Re: Viareggio Cup

Awatar użytkownika
JestemHardcorem
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 3

Re: Viareggio Cup

Post autor: JestemHardcorem » 07 lut 2012, 20:16

A mi się bardzo podoba w młodej Romie francuz Nego na boku obrony, przed sezonem przyszedł za darmo, na razie chłopak błyszczy w primaverze. Oczywiscie nie ma co się podniecac bo nie wiadomo jak może skonczyc, a było juz takich z potencjałem paru jak Antunes czy faty, ale ja bym go bardzo chetnie zobaczył w dorosłej kadrze w jakiś ogonach. Tym bardziej, ze na bokach obrony akurat Roma przepychu nie ma..
Co do samego Viareggio i zespolu Romy to sam skład primavery troche słabiej wyglada niz na poczatku sezonu, Caprari poszedł do pescary, Viviani juz raczej zadomawia się w pierwszej kadrze, Piscitella zadebiutował w dorosłej z Interem, nawet miał asyste przy bramce Bojana i mozna sie spodziewac, ze tez cos jeszcze pogra w dorosłym zespole no i sam nie wiem czemu nie grał dzisiaj Tallo( :?: )
Mecz dzisiejszy jak Doktor napisał, nuda, Roma momentami grała kiepsko, spodziewałem sie lepszej gry, wiadomo jakies tam oslabienia są, ale mimo wszytsko młodzi z Romy, chłopaki którzy po woli powinni pukac do dorosłej kadry, którzy maja idealne warunki do rozwoju powinni lepiej sie prezentowac na tle paragwajczyków.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”