AC Milan : Juve - klasyka - Strona 7

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 08 maja 2005, 0:51

ten mecz już dzisiaj mam taką nadzieje że nie sprawi nam przykrości i Milan wygra .jestem całym sercem za Milanem.Myslę że takim składem jak pokazał Carlo nie ma co się obawiać o wynik .Milan wygra 2:0 i będzie samotnym liderem w walce o Scudetto.Bramki strzeli Crespo i Szewczenko.Pozdrawiam kibiców Milanu.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 maja 2005, 1:15

Kocham Milan, i wierzę, że jutro będzie 1:o albo 2:1...Pozdro Zaza , będzie gites, będziemy razem jeszcze się cieszyć z Scudetto, to co planujemy ? :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2005, 2:15

hehe Bogi nie wiem czy wogóle spać fazka naszła mecz juz dziś to teraz tylko może mnie sciąć :D Magazyn ligowy na mną teraz Derby Sevilli były ale musze zostawić siły na 15:00 a bardzie 17:00

MUSIMY WYGRAĆ TEN MECZ -- BO TEN DUBLET JEST TAK BLISKO ...

**FORZA GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 maja 2005, 9:11

Hehe, oczwyście Zaza, że jest sens, bo na taki mecz trza się wyspać, a nie ledwo zipieć :D ... Ja w sumie sie nie wyspałem, a muszę jechać na mecz na szczycie, tak więc , nie wiem jak bede oddychał o 15 :D

Pozdro

EDIT :

Do końca meczu postanowiłem, że wytrwam :twisted:

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 08 maja 2005, 11:44

Widze, ze sie znowu klocicie o jakies debilizmy :? Trudno, Wasza sprawa:

Co do tych plusow i minusow to moim zdaniem minusy Juve to:

:arrow: nie umiejetnosc gry z tuzami (wyjatek bayern i real)
:arrow: brak Zlatana
:arrow: czesc pilkarzy wraca prosto po kontuzjach i ich forma jest duza niewiadoma (Emerson, Trezeguet, Zebina, Pessotto)
:arrow: Milan ma najsilniejsza defensywe w Seria A, a nasza sila razenia jest malo przekonywujaca: Trezeguet swiezo po kontuzji, wieczna niewiadoma - Del Piero i Zalayeta - solidny zawodnik, ale na Milan moze sie okazac jednak za slaby
:arrow: 70 tys kibicow Milanu na San Siro, a kazdy wie, jak sie gra z Milanem przed jego widownia
:arrow: skromne mozliwosci taktyczne zespolu ze wzgledu na mala ilosc wartosciowych zmiennikow, wiec raczej gramy 4-4-2, a jak wiadomo taka taktyka nikogo nie zaskoczymy

A teraz czas na plusy:

:arrow: mocne skrzydla (Nedved, Camoranesi, Zambrotta) i to wlasnie na gre skrzydlami prawdopodobnie postawi Fabio
:arrow: zespol powinien byc w miare wypoczety
:arrow: dobre wykonywanie stalych fragmentow gry
:arrow: gramy z finalista lm i walczymy o scudetto wiec raczej mobilizacji im nie zabraknie
:arrow: awans do finalu LM moze lekko zdekoncentrowac zawodnikow z Mediolanu
:arrow: Buffon na bramce :wink:

Jak widac minusy przwazaja, poniewaz plusy niektore mozna uznac za naciagane, czyli latwo zauwazyc ze faworytem jest Milan, ale to wlasnie moze okazac sie najwiekszym plusem dla Juventusu, bo jak wiadomo Juve nie lubi grac w roli faworyta. Zobaczymy jak to bedzie. Napewno czeka mnie cholernie nerwowe popoludnie. Niech wygra lepszy. Do boju Juve :!:

WOJNA O SCUDETTO WCHODZI W DECYDUJACA FAZE !!!
Ostatnio zmieniony 08 maja 2005, 12:07 przez veelden^, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2005, 11:52

Bogi Aha ten sen ... ale nie było trudno bo mnie ścieło :twisted:

PRAWDOPODOBNE SKŁADY W MECZY AC MILAN : JUVE dziś 15:00::

TUTTOSPORT:

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Stam, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kaka; Shevchenko, Tomasson.

JUVENTUS: Buffon; Pessotto, Thuram, Cannavaro, Zambrotta; Camoranesi, Emerson, Appiah, Nedved; Del Piero, Trezeguet.

CORRIERE DELLA SERA:

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Stam, Maldini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kaka; Shevchenko, Tomasson.

JUVENTUS: Buffon; Pessotto, Thuram, Cannavaro, Zambrotta; Camoranesi, Emerson, Appiah, Nedved; Del Piero, Trezeguet.

LA GAZZETTA SPORTIVA:

MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Stam, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kaka; Shevchenko, Tomasson.

CO WY NA TO :?: :?:

W Milanie zagadka to Seedorf czy Ambrosini kto zagra ?? no i trójka Tomasson Crespo Inzaghi.

W Juve zbytnio wyboru niemaja zagra Pessotto i Appiah szkoda że bez Blasiego :roll: a Zalayeta po 45 minutach z ławy za Del Piero - na bank. Ciekawi mnie czy Capello zagra od poczatku Trezeguetem bo ten wraca i to bedzie pierwszy mecz ??

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 maja 2005, 12:01

ja bym postawił na ten skład:
Dida; Cafu, Nesta, Stam, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kaka; Shevchenko, Tomasson.

Seedorf na ławe za te ostatnie mecze Ambrosini w defensywie dobrze gra a jak trzeba to i gole strzela gra głowa jego najwiekszy atut chyba ofensywny.W ataku postawił bym na Tomassona jak wszedł w meczu z PSV to cos sie ruszyło w ataku dlatego trzeba dac mu szanse moze powroci do formy z tamtego sezonu.
Defensywa pewnie bedzie tak jak wszystkie gazety typuj w pomocy to jak napisałes nie wiadoma Seedorf czy Ambrosini atak razcej Szewa z JDT bedzie Hernan nie pasuje do ataku z Szewa.

FORZA ROSSONERI

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 08 maja 2005, 12:02

u nas wejdzie Zalayeta u was Pippo, wiec jestemy na plus :P

co do Blasiego, to z taka gra jaka ostatnio prezentowal niech lepiej sobie posiedzi na lawce. Appiah pokazal sie z dobrej strony w poprzednich kolejkach i ciesze sie, ze to on zagra od poczatku.

Del Piero zostanie zmieniony? niewiadomo, zalezy jak bedzie gral. mysle ze Fabio wolalby zmienic Trezegol'a bo jednak nie jest on chyba przygotowany na cale 90 minut.

Ogolnie, bez zadnych rewelacji w obu skladach. Ciesze sie, ze Juve jest wstanie wystawic tak mocna jedynastke, bo jescze pare dni temu nie wygladalo to tak kolorowo. Pytanie tylko w jakiej chlopaki sa formie? ale na to odpowiedz poznamy za 3 godziny :)

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 08 maja 2005, 12:04

I tak Milan dostanie wciry :P

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 08 maja 2005, 12:11

Sądze iż Mialn wygra pisałem t, ale ja bym wolal Crespo za Tomassona...

I dalbym szanse Seedorfowi, nie tylko dlatego ze gral kiedys w Interze, tylko dlatego ze gra offensywnie!!

PS Zaza i bogi co wy macie z tymi avatatarami, zreszta kibice Juve tez maja podobne - co to jakas zbiorowa koncentracja przed meczem :lol:

Pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2005, 12:15

Veenden napisales Buffon w bramce to chyba trzeba temat rozwinąć ?? :roll:

Infernus co pisze ciro zagra :?: bo nie moge sie doczytać Ciro ?? jejejeje

Tez sądze Tomasson moze sie postarać. A sa jeszcze Crespo czy Pippo tylko cool. :D

W pomocy wyjdziemy Pirlo - Rino Ambro i Kaka a zostaja jeszcze Rui Seedorf czy Serginho :D i tez cool.

Defensywa teraz stanie na wysokoście zadanie mówie Wam czuje że ten mecz bedzie ładny tylko dla tego że Milan odejmie dos szybko prowadzenie i Juve bedzie musiało atakować aaa w 69 minucie kontra i Kaka na 2:0 :!:

Hunter ROK TEMU O TEJ PORZE MECZ O SCUDETTO Z ROMĄ ... pamiętasz ??

3 MINUTA CAFU PODANIE DO KAKI WRZUTA I SHEVA NA 1:0 GŁOWĄ :!: DZISIAJ REPLAY -- moze nie w 3 ale bedzie dobrze

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 08 maja 2005, 12:17

*_For_zaza_Milan_* pisze: Veenden napisales Buffon w bramce to chyba trzeba temat rozwinąć ?? :roll:
a co tu rozwijac? :?

Najlepszy bramkarz swiata na bramce to duzy plus dla Juve. Nic dodac, nic ujac :D

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 08 maja 2005, 12:18

nie Ciro tylko wciry - baty :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2005, 12:20

No tak tylko jednak trzeba dodać że to zdanie Juvenito :roll: heh O.K :d

SLY wiesz avatary to czeście naszego programu startujemy dzisiaj a kończymy na plusie w Stambule 25 maja :D A program ten jest połonczony w programa Demokracja.pl Frasyniuk i Belka nasi
ludzie :D hehe

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 08 maja 2005, 12:24

*_For_zaza_Milan_* pisze:No tak tylko jednak trzeba dodać że to zdanie Juvenito :roll: heh O.K :d

SLY wiesz avatary to czeście naszego programu startujemy dzisiaj a kończymy na plusie w Stambule 25 maja :D A program ten jest połonczony w programa Demokracja.pl Frasyniuk i Belka nasi
ludzie :D hehe
A to loozik bo juz myslelem ze to spisek przeciwko Interowi - ale kibice juve to jeden ma wiekszy a drugi mnijeszy :D

Pozdr - Za troche wiecej niz 4 godziny Milan bedzie siwetowal zwyciestwo :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”