Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 lut 2012, 16:13
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 lut 2012, 16:14
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 11 lut 2012, 16:36
Nienawidząc ich sam stajesz się rasistą .red85 pisze:Nienawidzę rasistów, po prostu. I nie zamierzam tego ukrywać.
lukinis131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 lut 2012, 16:37
Że co? A nienawidząc nazistów, sam stajesz się nazistą?lukinis131 pisze:Nienawidząc ich sam stajesz się rasistą .red85 pisze:Nienawidzę rasistów, po prostu. I nie zamierzam tego ukrywać.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 11 lut 2012, 16:53
Nie , wtedy np. jesteś lewakiem z antify , czyli wcale nie jestes lepszy .Cris7 pisze:Że co? A nienawidząc nazistów, sam stajesz się nazistą?lukinis131 pisze:Nienawidząc ich sam stajesz się rasistą .red85 pisze:Nienawidzę rasistów, po prostu. I nie zamierzam tego ukrywać.
lukinis131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 lut 2012, 16:56
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 lut 2012, 17:23
No, dobra, lukinis, pewne skróty myślowe bierzesz bardzo serio. To, że ktoś pisze, że nienawidzi rasistów, nie oznacza, że zabiłby ich przy pierwszej możliwej okazji lub by napluł w twarz. Rasista staje się jednak typem człowieka, z którym nie chce się mieć do czynienia. Można zawsze napisać, że nienawidzi się zachowań rasistowskich, a do rasistów ma się duuuuży dystans, ale użycie skrótu myślowego "nienawidzę rasistów" nie oznacza psychopatii lub czegoś podobnego.lukinis131 pisze:Nienawidząc kogoś nie robisz się wcale lepszym człowiekiem niż ten kogo nienawidzisz . Sama nienawiść jest złym zjawiskiem .
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 11 lut 2012, 23:22
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 lut 2012, 23:32
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 lut 2012, 15:42
Ian Ayre na temat zachowania Suareza. Dobrze, że klub przyjął takie stanowisko.lfc.pl pisze:- Jesteśmy ogromnie rozczarowani tym, że Suarez nie podał ręki Patrice’owi Evrze we wczorajszym meczu. Zawodnik przed meczem powiedział nam, że to zrobi, ale zdecydował inaczej.
- Popełnił błąd myląc nas i nie podając ręki Patrice’owi Evrze. Nie zawiódł tylko siebie, ale też Kenny’ego Dalglisha, kolegów z drużyny i klub. Luis Suarez miał absolutną świadomość tego, że takie zachowanie jest niedopuszczalne.
- Luis Suarez przeprosił za swoje zachowanie, co należało z resztą zrobić. Jednakże wszyscy musimy wiedzieć jak powinniśmy się zachowywać i miejmy nadzieję, że teraz wie, czego oczekuje się od zawodnika reprezentującego Liverpool Football Club.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 lut 2012, 15:58
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 lut 2012, 16:01
Tam gdzie zawsze, na haxiemetol pisze: Tylko gdzie ja teraz będę mógł dawać upust swojej frustracji?
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 lut 2012, 18:23
lfc.tv pisze:Menedżer Liverpoolu, Kenny Dalglish, przyznał, że Luis Suarez postąpił słusznie przepraszając za to, że nie podał ręki Patrice’owi Evrze wczoraj na Old Trafford.
- Ian Ayre jasno pokazał jakie jest stanowisko klubu w tej sprawie i dobrze, że Suarez przeprosił za to, co stało się na Old Trafford – powiedział Dalglish.
- Będąc szczerym, byłem zszokowany, gdy dowiedziałem się, ze nie podał ręki, pomimo tego, że wcześniej w tygodniu powiedział, że to zrobi.
- Jednak jak powiedział Ian, musimy być odpowiedzialni i reprezentować klub w odpowiedni sposób i to się tyczy również mnie, jako menedżera Liverpoolu.
- Rozmawiając wczoraj z telewizją, nie miałem świadomości tego, co się wydarzyło i nie zachowałem się podczas tego wywiadu jak na menedżera Liverpoolu przystało, za co przepraszam.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 lut 2012, 19:53
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 lut 2012, 20:10
Tutaj całkowicie się z Wami zgadzam.Kamil232 pisze:Zgadzam się z Metolem, należy w końcu przyklasnąć działaniom Liverpool Football Club i tylko żałować, że nastąpiło to tak poźno.
Udowodnisz, że jednak widział?Kamil232 pisze:(...) chociaż jeszcze wczoraj Daglish się ośmieszał tekstami, ze tego nie widział.
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio