Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 11:30
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 07 maja 2005, 12:36
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 13:20
a iel czekales na poszczegolne paczki i dostawales wczesniej meile zeby nei pisac off topicow napisz do mnei na gg 5232725unojedrzej pisze:Ha i kolejna porcja paczek , dzis dostałem od rep. czech i od middlesbrough podsumowywjąć dostałem już 7 paczek
1Tottenham -> pocztówka z pozdrowieniami
2Arsenal -> Książka + pocztówka z druzyną (kolejny sezon do kolekcji)
3Ajax -> pocztówka z drużyną i naklejka
4Sturm Graz -> Pocztówki z autografami 2 piłkarzy i maskotki oraz bilet z meczu
5De Graafschap -> taki rozkładany plakacik z fotkami wszystkich zawodników
6Middlesbroguh -> Plakat drużyny i 40wydrukowanych kartek opisujących dzieje drużyny
i ulotke na temat meczu U-21 Anglia - Azejberdźan
7rep.Czech -> 4karty z piłkarzami + pocztówka z zespołem muzycznym , dwie dość grube książki , plakat druzyny i magnes na lodówkę
Kto dostał od inncyh klubów paczki i od jakich nie wymieniać Liverpool i AA to powysyłam do nich jeszcze pare maili
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: oskii92 » 07 maja 2005, 14:06
oskii92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 07 maja 2005, 15:21
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 16:40
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 07 maja 2005, 16:43
tak samo robi alemannia aachen tez nic nie pisza na maila tylko wysylajamathiasek12 pisze:naprzyklad repra czech nei odpowiada na meila nic trylka odrazu pake przysyla
wozny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 16:44
a ile sie gdzies czeka i co przysylaja?wozny pisze:tak samo robi alemannia aachen tez nic nie pisza na maila tylko wysylajamathiasek12 pisze:naprzyklad repra czech nei odpowiada na meila nic trylka odrazu pake przysyla
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 07 maja 2005, 17:01
Pezet
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 17:03
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 07 maja 2005, 17:08
paszkwil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 17:13
e czemu tak mowisz moze za malo czasu minelo albo wyslaes do nieodpowiedznich klubow bo nie wszystkie przysylajapaszkwil pisze:ehhh......mi chyba nie przyjdzie nic z zadnego klubu
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 07 maja 2005, 17:23
Dzieki bardzo mathiasek12mathiasek12 pisze:tyle razy byla prosba o wzor listu po polsku a wiec prosze o przetlumaczenie tego tesktu i ammy wzor listu po polsku
Dear Friends,
My name is (Twoje imie i nazwisko). I am (Twój wiek) years old. I live in Poland. My hobby is sport. My favourite discipline of sport is football. I am very keen on it. In my leisure time I often play football with my friends. I am kindly asking You to send me advertising materials - photos, tickets for past games, posters, stickers, etc.-connected with Your Fantastic club. I hope I am not putting You to too much trouble with this letter. Thank You very, very much for interest in my person and my request. I wish you good luck and a lot of football successes!!!
This is my address:
(Twój domowy adres)
ps.pezet meil do czech to cmfs@fotbal.cz
Pezet
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 17:28
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 07 maja 2005, 17:39
Dosłownie to brzmi tak:mathiasek12 pisze:nie ma soprawy pezet a przetlumaczy mi to ktos
Dear Friends,
My name is (Twoje imie i nazwisko). I am (Twój wiek) years old. I live in Poland. My hobby is sport. My favourite discipline of sport is football. I am very keen on it. In my leisure time I often play football with my friends. I am kindly asking You to send me advertising materials - photos, tickets for past games, posters, stickers, etc.-connected with Your Fantastic club. I hope I am not putting You to too much trouble with this letter. Thank You very, very much for interest in my person and my request. I wish you good luck and a lot of football successes!!!
This is my address:
(Twój domowy adres)
Pezet
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio