Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1402

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lut 2012, 23:29

Frustru, frustru.

Obrazek

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2342

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 12 lut 2012, 23:35

na poziomie realfan, na poziomie :rotfl: moglbym wrzucic jakies smieszniejsze zdjecie cristiano, czy ramosa, ale daruje sobie, nie bede sie znizal

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lut 2012, 23:36

Łap.

Obrazek

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 12 lut 2012, 23:41

moody90 pisze:na poziomie realfan, na poziomie :rotfl: moglbym wrzucic jakies smieszniejsze zdjecie cristiano, czy ramosa, ale daruje sobie, nie bede sie znizal
To dawaj, wrzuć jakieś zdjęcie. Pewnie nie umiesz :roll:
Wiemy, że jutro Cię będzie Pani pytać, ale to nie powód na taką frustrację. Gówniane masz argumenty które można między bajki włożyć, a uważasz się za nie wiadomo jaką wyrocznię.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 lut 2012, 23:43

Dajcie ten filmik jak Maradona urządził bójkę na CN.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 12 lut 2012, 23:47

moody90 pisze:alexis tez widze ma jakies takie nawyki z serie a
Rozumiem że oglądałeś go z czasów gry w Udinese i potrafisz podeprzeć swoją tezę jakimś dowodem :glass:

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 12 lut 2012, 23:52

sigane pepe pisze:
moody90 pisze:na poziomie realfan, na poziomie :rotfl: moglbym wrzucic jakies smieszniejsze zdjecie cristiano, czy ramosa, ale daruje sobie, nie bede sie znizal
To dawaj, wrzuć jakieś zdjęcie. Pewnie nie umiesz :roll:
Wiemy, że jutro Cię będzie Pani pytać, ale to nie powód na taką frustrację. Gówniane masz argumenty które można między bajki włożyć, a uważasz się za nie wiadomo jaką wyrocznię.
no, pewnie nie umiem

nie wiem, moze ty w wieku ponad 20 lat bedziesz chodzic jeszcze do 'szkoly', gdzie 'pani moze pytac', wspolczuje, w moim przypadku to juz troche nieaktualne

zal mi ciebie. ja pisze konkretnie o akcjach ramosa, pepego, moge to poprzec zapisami video, po czym albo osoba ktora wczesniej sie plula nagle milknie, albo jak realfan tez nie jest jeszcze na pozioie merytorycznej dyskusji i w momencie, kiedy argumentow brak, porozumiewa sie obrazkowo. i przychodzi taki sigane pepe i twierdzi, ze ja mam gowniane argumenty. dawaj dalej swoje teorie, bo napawde masz potencjal na naprawde fajnego dostarczyciela beki

tak Salas11, wyobraz sobie, ze czasem go ogladalem i uwazam, ze takie jednoznaczne nazywanie go najlepszym graczem zeszlego sezonu w serie a bylo przesadone. mowiac 'wloskie nawyki' mam na mysli tez albo jakies pady, albo jakies kombinowanko, pomaganie sobie rekoma, ciagle dyskusje z sedziami, czy kopanie po gwizdku. jakos tak mi sie to wszystko kojarzy glownie z wloska liga, jesli cie to obraza, to przepraszam :)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lut 2012, 23:57

moody90 szkoda klawiatury. tu panuje beton spowodowany prawdopodobnie pucharami Barcy za kadencji Pepa. Tylu ilu przegranych tylu masz wrogow. Barca ma ich duzo. Oni czekaja na potkniecie Barcy a potem jej upadek. Beda pisac o sedziach nigdy nie widzac jak im samym pomagali. Nawet twoje filmiki-przyklady nie zmienia ich zdania.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 lut 2012, 0:07

A podobno Barcelona nie rozmawia o sędziach. I podobno to tylko kibice innych drużyn chcą ciągle rozmawiać o wszystkim, tylko nie o piłce.

Podobno... :mrgreen:

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2420

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 13 lut 2012, 8:42

jakos tak mi sie to wszystko kojarzy glownie z wloska liga, jesli cie to obraza, to przepraszam :)
Nie obraża ale po co dajesz taki przykład skoro nie podasz ani jednego meczu w Serie A który Alexis by przekręcil?

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 13 lut 2012, 9:36

Bienias pisze:moody90 szkoda klawiatury. tu panuje beton spowodowany prawdopodobnie pucharami Barcy za kadencji Pepa. Tylu ilu przegranych tylu masz wrogow. Barca ma ich duzo. Oni czekaja na potkniecie Barcy a potem jej upadek. Beda pisac o sedziach nigdy nie widzac jak im samym pomagali. Nawet twoje filmiki-przyklady nie zmienia ich zdania.
Bienias wróć do rzeczywistości i przy okazji nie mijaj się z prawdą.

W ramach lekkich uszczypliwości chciałbym zauważyć kolejne dokonanie katalońskiej szkoły logiki: "Barca sześciu pucharów" to zespół, który zdobył 6 pucharów w jednym roku kalendarzowym i to było logiczne, bo puchary de facto były pucharami ze jeden sezon i jego "konsekwencje", teraz natomiast trzy puchary za sezon 10/11 liczy się do obecnego sezonu :D.

Jak zwykle bezcenne.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1290

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 lut 2012, 10:53

Nie obraża ale po co dajesz taki przykład skoro nie podasz ani jednego meczu w Serie A który Alexis by przekręcil?
Bo pewnie nie oglądał. Mówiąc o prowokowaniu, kopaniu i rozmowami z sędziami to zamiast Serie A ogląda chyba LA liga a szczególnie Gran Derby, śmieszy mnie to jak mówi się że we Włoszech ktoś udaje jak w takiej Hiszpanii pajacowanie jest jeszcze gorsze niż w Italii a dobry przykład dają najlepsi z tej ligi. Tak to już jest jak swoje tezy opiera się na stereotypach i jak zawodnik z Serie A to na pewno udaje i nauczył się tego w Udine.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 lut 2012, 11:19

League pisze:
jakos tak mi sie to wszystko kojarzy glownie z wloska liga, jesli cie to obraza, to przepraszam :)
ale nie mowie przeciez, ze po tego typu zagraniu padla jakas bramka. po prostu sa to takie niuanse, ktorych wiele w czasie meczu. jakos wbily mi sie w glowe i kojarza z alexisem, ale nie myslisz chyba, ze pamietalbym w ktorym dokladnie meczu (moze jeszce w ktorej minucie?) alexis wyjatkowo plul sie do sedziego albo wyjatkowo nieudolnie przysymulowal...zwlaszcza, ze nie skupialem sie na nim jakos niesamowicie, bo nie wiedzialem wtedy, ze przejdzie do barcelony. zreszta di natale jest fajniejszy :P

tylerdurden pisze:
Bienias pisze:moody90 szkoda klawiatury. tu panuje beton spowodowany prawdopodobnie pucharami Barcy za kadencji Pepa. Tylu ilu przegranych tylu masz wrogow. Barca ma ich duzo. Oni czekaja na potkniecie Barcy a potem jej upadek. Beda pisac o sedziach nigdy nie widzac jak im samym pomagali. Nawet twoje filmiki-przyklady nie zmienia ich zdania.
Bienias wróć do rzeczywistości i przy okazji nie mijaj się z prawdą.

W ramach lekkich uszczypliwości chciałbym zauważyć kolejne dokonanie katalońskiej szkoły logiki: "Barca sześciu pucharów" to zespół, który zdobył 6 pucharów w jednym roku kalendarzowym i to było logiczne, bo puchary de facto były pucharami ze jeden sezon i jego "konsekwencje", teraz natomiast trzy puchary za sezon 10/11 liczy się do obecnego sezonu :D.

Jak zwykle bezcenne.
ale czemu akurat teraz sie do niego doczepiles, skoro nic nie pisal o 'barcelonie szesciu pucharow'? zreszta sam nie wiem, niby tak jak mowisz superpuchary i klubowe mistrzostwa swiata sa konsekwencja poprzedniego sezonu, ale jednak oficjalnie sa liczone do nastepnego. no i niby ktora druzyne nazwac 'barca szesciu pucharow', te z eto'o, czy te z ibrahimoviciem? takie to naciagane. barcelona anno domini 2011 to 'druzyna pieciu pucharow'? ;) oficjalnie wyglada to tak: sezon 08/09 - 3 trofea, 09/10 - 4 trofea, 10/11 - 3 trofea, 11/12 - 3 trofea i tego bym sie trzymal

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 13 lut 2012, 13:49

Czyli nie było Barcelony sześciu pucharów?
A superpuchar zaliczasz do sezonu, który w momencie rozgrywania tego spotkania jeszcze się nie zaczał, tzn że mam już gratulować Barcelonie mistrzostwa Hiszpanii,a ty Realowi pucharu weszlo, bo przecież wg ciebie rozegrali już superpuchar za zdobycie tych trofeów w tym roku?
I co to znaczy oficjalnie?

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 lut 2012, 14:19

byla, nie byla, zalezy jak do tego podchodzic. jesli chodzi o wygranie 6 pucharow w ciagu jednego roku kalendarzowego, to byla. jesli o wygranie 6 pucharow w ciagu jednego sezonu, to nie byla, o czym pisze ponizej. koniec koncow to tylko chwytliwy, dziennikarski termin, nie przywiazuje do tego wiekszej wagi
tylerdurden pisze:A superpuchar zaliczasz do sezonu, który w momencie rozgrywania tego spotkania jeszcze się nie zaczał, tzn że mam już gratulować Barcelonie mistrzostwa Hiszpanii,a ty Realowi pucharu weszlo, bo przecież wg ciebie rozegrali już superpuchar za zdobycie tych trofeów w tym roku?
wiesz o co mi chodzi, a sobie zartujesz. zaliczam superpuchary do obecnego sezonu, bo wygrala je obecna kadra, po przerwie wakacyjnej, z nowymi zawodnikami, a czasem sie moze zdarzyc, ze z nowym trenerem. mam je zaliczyc do sezonu 2010/11 i co, taki alexis, czy cesc beda caly czas bez trofeum w barwach barcelony? bo przeciez w kadrze barcelony 10/11 ich nie bylo
tylerdurden pisze:I co to znaczy oficjalnie?
chocby to, ze w kazdym zrodle sierpniowe superpuchary i grudniowe kmś sa liczone do sezonu 2011/12, z oficjalna strona barcelony na czele
Ostatnio zmieniony 13 lut 2012, 14:34 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”