AC Milan : Juve - klasyka - Strona 5

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 16:55

No stronki i zdjecie powstaja wyje..... fajne.

Ciekawe jak pisza news :) albo jak wyrazają sie o Juve na forum ...

Może kiedyś w Polsce ktoś sie zdecyduje na taka strone ?? Pewnie linki sie rojezdą jak swieże bułeczki :D hehe

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 18:08

Sorry że post pod postem ale to taki news dla maniaków serie a.

Juvetus nie gada z prasa to nie podali kadry. Może nie ma kim grać :roll: ciekawe ile graczy Primavery powoła.

Ale Ancelotti prasy sie nie boli :twisted: powołał kadre bez Hindusa, Beppe i Brochciego. Ale są Kahka Paolo czy Pippo.

MILANELLO - Ecco la lista dei convocati per Milan-Juventus in programma domani alle 15.00 a San Siro.

PORTIERI: Abbiati, Dida.

DIFENSORI: Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Nesta, Stam;

CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho;

ATTACCANTI: Crespo, Inzaghi, Shevchenko, Tomasson.

Stawiam na podstawowa 11: :arrow: Dida, Cafu - Nesta - Stam - Maldini [Kahka] - Pirlo - Gattuso - Seedorf [Ambro]- Kaka - Sheva - Crespo [ Tomasson][Pippi ??]

Jeste dobrze samo to że Serginho czy Crespo czy Rui Costa sa max wypoczesi wchodza i wnoszą w gre max a w Juve nie ma takich graczy. Bo Kapo nie zagra. Pessotto to nie ofensywa. Tacchinardi też nie gra. Olivero może ale nerwy ma ciekwie koleś.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 maja 2005, 18:18

Nono, pysznie :D
Milan jest gotowy na 100% , a Juve ? Milan zdobył po dordze pewne doświadczenie, ktoś wylał im kubeł zimnej wody na ueb, i mam nadzieję, że teraz nie będzie nawet 50 % z tak fatalnej gry jak w środę...Avanti Milan :!: Po Scudetto marsz :!:

Obrazek

Będzie powtórka :twisted: Czyli zwycięstwo Milanu :!:

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 07 maja 2005, 18:25

Takimi zawodnikami na pewno Milan nie przegra.Sami najlepsi. Może Ambrosini wyjdzie w pierwszym składzie bo ostatnio ma szczęście do bramek.Jednak dobrze ze Crespo nie grał w LM teraz jest wypoczęty teraz będzie bardzo dużym wzmocnieniem.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 07 maja 2005, 19:51

maciejdas26 pisze:Takimi zawodnikami na pewno Milan nie przegra.Sami najlepsi. Może Ambrosini wyjdzie w pierwszym składzie bo ostatnio ma szczęście do bramek.Jednak dobrze ze Crespo nie grał w LM teraz jest wypoczęty teraz będzie bardzo dużym wzmocnieniem.
Co do Ambrosiniego to czytałem ciekawy artykuł, o tym że strzelił bramke PSV, dlatego ze Hiddink nie rozpracował go tak dobrze jak reszte druzyny, poniewaz tamta czesc sie miescila do pierwszej jedenastki...

A capello nie zrobi takiego bledu jak Guus i zapewne rozpracuje caly team dokladniej i lawke rezerowych również...

Ale ja i tak sadze ze to bedzie mecz nudny, a bramka jak padnie to tak jak w meczu z PSV po jakims genialnym zagraniu kaki albo kogos innego :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 maja 2005, 20:24

czekam sobie na ten meczyk i oczywiscie stawiam na Juve :lol:
mam nadzieje ze mecz bedzie dobrym widowiskiem i bedą bramki, ciekawe tez jak zagra milan po kiepskim meczu z PSV ? szkoda tez ze zabrakło Zlatana :(

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 21:18

Padna bramki bo musza Jestem jakos spokojny do Milan z Tuzami ligi gra najlepiej. PSV wypadek przy pracy a kto zagra wfinale ?? lepszy :!: FORZA MILAN

Ale jest kilka rzeczy który przemawiaja za Milanem :D

Może wypiszemy ?? 8)

Plusy Milanu :!:

:arrow: Awans do finału LM - jedyny klub w europie :!: ma szanse na taki dublet :!:

:arrow: Dobra gra z "tuzami ligi" i europy. [PSV zlekceważone ale teraz to nie grożi]

:arrow: Cała kadra - defensywa - pomoc - napad + ławka.

:arrow: San Siro 70 tysiecy Tifosich rossonero a tylko ok. 8 tyś Juve

:arrow: Klimat San Srio i piekło jakie kibice zgotuja Juve.

Minusy Milanu ??

:arrow: Może zmeczenie ale wątpie bo tacy gracze jak [Crespo - Serginho - Rui Costa - Kaładze - Nesta - Ambrosini - Inzaghi- Tomasson -- grali ostatnio żadko a każdy z nich cos wnosi w gre....

:arrow: godzina 15:00 bo o 20:30 sie gra lepiej :!:

Ja nie bede pisał o Juve niech zrobi to jakiś Juvenito bo mi nie wypada. Ale napisz ktoś plusy i minusy batali o scudetto w niedziele

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 21:28

Juventusu właściwie nikt nie ma dopingować. Nawet w Turynie, na Stadio Del Alpi, przychodzi po 8 tys. ludzi, a stdion jest na 70 tys. Poza tym defensywa Bianconerich jest obrzydliwa, grają tylko z kontrataku, z czego odpadnięcie LM i stracenie kilku punktów ze słabymi zespołami. Milan i tak i tak jest faworytem tego wielkiego meczu.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 21:52

Co do kibiców Juve na Delle Alpi to sie nie wypowiadam bo juz napisałem wszystko poprostu wstdy szkoda że Milan nie "bije sie o scudetto" z Palermo ... bo to by było z pkt. widzenie kibica w Włoszech lepsze.

No ale zauwarzyłem że Buki typuja Milan jako twadergo fawortya :!:

Co prawda takie mecz to nie widoma ale przypomne że Buki np. William Hill stawiał jako [na bank] Milan w finale LM teraz przewiduja wygrana [jutro] z Juve 8)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 maja 2005, 22:00

jak to nikt nie kibicuje Juve :?:
kazdy kibic interesujący sie troche włoską piłka wie dlaczego kibice nie lubia Della Alpi !!
a co do scudetta to oczywiscie jestem przekonany ze Juve zdobedzie :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 22:06

Luk1208 a na jekiej podstwie tak twierdzisz ?? Co tylko nadzieje została w słowo "FORZA" czy masz jakieś fakty. ?? Bo wiesz ja licze że jeszcze Parma powalczy o scudetto :roll:

Wyżej napisałem plusy i minusy Milanu w walce o scudetto. Ty jako Juventiko możesz dopisać "brakujace Juve-ogniwo" [hehe] Ba nawet wypadało by :roll:

Pozdro

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 maja 2005, 22:12

PSv udowodnił ze nawet milan mozna pokonac i to nawet wyraźnie :P
wiadomo ze mozna sie spierac kto jest leprzy i kto wygra serie A, wiadomo ze kazdy fan jest za swoją drużyną i zawsze bedzie obstawiał za nia :!: Moze milan ma leprzych zawodników ( albo bardziej znanych) na niektórych pozycjach to jestem przekonany ze Juve pokaze charakter i zagra dobry mecz i zgarnie komplet punktów :P
jutro o tej porze bedziemy wiedziec kto ma racje :wink:
pozdro

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 maja 2005, 22:20

*_For_zaza_Milan_* pisze:Co do kibiców Juve na Delle Alpi to sie nie wypowiadam bo juz napisałem wszystko poprostu wstdy szkoda że Milan nie "bije sie o scudetto" z Palermo ... bo to by było z pkt. widzenie kibica w Włoszech lepsze.

Wez chlopie nie napierdalaj ciagle o tym samym, doskonale wiadomo ze Delle Alpi jest zle zrobione do ogladania meczy, sa drogie bilety, stadion jest po za miastem i w Turynie mieszka około 2 miliony mieszkancow (w Mediolanie 4 mln.) wiec nie pierdol ze Juventus ma mało kibicow.

Po drugie Milan to jebane farciarze :roll:, mecz z PSV wola o pomste do nieba, echh az mnie serce boli jak to sobie przypomne...

Jeszcze niedawno cos tam przebąkowiałes ze Juve wygrywa 1-0, teraz spojrz kto wiecej goli strzelił w serie A.

Teraz pewnie nie bedziesz mial co odpowiedziec, to bedziesz cos tam mowil o EPO, albo o Moggim (Moggi przy Mr. B. to papiez)

2 WP
// Piwus

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 22:29

Lakier pisze:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Co do kibiców Juve na Delle Alpi to sie nie wypowiadam bo juz napisałem wszystko poprostu wstdy szkoda że Milan nie "bije sie o scudetto" z Palermo ... bo to by było z pkt. widzenie kibica w Włoszech lepsze.

Wez chlopie nie napierdalaj ciagle o tym samym, doskonale wiadomo ze Delle Alpi jest zle zrobione do ogladania meczy, sa drogie bilety, stadion jest po za miastem i w Turynie mieszka około 2 miliony mieszkancow (w Mediolanie 4 mln.) wiec nie pierdol ze Juventus ma mało kibicow.

Po drugie Milan to jebane farciarze :roll:, mecz z PSV wola o pomste do nieba, echh az mnie serce boli jak to sobie przypomne...

Jeszcze niedawno cos tam przebąkowiałes ze Juve wygrywa 1-0, teraz spojrz kto wiecej goli strzelił w serie A.

Teraz pewnie nie bedziesz mial co odpowiedziec, to bedziesz cos tam mowil o EPO, albo o Moggim (Moggi przy Mr. B. to papiez)

U kolegi będzie WP jak jakiś mod to obejrzy. Ale nie tak drogie, żeby było ledwo 8 tys. wiernych kibiców na stadionie!!!I to jeszcze na ważne mecze LM :shock: :shock: :shock: !!!Przynajmniej na Milan czy Inter przychodzi na byle jaki mecz 30,40 tys. fanów.

Nie baw się Mikuś w moda, dajemy sobie radę bez Ciebie...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 22:33

hehe wstyd jeszcze tacy kibice w Posce ...

PSV udowodniło ?? To nam Inter tylko pokazał że Juve bez kibiców gra jak Bologna ....

"Milan jeb...... farciarze ""??

A ile meczy w tym sezonie koksierze z Turynu kupili ?? No oczywiście fart ?? nie ?? że sedzie był spely :!:

Cos słabe Te Wasze argumenty :roll: :! Może primevera zagracie :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”