Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 05 lut 2012, 23:20
Mikkel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 lut 2012, 23:21
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 05 lut 2012, 23:24
Mikkel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 lut 2012, 23:29
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 05 lut 2012, 23:34
Mikkel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 lut 2012, 23:39
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 05 lut 2012, 23:45
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 lut 2012, 0:05
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 lut 2012, 0:08
Obejrzałem i naprawdę niesamowity materiał. Dziennikarka pyta jak detektyw śmiał przekazać taśmę jej stacji. Stacji, która od razu tę taśmę wyemitowała. Bo przekazanie było nieetyczne. Detektyw rozwiązując sprawę zniszczył śledztwo policji, która nie może wyciągnąć przez to od matki miejsca zakopania ciała. Detektyw zaprzepaścił rezultaty pracy śledczych tak bardzo, że ciało znaleziono już po paru godzinach. Użycie najprostszej metody przesłuchań, która była dostępna dla policji, to złamanie praw człowieka. Zeznanie matki nie jest materiałem dowodowym, a policja nie żadnego dowodu, na to, że matka zabiła, chociaż dowód dostarczony przez detektywa jest wykorzystywany przez prokuraturę. Monty Python. Przy okazji widziałem dzisiaj szybkie wypowiedzi polityków na ten temat. Żelichowski, Rozenek i Hofman. Wszędzie słowa o prawach człowieku, podeptanej godności, zaszczuciu biednej kobiety, pseudodetektywie i tylko jedna wypowiedź pod prąd, z która mógłbym się zgodzić. I przy każdej, nawet najmniej związanej sprawie z polityką, utwierdzam się w przekonaniu, że żyję w innej rzeczywistości niż większość rodaków. Niedobrze.Boromir pisze: ... r_embedded
Oglądał to ktoś? Aż mnie telepie jak tego słucham, typiarze umiera dziecko, ona zakopuje je w jakimś opuszczonym budynku, stawia na nogi pół policji na Śląsku, płacze do kamery, żeby jej oddali córkę, a Ci o tym, że on ją zniszczył emocjonalnie, gdzie tu godność i etyka... Mam współczuć babie, bo swoje dziecko zakopuje
I jeszcze "dziennikarka" TVNu ma czelność, po tym jak sam Rutkowski miał u nich program, ma czelność pytać czemu ten film był w mediach i czemu Super Express. Pewnie ma żal, że to nie TVN
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lut 2012, 1:22
Ja zawsze uwielbiałem te artykuły typu: "Polak blisko Manchesteru!", a gdy się wejdzie, to można przeczytać, że jakiś zawodnik ligi tenisa stołowego może trafić do AngliisbQ pisze:Dokładnie nad tym samym ubolewam od dawna. Strasznie irytujące rzeczy tam się dzieją, zaczynając od beznadziejnych reklam z gołymi dupami, które mają przyciągać uwagę i ilość wejść, do dennych artykułów i popełnianych w nich banalnych błędów. Już co raz rzadziej korzystam z tej strony, bo ciężko coś takiego zdzierżyć, ale jak to robię to tylko i wyłącznie z przyzwyczajenia.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lut 2012, 1:27
Coraz - jak jużsbQ pisze:co raz
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 lut 2012, 1:28
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lut 2012, 10:06
Nie dałem rady... za nudne to, a najgorsze, że co dwie minuty jakaś przerwa wlatuję pokazują jakieś pierdoły i tak w kółko to coś jak by oglądać to na Polsacie...sbQ pisze:Obejrzeliście do końca super bowl?

KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lut 2012, 11:02
Ale wypilem za dużo i się nie potrafilem powstrzymaćDaaaamian pisze:Miałeś być egoistą.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lut 2012, 11:14
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio