Nie żartuj z tym Golem. Przecież to totalny przeciętniak, któremu bardzo daleko do Dudki. Wilk jak najbardziej, Borysiuk też, ale gdzie z tym Golem. Już o wiele lepiej wygląda Jodłowiec jako DM moim zdaniem.emdżej pisze:Kaźmierczak niestety stracił sporo gry przez kontuzję i właściwie dopiero wraca po niej powoli do gry. Ale w formie sprzed urazu to dla mnie w pełni zasługiwał na otrzymanie szansy w reprezentacji. Smuda jednak tego nie widział. A od Niemców, czy Dudki wolałbym w kadrze oglądać Wilka lub Borysiuka. A nawet Janusza Gola.janop pisze:Jego klasa to inna sprawa, ale dużego wyboru nie ma, bo bo kto: Jodłowiec? Kaźmierczak?
A co do Dudki to zupełnie się nie zgadzam z Duchem. Moim zdaniem to piłkarz ważny dla kadry, doświadczony, uniwersalny(dlaczego to ma być wada?), który regularnie gra w silnej lidze w francuskiej. Osobiście z braku stoperów, właśnie tam bym na dłuższą metę postawił na Dudkę. Zresztą już kilku ekspertów wspominało, że Dudka na środku obrony(marzy mi się z Żewłakowem) to byłby ciekawy pomysł, ale wiadomo, że Smuda tego nie zrobi, chyba że miałby ogromny szpital. Wówczas na DM chętnie zobaczyłbym Wilka, który na jesieni bardzo mi się podobał w Wiśle.