99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek99 » 06 maja 2005, 20:31

uwazam ze to bedzie dobry mecz i bedzie 2-1 kaka sheva.Prosze cie o to Boże

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 maja 2005, 20:40

Tak, to napewno będzie batalia o Scudetto. Jestem za Milanem, jednak w meczu z PSV absolutnie nic nie pokazali, bo chyba byli już myślami w meczu z Juve. Będzie to napewno bardzo ciekawe widowisko, aczkolwiek stawiam zdecydowanie na Milan.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 06 maja 2005, 21:07

W tym potkaniu będę kibicował Juventusowi, jednak wątpie, żeby to był mecz na wysokim poziomie. Liczę na 2-1 na "Starej Damy"

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 maja 2005, 21:14

Ja będę w tym spotkaniu za Milanem pomimo tego, że wyeliminowali PSV, ale ja nie lubię Juventusu, a szczególnie Ibrahimovića. Mam nadzieję, że klase w owym meczu pokaże Kaka i Crespo jak zagra.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2005, 22:10

Milan wydaje mi się drużyną lepszą od Juventusu i to ich uważam sa faworyta jednak w takim meczu wszystko jest możliwe (przynajmniej teoretycznie). Spośród zawodników Juve lubię tylko Buffona i ostatnio nawet trochę Ibrahimovica. A w Milanie to chyba nikogo nie lubię :wink: (no może trochę Dide). Obie drużyny oczywiście zagrają przede wszystkim na '0' z tyłu ale bramki padną pewnie jakieś. Może paść wynik 1:0 dla Milanu, w ostateczności 1:1 ale napewno Juve tego meczu nie wygra (tak mi się wydaje tylko oczywiście). Scudetto dla Milanu w tym sezonie.

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 06 maja 2005, 22:15

mi się tak samo zdaje....juventus mi się zdaje że zagra defensywnie....milan normalnie-uważnie w obronie ale będzie ostro atakował....juve gdyby miało ibrahimovica to może by wygrało ale bez nie go ni da rydy...szkodal...ale zobaczymy

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 8:56

Juve jak zwykle defensywa, jeśli Milanowi uda się ją rozbić, to Rossoneri będą się cieszyli z pewnego już pierwszego miejsca. Ale jeśli Milan oleje następne dwie kolejki Serie A, to jednak Juve będzie się cieszyło z kolejnego Scudetto.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 12:23

Mój Vietnamski przyjaciel rossonero przygotował znów fotka "anty-Moggi"

Wybrał dobry moment. Oczywiście to jest swiety człowiek o czym może świadczyt to zdjecie.. hehe Mam jeszcze inne jak ktoś chce :D Bo watro drwić z gościa. hehe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”