Real Madryt (zbiorczy) - Strona 74

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 maja 2005, 0:07

Ja az tak nie wierze w ta wygrana realu. Mam ogromna nadzieje ze jednak Racing Santander urwie punkty druzynie z Madrytu. Tym bardziej ze tym ostatnio zdarzaja sie wpadki gdy sa pod presja. Gratulacje dla Racingu za imponujace zwyciestwo nad Deportivo.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 maja 2005, 2:02

Real pod presią grał z RSSS i wygrał...0:2 bez Samuela, Zidane, Salgado...zaś oni wracają...fakt faktem Real gra pod presią juz od kąd ma 6 ptk straty do lidera...i jakoś wygrywa jak narazie 6 razy z rzędu zchodzili z podnisionymi głowami czy będzie tak dziś...pewnie tak :wink: 8)

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 maja 2005, 8:39

Na poczatku grali w kratke. Real zaczal grac dobrze dopiero w koncowce sezonu choc w kilku meczach mieli duzo szczescia.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 8:46

W meczu z Sociedad było trudno, bo przecież brakowało kluczowych zawodników. Real strzelał bramki w końcówce, dzięki świetnym podaniom Gutiego oraz bramkom Ronaldo.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:19

Mikusinski pisze:W meczu z Sociedad było trudno, bo przecież brakowało kluczowych zawodników. Real strzelał bramki w końcówce, dzięki świetnym podaniom Gutiego oraz bramkom Ronaldo.
Ta pierwsza bramka bardzo mi sie podobala, wogole fajne sa gole jak napastnik objezdza golkipera i do pustej strzela :P:P Ta druga to jzu calkiem :P Najperw nei trafil w pilke na pusta, usiadl na niej, i jakos jeszcze pieta strzelil :D

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 maja 2005, 10:36

W sumie dobrze zaczelo iśc od 2oo5 roku...gdy przyszedł "de luxe" wygrana w 7 min z RSSS...później seria kolejnych wygranych...porażka jakiś remis :wink: ...w La Liga w tym roku są najlepsi...wiasona idzie b. dobrze gorzej było z jesienia...wtedy to grali w kratke, teraz jadą od zwycięstwa do zwycięstwa :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 maja 2005, 16:28

podpisy na strzalkach: "6 punktow roznicy w tabeli", "przepasc w jakosci gry"

Obrazek

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 07 maja 2005, 17:31

Nie latwo jest policzyc jak blisko jest real od ligi. Zostaly 4 mecze do konca. Real dzisiaj gra z Racingiem a Barca z Valencja. Real wygra i Barca przegra. W nastepnych meczach Barca bedzie grala z Levante, Villareal i Realem Sociedad. Trzy bardzo trudne mecze w ktorych moze sie zdarzyc wszystko. Real choziaz ze bedzie mial ciezko to nie jest to nie mozliwe.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 07 maja 2005, 17:39

snake pisze:Nie latwo jest policzyc jak blisko jest real od ligi. Zostaly 4 mecze do konca. Real dzisiaj gra z Racingiem a Barca z Valencja. Real wygra i Barca przegra. W nastepnych meczach Barca bedzie grala z Levante, Villareal i Realem Sociedad. Trzy bardzo trudne mecze w ktorych moze sie zdarzyc wszystko. Real choziaz ze bedzie mial ciezko to nie jest to nie mozliwe.
Podaj mi kilka argumentów, dla których to jesteś przekonany, że FCB przegra z Valencią, a Real na przykład wygra z Sevillą na wyjeździe?

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 07 maja 2005, 17:44

Podaj mi kilka argumentów, dla których to jesteś przekonany, że FCB przegra z Valencią, a Real na przykład wygra z Sevillą na wyjeździe?
Nie mam zadnych argumentow. Mam tylko taka nadzieje i przeczucie. :)

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 07 maja 2005, 17:52

snake pisze:
Nie mam zadnych argumentow. Mam tylko taka nadzieje i przeczucie. :)
Jak masz nadzieję i przeczucie, to nie pisz, że "Real wygra i Barca przegra", tylko że chciałbyś, aby tak się stało.

W piłce wszystko jest możliwe, ale szanse na to, aby Real został mistrzem Hiszpanii, a nie Barça, oceniam na nie więcej niż 5%.

Polecam wypowiedź Arrigo Sacchiego:

"Myślę, że nie uda się już dogonić Barcelony. Grali lepiej przez cały sezon i uważam, że bardziej niż Realowi należy im się tytuł"

:o

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 maja 2005, 20:48

Po 45' gry Blancos prowadzą 2:0..Owen i niezawodny ostatnio Ronaldo...całkwita dominacja Realu moglo być wyzej ale cieszy i 2:0 czekam na kolejne gole Ronaldo 8)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 07 maja 2005, 20:55

I to mi się podoba. Sachhi powiedział słowa, które zawierają dużo prawdy. Graliśmy przez cały sezon lepiej i to nam należy się mistrzostwo.
Walczycie jeszcze oto i tutaj się z wami zgodzę zawsze trzeba walczyć, jednak Barcelony chyba już nie przegonicie. Życzę kibicom Realu wszystkiego dobrego, jednak nadal kibicuję Barcelonie, a Real jest dla mnie jednem z najgorszych klubów, jednak każdą druzynę trzeba szanować tak samo.

Real po 45 minutach prowadzi z Racingiem Santander 2-0. Bramki zdobyli Owen i Ronaldo.

Co do brazylijczyka, to też już wątpie w to by dogonił Samuela Eto'o w tabeli najlepszych strzelców. Drużyna musiała by teraz zały czas grać na niego, jednak jest to trochę ryzykowne, bo gdy goście przejmą piłkę mogą zrobić kontrę i zdobyć bramkę. Także bardziej martwię się ligą niż strzelcami.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 maja 2005, 21:18

Nieźle sobie Real poczyna, przyznaję, że mnie zdziwiła obecność trzech napastników. Dziwne. No, ale wracając do meczu to Real wygrywa już 3:0, bowiem gola zdobył jeszcze Raul w 54 bodaj minucie. :wink: Poza tym obecnie spektakl na Santiago Bernabeu ma jednego aktora - ekpię gospodarzy, czasem drażniących się z zespołem Santader... Nie mają już szans na wygraną goście, ale walczą, co mi u nich imponuje.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 maja 2005, 21:22

Jak narazie 3 snajperów w gzre i każdy z nich coś ukul....Ronaldo sobie poczynia strzaly z przewrotek :wink: a tym czasem starzł Regueiro w słupek z wolnego...mam nadzieje ze Ronaldo coś ukluje :) jeszcze...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”