Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2012, 15:29
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 10 lut 2012, 15:44
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2012, 15:47
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 10 lut 2012, 15:54
Pewnie nie bedzie gral, ale z drugiej strony Angole lubia wyskoczyc z jakims mlodym talentem, ktory rozwala system na duzych zawodach vide mlody Owen...fieldy pisze:Nawet jak Ox pojedzie to nie będzie grał w pierwszym składzie. Zresztą jak Harry dostanie robote, to pewnie Lennon pojedzie
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 lut 2012, 17:31
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 lut 2012, 23:28
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 lut 2012, 11:59
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lut 2012, 17:00
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 14 lut 2012, 17:13
Nie bardzo czaję co to w ogóle jest. 4-3-3 ? Tylko co to za pomoc, a może 4-4-2 z jednym skrzydłowym?Dlatego ja bym to ustawił tak.
Hart, Walker, Rio, Terry, Cole, Carrick, Scholes, Gerrard, Sturidgge, Rooney, Young.
joedoe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 lut 2012, 17:31
Zgadzam się, ale mam też inną wątpliwość:joedoe pisze: Z tym Scholesem też bym się powstrzymał. Chłop dopiero wrócił z przedwczesnej emerytury, zagrał kilka spotkań i na Euro ma grą kierować?!
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 18:12
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Atol » 14 lut 2012, 20:16
Atol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 20:27
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lut 2012, 20:54
4-3-3, co z tą pomocą jest nie tak.Nie bardzo czaję co to w ogóle jest. 4-3-3 ? Tylko co to za pomoc, a może 4-4-2 z jednym skrzydłowym?
O jaką litość Ci chodzi i o co się rzucasz? Którego z zawodników United dałem na wyrost?Panowie ja rozumiem, że widzielibyście tam pewnie 3/4 United w składzie, zapewne będzie waszych graczy najwięcej, ale litości...
Tak bo w tych spotkaniach prezentuje poziom niedostępny dla 97% Angielskich środkowych pomocników. Na kim mam znowu opierać grę na Gerrardzie, albo Lampardzie? Gościach którzy przegrali wszystkie turnieje po kolei z rzędu? Albo na Barrym który się całkowicie skompromitował w RPA, gdzie Niemcy robili z niego dziwkę? Dajmy sobie już z tymi panami spokój. Na Scholesa w reprezntacji tak naprawdę nigdy nie postawiono, nigdy nie zrobiono z niego centralnej postaci, kluczowego zawodnika. Trochę jak z Xavim kiedyś gdzie go rzucano na DM, byle tylko upchnać, ale bano się na niego postawić. Chociaż teraz na koniec kariery warto spórbować tej opcji, bo inne nie wypaliły i może w końcu dało by się patrzeć na grę Anglików i na jakieś fajną grę w środku pola, a nie na hollywodzkie podania i serie wrzutek.Z tym Scholesem też bym się powstrzymał. Chłop dopiero wrócił z przedwczesnej emerytury, zagrał kilka spotkań i na Euro ma grą kierować?!
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 lut 2012, 21:06
a ja bym na Rudego postawil. Bardzo dobry zawodnik pomimo powrotu z emerytury. Moze nie prezentuje takiego wysokiego poziomu jak kiedys ale na srednia reprezentacje Anglii to wystarczy. Przede wszystkim nie widze lepszej alternatywy wiec czemu nie.grzegorzfcb pisze:Zgadzam się, ale mam też inną wątpliwość:joedoe pisze: Z tym Scholesem też bym się powstrzymał. Chłop dopiero wrócił z przedwczesnej emerytury, zagrał kilka spotkań i na Euro ma grą kierować?!
Wszyscy wstawiacie Rooneya do składu, co jest oczywistą oczywistością, ale...niekoniecznie w kontekście Euro, bo on ma 3 mecze bana ?
Czy nie jestem na bierząco ?
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio