Reprezentacja Anglii (zbiorczy) - Strona 34

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
red85

Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 lut 2012, 21:10

MGiggs pisze:Szkoda ze Sunderland zgarnal Martina.Teraz Ciekawe kto obejmie stery, jesli trener do lat 21 to bedzie wespolo bo ten potrafil na sile grac turbodrewnianym Manciene na srodku pomocy.Jakies typy redzie?
Jeśli Spursi pozwolą, żeby Arry łączył dwie funkcje to pewnie on, ale wcale się nie zdziwię jeśli swoją szansę dostanie właśnie Pearce.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 08 lut 2012, 21:11

Czuję, że obejmie ich Redknapp, współdzieląc funkcje selekcjonera i trenera Tottenhamu lub jakiś zapomniany angielski menedżer. A swoją drogą to Hiddink jest bezrobotny, ale w niego raczej na tej posadzie nie wierzę

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 lut 2012, 21:25

Wg. mnie Redknapp łączący obie funkcje do końca sezonu, chyba, że zdecydują się na Scolariego, chociaż on chyba gdzieś Turkmenistanie pracuje czy się myle? albo Hiddinka, ale wątpie, bo wszak wszyscy teraz na wyspach domagają się Anglika. Jak funkcje obejmie Pearce to będzie kabaretowo :lol:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 lut 2012, 21:27

Anglicy chca wlasnego trenera. Nie wezma obcokrajowca. Bardzo prawdopodobny jest Pearce, jak sie sprawdzi to zostanie a jak nie to Redknapp po sezonie.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lut 2012, 21:53

THEMANIEK pisze:Nie wezma obcokrajowca
To się Probierz i Rysiek Tarasiewicz zmartwią. Jak Pearce zostanie selekcjonerem, to przynajmniej będzie śmiesznie, bo w sumie nic innego Anglikom nie zostanie. Harry dzielący pracę pół na pół, to IMO najbardziej prawdopodobna opcja, ale uj wie czy Levy pójdzie na taki układ. Gdyby Spursi o nic nie grali, to tak, ale mają przecież realne szansę na coś dużego, więc kto go tam wie.

Swoją drogą jest jeszcze czas żeby wypierdolić Dyzmę i brać Capello. Kręcina by pewnie załatwił, ale jak go wywalili, to nie wiem czy będzie komu pojechać w delegację.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 08 lut 2012, 22:02

Obrazek
1 - Fabio Capello had the best win percentage (67%) of any permanent England manager. Departure.
Ładnie się porobiło ;) brawo dla Fabio, że sobie w kasze nie dał dmuchać :) ostatnim razem jak kibice domagali się anglika to wyszła z tego nie miła niespodzianka :D McClaren :lol:

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6277
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 lut 2012, 22:15

SZOK :boje się:

Lepsze trenera na rynku nie ma.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 08 lut 2012, 22:17

:shock: :shock: :shock: Nie dość, że Capello w tej klasyfikacji najlepszy, to jeszcze dowiedziałem się, że da się gorzej od McClarena

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 lut 2012, 22:28

sickstick pisze:SZOK :boje się:

Lepsze trenera na rynku nie ma.
Jest jeszcze Benitez, i jak dla mnie w tym momencie najodpowiedniejsza osoba z tych dostępnych.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lut 2012, 22:37

Arwin pisze:Jest jeszcze Benitez, i jak dla mnie w tym momencie najodpowiedniejsza osoba z tych dostępnych.
Wątpię. Jest duża presja na Anglika, więc w grze zostają Pearce i Redknapp... tak na zdrowy rozum. No bo niby kogo mieliby zatrudnić? Keegana? Allardyce'a? Bruce'a?

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 08 lut 2012, 22:56

Sky Sports sources understand former Holland manager Guus Hiddink is interested in becoming the next England boss following Fabio Capello's resignation.
Myślę, że zatrudnienia Guusa nie było by takim złym pomysłem. Człowiek od zadań specjalnych, który wie jak postępować z gwiazdkami.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 08 lut 2012, 23:06

Rooney poparl przez twittera Redknappa

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 lut 2012, 0:41

Wreszcie. Szkoda tylko, że Pearce to w tej chwili najbardziej prawdopodobna opcja. Już wolę Harry'ego łączącego dwa stanowiska.
KajoFC pisze:brawo dla Fabio, że sobie w kasze nie dał dmuchać
Brawa dla Capello? Za co? Chyba tylko za to, że w końcu zostawia Anglików w spokoju. Naprawdę nie wiem, jak może dziwić odebranie przez FA opaski Terry'emu.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 09 lut 2012, 1:24

Daaaamian pisze:Wreszcie. Szkoda tylko, że Pearce to w tej chwili najbardziej prawdopodobna opcja. Już wolę Harry'ego łączącego dwa stanowiska.
KajoFC pisze:brawo dla Fabio, że sobie w kasze nie dał dmuchać
Brawa dla Capello? Za co? Chyba tylko za to, że w końcu zostawia Anglików w spokoju. Naprawdę nie wiem, jak może dziwić odebranie przez FA opaski Terry'emu.

Chyba nikogo to nie dziwi, Capello tylko sie zdenerwowal ze nikt do niego sie z tym wnioskiem nie zwrocil. Nikt go o zdanie nie pytal a wkoncu to jego druzyna byla i to on powinien o tym media powiadomic jak i samego zawodnika.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”