fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 lut 2012, 14:15
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 lut 2012, 11:51
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 10 lut 2012, 11:55
Coz... jesli na Euro bedzie podobnie, to przynajmniej nie bedziemy tego dlugo ogladacsickstick pisze:Oglądał ktoś ostatnie mistrzostwa młodzieżówek pod wodzą Percea? Długa piłka na Carrolla i hej!
Obawiam się, że na Euro też może być podobnie...
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 lut 2012, 12:04
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 10 lut 2012, 13:35
Podoba mi się ten składred85 pisze:Gdzieś Ty widział tego Carolla na Euro ? Ja natomiast oglądałem ich występy grali to samo co pierwsza drużyna pod kierownictwem Capello. Dno i jeszcze raz dno. Tyle tylko, że stylu reprezentacji nie da się zmienić w kilka miesięcy. Fajnie by jednak było gdyby przyszedł do kadry człowiek, który nie boi się delegować do gry zawodników lubiących grę piłkę czyli np.
Hart - Walker, Smalling, Ferdinand, Cole - Carrick - Wilshere, Cleverley - Welbeck(AOC), Sturridge - Rooney
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 lut 2012, 13:41
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 lut 2012, 13:48
Jak dla mnie fajny skład, ale na Mistrzostwa Świata 2014 jeżeli graliby od teraz razem. Na przyszłe Euro jak dla mnie mało doświadczenia w nim. Większość to młodzi gracze i to by mogło zgubić Anglików w czerwcu. Ale trzeba przyznać, że przyszłość przy dobrym trenerze maluje się w jasnych kolorach.Hart - Walker, Smalling, Ferdinand, Cole - Carrick - Wilshere, Cleverley - Welbeck(AOC), Sturridge - Rooney
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 lut 2012, 13:49
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 10 lut 2012, 13:52
O tym samym pomyślałem, MŚ w Brazylii, albo Euro 2016mete pisze:Jak dla mnie fajny skład, ale na Mistrzostwa Świata 2014 jeżeli graliby od teraz razem. Na przyszłe Euro jak dla mnie mało doświadczenia w nim. Większość to młodzi gracze i to by mogło zgubić Anglików w czerwcu.Hart - Walker, Smalling, Ferdinand, Cole - Carrick - Wilshere, Cleverley - Welbeck(AOC), Sturridge - Rooney
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 lut 2012, 13:53
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 lut 2012, 14:01
Oj tamgrzegorzfcb pisze:O tym samym pomyślałem, MŚ w Brazylii, albo Euro 2016mete pisze:Jak dla mnie fajny skład, ale na Mistrzostwa Świata 2014 jeżeli graliby od teraz razem. Na przyszłe Euro jak dla mnie mało doświadczenia w nim. Większość to młodzi gracze i to by mogło zgubić Anglików w czerwcu.Hart - Walker, Smalling, Ferdinand, Cole - Carrick - Wilshere, Cleverley - Welbeck(AOC), Sturridge - Rooney![]()
Kibic Manchesteru tą 11 wstawił, ale ja tu silny wpływ Wengera widzę, tylko AOC brakuje![]()
edit: Czy Wilshere nie jest czasem out do końca sezonu ?
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 10 lut 2012, 14:06
Nie oglądam wielu meczów Manchesteru więc się nie wypowiem co do gry Smallinga, natomiast jeśli Terry pojedzie, to zdecydowanie wolałbym jego niż Rio.red85 pisze:Nie no, proszę Was. Smalling w tym sezonie, potencjałem etc. bije na głowę zawodników typu Dawson czy Cahill. A Richards oczywiście jak najbardziej mógłby grać za Walkera.
Oczywiście można mieć różne koncepcje, ale moja zakłada zmianę mentalności Anglików. Nie ma holywoodzkich piłek, jest gra piłką i myślę, że ta 11stka byłaby zdolna, żeby tak grać z dobrym skutkiem.
Dajmy już spokój z Lampsem i Gerrardem. Mieli tyle szans kiedy byli u szytu swoich możliwości i zawsze kończyło się mizernie.
@mete - pewnie masz rację. Mnie natomiast, jako miłośnika brytyjskiego futbolu, męczy oglądanie tej reprezy od wielu lat i chciałbym w końcu zobaczyć coś nowego
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2012, 14:25
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 lut 2012, 15:11
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio