Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lut 2012, 23:29

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 12 lut 2012, 23:35
moody
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 12 lut 2012, 23:41
To dawaj, wrzuć jakieś zdjęcie. Pewnie nie umieszmoody90 pisze:na poziomie realfan, na poziomiemoglbym wrzucic jakies smieszniejsze zdjecie cristiano, czy ramosa, ale daruje sobie, nie bede sie znizal
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 lut 2012, 23:43
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 12 lut 2012, 23:47
Rozumiem że oglądałeś go z czasów gry w Udinese i potrafisz podeprzeć swoją tezę jakimś dowodemmoody90 pisze:alexis tez widze ma jakies takie nawyki z serie a
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 12 lut 2012, 23:52
no, pewnie nie umiemsigane pepe pisze:To dawaj, wrzuć jakieś zdjęcie. Pewnie nie umieszmoody90 pisze:na poziomie realfan, na poziomiemoglbym wrzucic jakies smieszniejsze zdjecie cristiano, czy ramosa, ale daruje sobie, nie bede sie znizal
![]()
Wiemy, że jutro Cię będzie Pani pytać, ale to nie powód na taką frustrację. Gówniane masz argumenty które można między bajki włożyć, a uważasz się za nie wiadomo jaką wyrocznię.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lut 2012, 23:57
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 lut 2012, 0:07
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 13 lut 2012, 8:42
Nie obraża ale po co dajesz taki przykład skoro nie podasz ani jednego meczu w Serie A który Alexis by przekręcil?jakos tak mi sie to wszystko kojarzy glownie z wloska liga, jesli cie to obraza, to przepraszam
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 13 lut 2012, 9:36
Bienias wróć do rzeczywistości i przy okazji nie mijaj się z prawdą.Bienias pisze:moody90 szkoda klawiatury. tu panuje beton spowodowany prawdopodobnie pucharami Barcy za kadencji Pepa. Tylu ilu przegranych tylu masz wrogow. Barca ma ich duzo. Oni czekaja na potkniecie Barcy a potem jej upadek. Beda pisac o sedziach nigdy nie widzac jak im samym pomagali. Nawet twoje filmiki-przyklady nie zmienia ich zdania.
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 lut 2012, 10:53
Bo pewnie nie oglądał. Mówiąc o prowokowaniu, kopaniu i rozmowami z sędziami to zamiast Serie A ogląda chyba LA liga a szczególnie Gran Derby, śmieszy mnie to jak mówi się że we Włoszech ktoś udaje jak w takiej Hiszpanii pajacowanie jest jeszcze gorsze niż w Italii a dobry przykład dają najlepsi z tej ligi. Tak to już jest jak swoje tezy opiera się na stereotypach i jak zawodnik z Serie A to na pewno udaje i nauczył się tego w Udine.Nie obraża ale po co dajesz taki przykład skoro nie podasz ani jednego meczu w Serie A który Alexis by przekręcil?
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 lut 2012, 11:19
ale nie mowie przeciez, ze po tego typu zagraniu padla jakas bramka. po prostu sa to takie niuanse, ktorych wiele w czasie meczu. jakos wbily mi sie w glowe i kojarza z alexisem, ale nie myslisz chyba, ze pamietalbym w ktorym dokladnie meczu (moze jeszce w ktorej minucie?) alexis wyjatkowo plul sie do sedziego albo wyjatkowo nieudolnie przysymulowal...zwlaszcza, ze nie skupialem sie na nim jakos niesamowicie, bo nie wiedzialem wtedy, ze przejdzie do barcelony. zreszta di natale jest fajniejszyLeague pisze:Nie obraża ale po co dajesz taki przykład skoro nie podasz ani jednego meczu w Serie A który Alexis by przekręcil?jakos tak mi sie to wszystko kojarzy glownie z wloska liga, jesli cie to obraza, to przepraszam
ale czemu akurat teraz sie do niego doczepiles, skoro nic nie pisal o 'barcelonie szesciu pucharow'? zreszta sam nie wiem, niby tak jak mowisz superpuchary i klubowe mistrzostwa swiata sa konsekwencja poprzedniego sezonu, ale jednak oficjalnie sa liczone do nastepnego. no i niby ktora druzyne nazwac 'barca szesciu pucharow', te z eto'o, czy te z ibrahimoviciem? takie to naciagane. barcelona anno domini 2011 to 'druzyna pieciu pucharow'?tylerdurden pisze:Bienias wróć do rzeczywistości i przy okazji nie mijaj się z prawdą.Bienias pisze:moody90 szkoda klawiatury. tu panuje beton spowodowany prawdopodobnie pucharami Barcy za kadencji Pepa. Tylu ilu przegranych tylu masz wrogow. Barca ma ich duzo. Oni czekaja na potkniecie Barcy a potem jej upadek. Beda pisac o sedziach nigdy nie widzac jak im samym pomagali. Nawet twoje filmiki-przyklady nie zmienia ich zdania.
W ramach lekkich uszczypliwości chciałbym zauważyć kolejne dokonanie katalońskiej szkoły logiki: "Barca sześciu pucharów" to zespół, który zdobył 6 pucharów w jednym roku kalendarzowym i to było logiczne, bo puchary de facto były pucharami ze jeden sezon i jego "konsekwencje", teraz natomiast trzy puchary za sezon 10/11 liczy się do obecnego sezonu.
Jak zwykle bezcenne.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 13 lut 2012, 13:49
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 lut 2012, 14:19
wiesz o co mi chodzi, a sobie zartujesz. zaliczam superpuchary do obecnego sezonu, bo wygrala je obecna kadra, po przerwie wakacyjnej, z nowymi zawodnikami, a czasem sie moze zdarzyc, ze z nowym trenerem. mam je zaliczyc do sezonu 2010/11 i co, taki alexis, czy cesc beda caly czas bez trofeum w barwach barcelony? bo przeciez w kadrze barcelony 10/11 ich nie bylotylerdurden pisze:A superpuchar zaliczasz do sezonu, który w momencie rozgrywania tego spotkania jeszcze się nie zaczał, tzn że mam już gratulować Barcelonie mistrzostwa Hiszpanii,a ty Realowi pucharu weszlo, bo przecież wg ciebie rozegrali już superpuchar za zdobycie tych trofeów w tym roku?
chocby to, ze w kazdym zrodle sierpniowe superpuchary i grudniowe kmś sa liczone do sezonu 2011/12, z oficjalna strona barcelony na czeletylerdurden pisze:I co to znaczy oficjalnie?
moody
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio