Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 21

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 11:30

naprzyklad repra czech nei odpowiada na meila nic trylka odrazu pake przysyla

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 07 maja 2005, 12:36

Ha i kolejna porcja paczek , dzis dostałem od rep. czech i od middlesbrough podsumowywjąć dostałem już 7 paczek
1 :arrow: Tottenham -> pocztówka z pozdrowieniami
2 :arrow: Arsenal -> Książka + pocztówka z druzyną (kolejny sezon do kolekcji)
3 :arrow: Ajax -> pocztówka z drużyną i naklejka
4 :arrow: Sturm Graz -> Pocztówki z autografami 2 piłkarzy i maskotki oraz bilet z meczu
5 :arrow: De Graafschap -> taki rozkładany plakacik z fotkami wszystkich zawodników
6 :arrow: Middlesbroguh -> Plakat drużyny i 40wydrukowanych kartek opisujących dzieje drużyny :) i ulotke na temat meczu U-21 Anglia - Azejberdźan
7 :arrow: rep.Czech -> 4karty z piłkarzami + pocztówka z zespołem muzycznym , dwie dość grube książki , plakat druzyny i magnes na lodówkę

Kto dostał od inncyh klubów paczki i od jakich nie wymieniać Liverpool i AA to powysyłam do nich jeszcze pare maili

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 13:20

unojedrzej pisze:Ha i kolejna porcja paczek , dzis dostałem od rep. czech i od middlesbrough podsumowywjąć dostałem już 7 paczek
1 :arrow: Tottenham -> pocztówka z pozdrowieniami
2 :arrow: Arsenal -> Książka + pocztówka z druzyną (kolejny sezon do kolekcji)
3 :arrow: Ajax -> pocztówka z drużyną i naklejka
4 :arrow: Sturm Graz -> Pocztówki z autografami 2 piłkarzy i maskotki oraz bilet z meczu
5 :arrow: De Graafschap -> taki rozkładany plakacik z fotkami wszystkich zawodników
6 :arrow: Middlesbroguh -> Plakat drużyny i 40wydrukowanych kartek opisujących dzieje drużyny :) i ulotke na temat meczu U-21 Anglia - Azejberdźan
7 :arrow: rep.Czech -> 4karty z piłkarzami + pocztówka z zespołem muzycznym , dwie dość grube książki , plakat druzyny i magnes na lodówkę

Kto dostał od inncyh klubów paczki i od jakich nie wymieniać Liverpool i AA to powysyłam do nich jeszcze pare maili
a iel czekales na poszczegolne paczki i dostawales wczesniej meile zeby nei pisac off topicow napisz do mnei na gg 5232725

Awatar użytkownika
oskii92
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: oskii92 » 07 maja 2005, 14:06

unojedrzej, a o czym są te książki? O piłkarzach, trenerach czy cuś?? Mi tylko karty 24 przysłali :(

Edit: Wysyłam jeszcze jednego maila do czech, może coś fajnego przyśą ;) A tak w ogóle to pamiątki (nie tylko piłkarsie) prosiło sie ludziów z różnych firm za czasów dzieciństwa mojego taty :) Popróbuje w przyszłości do McTrack'a czy jakoś tak...

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 07 maja 2005, 15:21

W pierwszej księdze " National Team of the Czech Republic" każdy piłkarz ma swoją stronke jest na niej fota oraz krótki opis itd , jest też troche o byłych reprezentantach liczy 43strony i wykonana jest z najlepszej jakości materiałow piśmienniczych :) a w 2 księdze " Football Association of the Czech Republic" jest historia klubu , coś o młodzieżowce , coś o futsalu , są także zdjęcia i opisy reprezentantów i zarządu itd... troszke gorszy materiał od 1 księgi , ale i tak światowej klasy :) aha liczy 21 stron :) ps. Jak zobaczyłem paczke myślałem że mi barosa przysłali..

mathiasek , nakrócej czekałem na paczke od tottenhamu jakieś 4-5dni , na reszte nie wiem do 2 tyg. a maila dostalem z od arsenalu że mi wysłali juz paczke

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 16:40

ja od czech dostelm tez 2 ksiazki plakat i 7 kart z pilkarazami a z tego co slyszalem to wieksozsc osob dostje same karty ale calej repry bo 24

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 07 maja 2005, 16:43

mathiasek12 pisze:naprzyklad repra czech nei odpowiada na meila nic trylka odrazu pake przysyla
tak samo robi alemannia aachen tez nic nie pisza na maila tylko wysylaja

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 16:44

wozny pisze:
mathiasek12 pisze:naprzyklad repra czech nei odpowiada na meila nic trylka odrazu pake przysyla
tak samo robi alemannia aachen tez nic nie pisza na maila tylko wysylaja
a ile sie gdzies czeka i co przysylaja?

Pezet
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 07 maja 2005, 17:01

A jaki jest mail do rep. czech???

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 17:03

tyle razy byla prosba o wzor listu po polsku a wiec prosze o przetlumaczenie tego tesktu i ammy wzor listu po polsku
Dear Friends,
My name is (Twoje imie i nazwisko). I am (Twój wiek) years old. I live in Poland. My hobby is sport. My favourite discipline of sport is football. I am very keen on it. In my leisure time I often play football with my friends. I am kindly asking You to send me advertising materials - photos, tickets for past games, posters, stickers, etc.-connected with Your Fantastic club. I hope I am not putting You to too much trouble with this letter. Thank You very, very much for interest in my person and my request. I wish you good luck and a lot of football successes!!!

This is my address:
(Twój domowy adres)

ps.pezet meil do czech to cmfs@fotbal.cz

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 07 maja 2005, 17:08

ehhh......mi chyba nie przyjdzie nic z zadnego klubu :(

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 17:13

paszkwil pisze:ehhh......mi chyba nie przyjdzie nic z zadnego klubu :(
e czemu tak mowisz moze za malo czasu minelo albo wyslaes do nieodpowiedznich klubow bo nie wszystkie przysylaja

Pezet
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 07 maja 2005, 17:23

mathiasek12 pisze:tyle razy byla prosba o wzor listu po polsku a wiec prosze o przetlumaczenie tego tesktu i ammy wzor listu po polsku
Dear Friends,
My name is (Twoje imie i nazwisko). I am (Twój wiek) years old. I live in Poland. My hobby is sport. My favourite discipline of sport is football. I am very keen on it. In my leisure time I often play football with my friends. I am kindly asking You to send me advertising materials - photos, tickets for past games, posters, stickers, etc.-connected with Your Fantastic club. I hope I am not putting You to too much trouble with this letter. Thank You very, very much for interest in my person and my request. I wish you good luck and a lot of football successes!!!

This is my address:
(Twój domowy adres)

ps.pezet meil do czech to cmfs@fotbal.cz
Dzieki bardzo mathiasek12

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 17:28

nie ma soprawy pezet a przetlumaczy mi to ktos
Dear Friends,

This is my address:
(Twój domowy adres)

Pezet
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 07 maja 2005, 17:39

mathiasek12 pisze:nie ma soprawy pezet a przetlumaczy mi to ktos
Dear Friends,

This is my address:
(Twój domowy adres)
Dosłownie to brzmi tak:

Drodzy Przyjaciele, Moje imię jest .Ja mam lata. Mieszkam w Polsce. Moje hobbi jest sport. Moja ulubiona dyscyplina to piłka nożna. Ja jestem bardzo ostre na tym. W czasie wolnym Ja często gram w piłkę nożną z moimi przyjaciółmi. Ja uprzejmie proszę Was abyście wysłali mi reklama materiały - fotografie, bilety dla przeszłych gier, plakaty, nalepki, i tak dalej z Waszym Fantastycznym klubem. mam nadzieję że ja nie proszę Was do zbyt wiele z tym listem . Dziękują bardzo, bardzo dla zainteresowania w mojej osobie i mojej prośbie. Życzę wam szczęścia i wielką ilość piłkarskich powodzeń!!!
Oto mój adres:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”