Liga Haxball - Strona 49

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Liga Haxball

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 lut 2012, 17:20

Chlopaczek pisze:Z Arwinem Alpaka jest dzisiaj umowiona po LM w okolicach 22:45 w celu sprawdzenia pingu i ewentualnego rozegrania meczu ligowego. Obiecal zebrac sklad.
To ciekawe bo ja np. nic o tym nie wiem...

sbQ pisze:Widzę, że reszta drużyn się jakoś klaruje, a co z Damy radę ..? Jeżeli Arwin chce grać w okolicach 22(i reszta zespołu również), to ja odpadam, bo zazwyczaj jestem później dostępny. Musimy to wyjaśnić, bo jest nas 4, a nie możemy grać w porach, które nam nie pasują.
Dzięki za miłe słowa sbq ale wczoraj chłopaki pokazali nam miejsce w szeregu. Co do gry to chodzi chyba o to żeby wszyscy mogli grać i żeby termin był dogodny dla wszystkich więc zastanówmy się co zrobić żeby to miało ręce i nogi albo dajmy sobie spokój. Ja wieczorami mogę graćć o ile będę wiedział odpowiednio wcześniej kiedy mam się zebrać a nie 2h przed meczem.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 14 lut 2012, 18:09

Niezly burdel zrobiliscie.
Tak macie racje, polaczmy trzy druzyny w jedna, a najlepiej to ze szesc. Anulujmy czesc wynikow, czesc pozostawmy, te bardziej korzystne, reszcie nakazmy rozegranie spotkania raz jeszcze i wtedy bedzie wszystko ok... :rotfl4:
Jest regulamin, jak ktos rozegral mecze, to nie ma kombinowania w trakcie, nie ma przechodzenia, rozwiazywania poszczegolnych druzyn i najlepiej zostawienia tej, ktora osiagnela korzystniejsze rezultaty badz nie przegrala. Niech druzyny, ktore maja braki kadrowe dokoptuja sobie brakujacych zawodnikow i tyle.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 lut 2012, 18:17

Sznajder widzę promuje rozwiązanie, które odejmie 2 porażki z konta jego ekipy. Dobry cwaniak, nie ma co.

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 14 lut 2012, 19:50

maciek_88 pisze:
strunin pisze:Podobno nie możemy zrobić z trzech drużyn jednej ?

Nie wycofujemy się. Nie mamy po prostu kim grać w obecnej chwili, jesteśmy tylko ja i Matrix. Inni z różnych powodów nie mogą, dlatego padł pomysł połączenia składów.

Ja właśnie z Matrixem mógłbym gdzieś przejść, ewentualnie ktoś AKTYWNY mógłby zasilić nasze szeregi, a wykreślilibyśmy TPS, który kompletnie nie daje znaku życia.
Jest Biały, jest barcelowicz. Macie 2 aktywnych graczy a bez jakiejkolwiek próby ogłoszeń na forum rozwiązujecie drużynę i robicie zamęt z wynikami.

5 drużyn połączcie w 1 najlepiej.
W takim razie w przyszłym sezonie proponuje tobie stworzyć drużynę z tego kto zostanie, aby zapchał dziurę, po to żeby takie drużyny jak twoja w tym sezonie wygrywały po 10:0. Jak coś robić to porządnie, dlatego takie rady zostaw dla siebie.

Messi znika na około dwa tygodnie, Chaos nie może grać po 20, a TPS na 10 pytań czy może grać, 10 razy odpowiada, że nie może. Tak więc nie sugerujcie się ilością naszych rozegranych spotkań. To jest spontaniczna propozycja, ja mogę poczekać sobie te dwa tygodnie i grać później, mi to nie wadzi i nie jest problemem, że ewentualnie nie skleimy 1 drużyny z 2, rozluźnijcie się z deka. Nawet tego miałem na forum nie proponować, ale metol mnie przywołał i przypomniał, więc napisałem. Ta wasza tendencja, do robienia problemów z niczego jest zatrważająca.

Kiedy powiedziałem, że nie chce Białego ? W pokoju Haxballa stwierdziłem, że jak najbardziej chętnie wymienię go na TPS, więc nie wiem skąd u Ciebie takie oszczercze informacje się znalazły Piwus.

kaczy nie chciał u nas grać.

Tu nikt nie chce robić czegoś, bo ma taki kaprys, tylko dla dobra rozgrywek, żeby grać w miarę regularnie.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 lut 2012, 20:10

To nie są oszczercze informacje, tylko stwierdziłem fakt, że Biały był dostępny, a ty go nie wziąłeś. Nie napisałeś nam, że masz problemy ze składem, bo wtedy byśmy kombinowali. Duch napisał - zaproponowałem mu zakontraktowanie Białego. Na szczęście Hyypia zgodził się zagrać w waszej drużynie, jest często dostępny i już dysponujecie trójką. Jeśli dalej będą problemy kadrowe, to pisz, wymyślimy coś. Na fuzje przyjdzie czas po sezonie, teraz zagraliście za dużo spotkań, by je po prostu anulować. Nie możecie grać wieczorem - piszcie, ktoś powinien móc się dostosować.
strunin pisze:W takim razie w przyszłym sezonie proponuje tobie stworzyć drużynę z tego kto zostanie, aby zapchał dziurę, po to żeby takie drużyny jak twoja w tym sezonie wygrywały po 10:0.
Spoko, w ten sposób powstało GPE. Kiedy wszyscy wybrali sobie drużyny, została nasza trójka i wygraliśmy ligę.

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 14 lut 2012, 20:16

Ale spokojnie, po co to budowanie otoczki, że ja o niczym innym nie myślę, tylko o fuzji, jeszcze raz powtarzam, że pomysł padł spontanicznie i w ogóle mi na tym nie zależy, to tak samo jak z szukaniem zawodnika. Problemy pojawiły się nie dawno, nie są to jakieś ogromne problemy, żebym od razu angażował w ich rozwiązanie inne osoby, na spokojnie, bez zbędnego tworzenia sytuacji nadzwyczajnej z czegoś co pojawiło się przypadkiem jako opcja, a wy robicie aferę, dosłownie i to nie przesada.

Może i tak powstało GPE, ale znaliście się zapewne długo z forum i graliście ze sobą nie jeden raz wcześniej, tak więc nie widzę analogii :lol:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 lut 2012, 20:20

Może i tak powstało GPE, ale znaliście się zapewne długo z forum i graliście ze sobą nie jeden raz wcześniej, tak więc nie widzę analogii
Nie do końca jest to prawda. Przed GPE miałem raczej negatywny stosunek do piwusa (wręcz go nie lubiłem), Akera znałem tylko jako organizatora BPU. I można tak pisać w nieskończoność. Tak spontanicznie zmontowana ekipa może przynieść nowe internetowe znajomości oraz nieoczekiwany sukces (jak w naszym przypadku). Głowa do góry strunin, jutro też jest dzień.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 lut 2012, 20:23

To wypacza wyniki, więc nie dziw się mnogości komentarzy. Tu nie ma otoczki, nikt nic nie imputuje, ja na przykład chcialem pokazać co było złe w tej sytuacji. Tu nie ma nagonki, ale nie dziw się oburzeniu, bo to osobiście uderza w pozostałe zespoły. Nie robimy nic przeciwko wam, ale trzeba patrzyć na wszystkie zespoły.
strunin pisze:Może i tak powstało GPE, ale znaliście się zapewne i graliście ze sobą nie jeden raz wcześniej,
Niespecjalnie, ja grałem na pomocy, MVB na bramce, a jak straciłem miejsce w składzie chciałem odejść :).

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 lut 2012, 20:31

No to Damy radę bez Fieldiego zostaje bez kapitana. Ja pasuje jak stawiacie sprawę, myślałem, że Liga Haxballowa (sic!) na forum piłkarskim powinna być zabawą, a tu nagle tyle osób się spina, że 12 lutego jeszcze nie zostało rozegrane spotkanie (sic!). Gdyby Lech żył, to na pewno ogłosiłby żałobę narodową z tego powodu. Spuście trochę z tonu, bo to przestaje być śmieszne. Nic dziwnego, że ta liga się rozpada, skoro wy się kłócicie o same pierdoły, typu czy dana kulka ( :lol: ) może grać czy raczej nie może. Czekam jeszcze na puchary z powodu zwycięstwa w lidze i nagrody indywidualne na specjalnej gali we Wronkach. Później kończy się na tym, że Demon jest tak zagłębiony w tematy haxballowe, że w imię obrony świętej gry kulkami wyzywa ją od szmat. CZEKAM NA WIĘCEJ ziomki, postarajcie się.

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 14 lut 2012, 20:32

Ja nie wymyśliłem tego dla zabawy, tylko dla tak upragnionej przez was i siebie samego płynności gry i właśnie dla tych wszystkich zespołów, żeby miały z kim grać, więc ten pomysł jest tego rezultatem, żeby summarum wszyscy byli zadowoleni, a będą zadowoleni jak będą grali, nieprawdaż ? Nie musisz mi mówić, co jest w nim złe, bo sam nie jestem za czymś takim, zmienianiem składów w trakcie itd. ale gdyby było nas tylko 2, to była to jakaś alternatywa.

Głowa ciągle w górze, ja nie widzę problemu, w przeciwieństwie do was :lol:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 lut 2012, 20:32

Teraz moja kolej :bicz:

Przeczytałem tylko początkową dyskusje z pierwszych stron i napiszę tylko tyle że dalej trzymam się swojej wersji którą podałem w pokoju haxballowym:

A brzmiała ona tak że nie zgadzam się na połączenie 3 zespołów w 1 tzn Por Que + LOT + metol
Tym samym drużyna każdy z zespołów ma dotychczasowy bilans!!

Więc dyskusja,poruszenie z tej strony uważam za całkiem "normalne" ale spokojnie staram się to opanować :P

Co do Little Britain Biały zostaje zgłoszony do Waszej drużyny a zarazem metol w LOT...
Drużyna Por Que musi szukać nowego zawodnika....Tym samym też jest proszona o całkowite określenie co do gracza TPS czy zostaje w klubie czy poprostu zostaje usunięty i staje się wolnym zawodnikiem...

Zresztą wszystko nadzoruje Piwus w tym temacie -->: http://www.pilka.pl/forum/gry-forumowe/ ... t8914.html i bardzo dobrze :spoko:

Powtórze jeszcze raz co do straszenia tym ultimatum to zrozumcie że staram się wywrzeć na Was gotowość do gry - dotyczy się to zespołów DRBF i Little Britain i jak widać przynosi to efekt bo widzę że spróbujecie coś zagrać...Będę widział Wasze chęci,wyniki to i ultimatum może będzie zniesione :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2012, 20:34

Arwin coś w tym jest. Zanim ruszyła liga, to prawie codziennie wpadałem do pokoju pokopać z ziomalami. A teraz? Ktoś pamięta kiedy ostatnio byłem? Po prostu po tych wszystkich rozmowach na czacie, po tym postach tutaj odechciewa się wszystkiego. Klątwa haxa wróciła... Miał nas bawić, a nie dzielić...

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 lut 2012, 20:39

Jak się tak dalej będziecie zachowywać to wycofuje zespół z ligi :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 lut 2012, 20:40

Zawsze jest jakaś indywidualna jednostka, która robi kwas, jak wcześniej np. Frido czy Petr, a potem jej przechodzi. Ja nie rozumiem czemu nie potraficie tego zignorować, bo poza tym nic się nie zmienia.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 14 lut 2012, 21:38

Dobrze, to ja z Fridą i Smashem tworzymy jeden zespół, naturalnie tez Nirvaną jak wróci. Mi to pasuje. Nie wiedziałem po prostu, że drużyna strunina już coś grała. Byłem przekonany, że ciągle nie mają składu. Tyle z mojej strony, wszystko pasuje więc bez spiny ludzie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”