Koszulki Juve czerwone ?

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Podoba Ci si? prototyp nowego stroju?

Czas głosowania minął 21 maja 2005, 23:59

TAK
8
80%
NIE
2
20%
NIE MAM ZDANIA
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Koszulki Juve czerwone ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 07 maja 2005, 23:59

Chciałem Was zapytac co sądzicie o planach wprowadzenia nowych strojów. W Internecie pojawiają się pierwsze projekty wyjazdowych czerwonych koszulek na przyszły sezon. Oczywiście, należy podchodzić do tych rewelacji z dystansem, ponieważ ostateczny jej wygląd może być znacząco inny, ale dają one jakiś pogląd na to, co nas czeka w przyszłości.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2005, 0:16

Sądze że to jest chwyt. Osobiscie uważem że troche cuduja. MU wprowadzili tylko białe wstawki i zostawili reszte zastała a sprzedawały sie max. Tradycja to tradycja.

Samo to że każdy zapalony kibiców kupi oficjalna koszulke sam wiem po sobie bo juz czekam na nowy model :D Milan wprowadzają nowe koszulki myśli o takich ludziech który co sezon są w klimacie. Ale są tacy co mają jedna i ona jest najceniejsza. Może być to Juve z czasów SONY czy Milanu z czasów LOTTO Ale zawsze tradycja.. I tak marzy mi sie trykot z bardzo dawnych dawnych lat ale nie ma gdzie kupić.

Milan - Juve zmienią troche trykoty po sezonie ale ciekawe czy też Inter Roma może Lazio ??
Ostatnio zmieniony 08 maja 2005, 0:27 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 08 maja 2005, 0:20

jestem pewny że obojetnie w jakich koszulkach będą grać to Milan wygra z Juve.w końcu milan jest lepszy

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 08 maja 2005, 0:36

Sie okaże kto jest lepszy jutro. Poaztym chyba mowisz nie na temat. Zgadzam sie w stu procentach z Tobą *_For_zaza_Milan_* ale z tego co mi wiadomo to ta koszulka czerwona ma byc wyjazdowa więc mogą sobie w sumie eksperymentowac. A tak szczerze mowiąc to nie podobaja mi sie aktualne koszulki Juve. Są jakieś takie nie przemyślane. pozatym zołte litery na takim pasiastym tle to nie sa zbyt czytelne.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2005, 0:45

Kiedyś wyjzadowe koszulki Juve były niebieskie jak sie nie myle. To tez był dziwny wybór. Ale dziwie sie że wprowadzili takie te małe pasy zamiast starych dobrych ulepsznych. Bo ten kolszulki o których mówisz tą nie ciekawe dla tego mi. że są w ten małe pasy.

Tylko że kiedyś chyba Juve [jak mieli niebieski] nie miało umowy z Nike. A teraz ma i oni też pewnie mają [może mały moze duży] wpływ na to

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 maja 2005, 1:18

Były, były (Finał LM 97)...ale powiem tyle...to będzie przestępstwo dla tifosich Juve, jeśli ich barwy będą czerwone, bo nigdy klub nie grał w takich barwach, a najwięksi wrogowie w nich grają...

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 08 maja 2005, 10:41

W sumie to sporo klubów w lidze włoskiej ma koszulki w pasy. Milan, Juve, Inter... no i jeszcze parma ale oni mają poziome pasy :lol:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 maja 2005, 10:55

Do zmian koszulek to sie juz chyba kazdy przyzwyczajił ze po sezonie nowy model barwy czy sponsor na to sie nic nie poradzi bo druzyny dostaja mase kasy :D od sponsorow.Z koszulek Juve to najbardziej podobały mi sie niebiesko - żółte te w ktorych grali w finale LM '97
Zaza nawet ciekawie wyglada ta koszulka Milanu tylko ten napis Zafira.......lepiej by juz bylo Opel

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 08 maja 2005, 11:00

Kiedyś mieli napis MERIVA jesli dobrze pamietam. po koleji bedą wszystkie modele Opla reklamowac?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2005, 11:39

Hunter no troche to nie wyglada. Mogli nowy model Opla reklamować następce Calibry - Opla Monaro ale to jest auto za tekie pieniadze że nie trzeba reklamy bo kto ma kupic to i tak kupi....

Infernus Mervia byla w popszednim sezonie teraz sam "ople" zanosie sie w nastepnym na Zafire to jeszcze nastepny znów powinień przynieś "opla" ale to wie.

Jak by nie była kupie ją jak tylko sie pojawi :!: Nawet jak był by napisz Corsa czy Comba .... OBY BYŁ TYLKO ZNÓW HERBY SCUDETTO :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 08 maja 2005, 11:57

Mi to by wystarczyla treningówka juventusu. na oficjalnej stronce jest za bagatela 40 euro. O oficjalnej już nie wspomne...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2005, 12:07

No ładne taka prosta a z klasa :D

Infernus pisze ""mi to by wystarczyła treningówka"" no 40 eruo to jednak kasa jak by nie patrzeć . Ale interesuje cie trykot Juve ?? meczowy oficjalny??

Napisz to może coś Ci załatwie tylko teraz Ci zdjeć nie pokaże bo ma pewnie z tego sezonu a jak wchodzi nowy model i zaraz sie konczy sezon to nie warto juz truć dupy. Ale nowy tez da sie załatwić :)

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 08 maja 2005, 12:39

SPOX byle tanio ! :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2005, 12:47

No luz tylko wiesz muszą sie pojawić bo teraz nie ma sensu jak bedzie nowy mode.

Cena to zleży od typu koszulki Juve chyba nie ma z długim rekawem koszulek :?: ale to sie uzgodni co i jak na podstawie zdjęc. Sam sobie wybierzesz oczywiscie i bedzie dobrze. Ja sam czekam na cynk bo też mam zachcianke na nowy sezon.

Ale jeszcze napisz jedna rzecz: Czy to ma byc trykot z nazwiskiem :?: Bo z tego co wiem bedą sie różniły w cenie. Ale to sie zobaczy tylko napisz jaki styl czyli długa krótka i nazwisko numer czy "goła"

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 08 maja 2005, 13:18

Interesuje mnie goła z krótkim rekawem :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”