Dłuuugie zdanie - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 22:46

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, termometr przy kontakcie z

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 07 maja 2005, 22:47

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, termometr przy kontakcie z mrozem

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 22:52

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 07 maja 2005, 22:53

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowalo...

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 07 maja 2005, 22:54

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowalo efekt zamarzniecia

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 22:56

Jedno słowo :!:

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowaloefekt zamarznięcia i jego pęknięcie

Propunoję zejść z wątku termometru :twisted:

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 07 maja 2005, 22:58

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowaloefekt zamarznięcia i jego pęknięcie dlatego Marian(syn stefana)

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 07 maja 2005, 23:04

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowaloefekt zamarznięcia i jego pęknięcie dlatego Marian(syn stefana) zmienil

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 23:16

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowalo efekt zamarznięcia i jego pęknięcie dlatego Marian(syn stefana) zmienil gacie,

Mam już dosyć termometru :P

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 07 maja 2005, 23:20

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowalo efekt zamarznięcia i jego pęknięcie dlatego Marian(syn stefana) zmienil gacie, ktore odziedziczyl po tacie

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 23:23

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowalo efekt zamarznięcia i jego pęknięcie dlatego Marian(syn stefana) zmienil gacie, ktore odziedziczyl po tacie i powiedział do ojca kanibala:

Przyśpieszam akcję, dlatego pozwoliłem sobie napisac coś więcej :twisted:
Ostatnio zmieniony 07 maja 2005, 23:24 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 07 maja 2005, 23:24

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowalo efekt zamarznięcia i jego pęknięcie dlatego Marian(syn stefana) zmienil gacie, ktore odziedziczyl po tacie, zmarl

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 23:26

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowalo efekt zamarznięcia i jego pęknięcie dlatego Marian(syn stefana) zmienil gacie, ktore odziedziczyl po tacie i powiedział do ojca kanibala: "Zdycham z zimna" i umarł

Pozwoliłem sobie znowu połączyć :wink:

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 07 maja 2005, 23:29

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowalo efekt zamarznięcia i jego pęknięcie dlatego Marian(syn stefana) zmienil gacie, ktore odziedziczyl po tacie i powiedział do ojca kanibala: "Zdycham z zimna" i umarł po wielu

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 23:31

Król Stefan był we Włoszech z nauczycielką ruskiego w Palermo, na wakacjach, z psem i synem Marianem, ale choroba wściekłych krów, na którą zachorował, 80 lat temu, jako dziadek, położyła kres mozliwosci panowania nad umysłem i niestety stary, niedomagający i posępny kanibal zwolnił nauczycielke Ruskiego i odesłał Syna do domu na Syberie, gdzie temperatura powyższała się z dnia na minute dlatego też za każdym razem, zepsuty termometr przy kontakcie z mrozem wskazywal -78, co powodowalo efekt zamarznięcia i jego pęknięcie dlatego Marian(syn stefana) zmienil gacie, ktore odziedziczyl po tacie i powiedział do ojca kanibala: "Zdycham z zimna" i umarł po wielu zakrapianych

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”