Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 lut 2012, 21:43
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 08 lut 2012, 21:43
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 08 lut 2012, 21:44
Jakąś godność chyba mają, grają w końcu z Juve, które prezentuje się znacznie lepiej. Poza tym ja tak do końca nie zrzucałbym tego, że oni mecz olewają. Jak na moje to po prostu sobie nie radzą z pressingiem, gdzie Juventus w pomocy ma kilku powiedzmy w skali europejskiej "anonimowych" graczy. Smutne.mete pisze:A dziwisz się, że taka gra? Przecież to było do przewidzenia. Skończyć mecz jak najmniejszym nakładem sił. Szczęście, że Silvie się nic nie stało. Reszta mało mnie obchodzi.
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 08 lut 2012, 21:45
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lut 2012, 21:46
Powiem Ci,ze z kazdym meczem ten chlopak podoba mi sie coraz bardziej. Moze nie ma jakichs szczegolnie wielkich umiejetnosci,ale sporo biega,walczy,stara sie byc wszedzie. Naprawde solidny zmiennik.maciek_88 pisze:Jak Ci się Doktorku Giaccherini podoboba? Ciekawy zawodnik, nie?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 lut 2012, 21:47
Ja wcale nie twierdzę, że mecz jest olewany. Milan ma takie problemy, że trzeba dobrze dysponować siłami. Mecz w PW jest najmniej ważny dla nas w najbliższym czasie. Nikt tu tempa nie będzie forsował.Jakąś godność chyba mają, grają w końcu z Juve, które prezentuje się znacznie lepiej. Poza tym ja tak do końca nie zrzucałbym tego, że oni mecz olewają. Jak na moje to po prostu sobie nie radzą z pressingiem, gdzie Juventus w pomocy ma kilku powiedzmy w skali europejskiej "anonimowych" graczy. Smutne.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 08 lut 2012, 22:01
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 lut 2012, 22:03
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 lut 2012, 22:03
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lut 2012, 22:03
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 08 lut 2012, 22:07
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 lut 2012, 22:09
Znacznie gorzej będzie jeżeli Milan przegra mecz ligowy z Juventusem.smutna sprawa - oba Mediolańskie kluby jechane na swoim terenie przez turyńczyków.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 lut 2012, 22:10
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 lut 2012, 22:11
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 lut 2012, 22:13
Właśnie wyczerpał limit do końca kariery. Zresztą Juve dość szczęśliwe dla Antosia.Dobre dosrodkowanie Antoniniego!
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio