Liga Haxball - Strona 47

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Liga Haxball

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 lut 2012, 10:51

Wypowiem się raz i szybko bo mi się spieszy....

Frida tak lubisz wszystko załatwiać w pokoju haxa to czemu nie pamietasz że już jakiś tydzień temu o nieobecności Nirvany żeśmy rozmawiali że lepiej będzie jak poszukacie kogoś tymczasem mogę się mylić ale nie przypominam sobie aby ktoś z drużyny LOT napisał posta w tym temacie że szukają zawodnika :shock: To ja pisałem aby ty(Frida) lub Smash ustalili między sobą o przejęcie kapitana i dalej ciągnieli wózek do przodu...Poprostu czekacie "mam to w d" "a jakoś to będzie"...Jeszcze teraz ten post że brak chęci,czasu itd :/

Co do drużyny DRBF to wczoraj rozegraliście spotkania i widzę chęć pozostałych członków drużyny a to się ceni gdy kapitan ma to narazie w nosie :P Także oby tak dalej :spoko:

Co do drużyny Little Britain to sprawa jest postawiona jasno i ich ten pkt na pewno będzie obowiązywał....Bo oprócz Metola nikogo regularanie na haxie nie widać więc trudno oczekiwać cudów lecz obym się pomylił :)

Pozatym pkt jest po to aby wieczorem było więcej ludzi i bardziej zmobilizować aby ta liga szła do przodu !! Znów chcecie żeby ta liga nie trwałą z 2 miesiące a z 10...Dobrze wiedzieliście na co się zapisaliście i sami dobieraliście członków ekipy...

Tymczasem spadam na rozmowę trzymajcie kciuki :P

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 lut 2012, 10:58

ddemon pisze: Co do drużyny DRBF to wczoraj rozegraliście spotkania i widzę chęć pozostałych członków drużyny a to się ceni gdy kapitan ma to narazie w nosie :P Także oby tak dalej :spoko:
TO nie tak że mam to w nosie. Po prostu godziny w których rozgrywacie spotkania mi zbytnio nie pasują. Gdybyśmy grali np o 22, to ja mogę codziennie kilka kolejek rozgrywać.

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 14 lut 2012, 13:20

Sorki panowie za wczorajsze angielskie wyjście. Internet mi przestał nagle działać, próbowałem z 15 min coś wykombinować, ale widocznie była to wina dostawcy, bo dzisiaj bez problemu działa.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 lut 2012, 13:46

Podzielę się z wami moimi spostrzeżeniami. Widzę, że drużyna Little Britain źle wróży na przyszłość, zatem popieram pomysł który pojawił się już w tym temacie. Metol, który jest solidnym haxballowiczem, powinien w mojej opinii przejść do drużyny LOT. Wtedy rozwiązujemy dwa problemy - nie musimy dopominać się żeby Little Britain zaczęło grać, po drugie zespół Fridy miałby skład.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 14 lut 2012, 13:51

To samo mam niestety jak u Arwina. Nie wiem czy się zmieni, więc decyzję pozostawiam reszcie drużyny.

Z góry przepraszam. :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 lut 2012, 14:18

Może tak - niech każdy użytkownik z drużyn Little Britain,Lubię Od Tyłu i Damy radę bez Fieldiego określi swoją aktywność w najbliższym tygodniach,miesiącu oraz ew. wyżali jak ktoś coś do kogoś ma w tym temacie aby rozwiązać wspólnie problem póki jeszcze można go rozwiązać....Bo jeśli któraś z drużyn pod koniec marca będzie miała 1-12 rozegrane spotkania to dla mnie poprostu nie ma sensu :/ Z tąd też moje ultimatum bo widzę że tak się może zdarzyć :) To nie jest tak że chce być wredny i zrobić selekcję i usuwać z ligi itd...Przypominam że mój zespół(FC Barcelona) również narazie tego ultimatum nie spełnia więc to jest poprostu znalezie jakiegoś złotego środka aby drużyny pojawiały się,zmobilizowały i grali te spotkania..Choć dobrze wiedzieliście w czym bierzecie udział skoro się zapisaliście to mimo wszystko staram się wyjść Wam na przeciw...A to że Piwus straszy odejściem z ligi cóż jakbym miał patrzeć na słowa MVB ile razy rozwiązał drużynę to do dzisiaj by był problem z przyznaniem licencji :P

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 14 lut 2012, 14:39

INFORMACJA DLA LOT

Użytkownik Biały chciałby dołączyć do ligi.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 lut 2012, 14:43

Moja propozycja jest taka żeby z tych 3 drużyn stworzyć jedną sensowną, ewentualnie dwie. I ja nie muszę grać w żadnej. IMO lepiej mieć jedną poważną drużynę niż 3 niezdyscyplinowane albo odstające od reszty poziomem. Ja traktuję to w kategoriach luźnej zabawy i jeśli komuś ma brakować zawodników do gry to mimo, że grać nie potrafię służę pomocą, w innym wypadku lepiej żeby powstały drużyny zorganizowane i ogarniające tak żeby walka była ciekawsza. To moje zdanie :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 lut 2012, 14:51

Jeżeli chodzi o mnie to będę jutro w gotowości jakoś po 22, więc jeśli są chętni na mecz zapraszam :) .

ddemon, a Ty się tak bardzo nie spinaj, bo widzę że krecik już powoli majty liże, a smrodu nikt tutaj wąchać nie chce.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 lut 2012, 15:08

RóżA pisze:ddemon, a Ty się tak bardzo nie spinaj, bo widzę że krecik już powoli majty liże, a smrodu nikt tutaj wąchać nie chce.
O ile mnie pamięć nie myli ale zarówno z Tobą jak z Duchem były problemy w 1 edycji :P
Na ch*j się zapisałeś do ligi jak w niej nie uczestniczysz....Mało tego wogóle się nie pokazujesz i jeszcze masz czelność wytykać że ktoś chce aby liga brnęła do przodu a nie stać w miejscu przez takich ludzi jak Ty ;]

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 lut 2012, 15:13

Przecież liga nie stoi, mamy niezłe tempo. Wyluzuj.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lut 2012, 15:14

własnie ddemon, wklej te swoje posty za miesiąc, jak liga będzie stała w miejscu.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 lut 2012, 15:41

RóżA pisze:Jeżeli chodzi o mnie to będę jutro w gotowości jakoś po 22, więc jeśli są chętni na mecz zapraszam
No i ładnie. Ja też wtedy będę więc... niech ktoś jeszcze z LB publicznie (nie na PW) się tu zdeklaruje i gramy. Jeśli będą chętni to możemy od razu machnąć więcej niż jeden mecz.

Tłumaczyć się jakoś gęsto nie zamierzam. Kilku osobom nakreśliłem już jak to wygląda i oczami świecić za innych nie będę. A to że ostatnio mnie nie ma wieczorami na graniu, to wcale nie oznacza, że nie ma mnie na forum. Skoro jednak nie mam możliwości zebrania trzech osób na jedno posiedzenie, to nie ma się co pchać. Będzie skład i ustawiony mecz, to się pojawię. Luzik.

btw, być może nie wszyscy wiedzą, ale Metol odszedł z drużyny. To tak w ramach wieści parafialnych.

edytka:

właśnie Magnum mi pisał, że też jest w gotowości. Także ustawiamy, zaległości znikną i nie będzie się trzeba spinać.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, 15:43 przez Duch, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 14 lut 2012, 15:42

Niniejszym ogłaszam się nowym kapitanem LOT obalając Nirvane ,który zostaje zawieszony jako członek drużyny na czas nieokreślony.Naszym nowym zawodnikiem zostaje "Metol" ,który został zaakceptowany przez całą drużynę.W razie spraw związanych bezpośrednio z zespołem LOT proszę o kontakt ze mną(priv.).

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lut 2012, 15:45

czy wasze poprzednie mecze są anulowane ? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”