Gattuso coś rok temu dostał za to?
Jak widac inaczej się ocenia takie sytuacje jak Pirlo i właśnie Gennaro (w trakcie gry) a inaczej strzały w twarz bez związku z grą. Nie popieram tego, ale jak widac tak jest.

gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 lut 2012, 14:16
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 20 lut 2012, 14:36
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2012, 14:44
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lut 2012, 16:27
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2012, 16:36
Twoje czytanie ze zrozumieniem niestety też.Twoje teorie na temat tego, ze Juve nie ma prawa po pol roku byc zgranym i dobrze ulozonym taktycznie zespole mozesz sobie wsadzic w dupe
Nie. Widziałem kilka meczów, które mogły i powinny być przegrane, ale dzięki charakterowi lub zwykłemu szczęściu takie nie były. Milan też w zeszłym sezonie zanotował niesamowity wynik w grze obronnej, ale duża w tym zasługa też zwykłego szczęścia, bo w niektórych sytuacjach rywale dokonywali wręcz cudów, by nie strzelić gola.Nastepnie czy nie zastanawia Cie fakt dotyczacy bilansu Juventusu bez porazki?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 20 lut 2012, 16:41
Ozdobny, nie rozpedzaj sie, bo o ile roznice miedzy Arsenalem i Juve widac golym okiem to wcale nie bylbym taki pewien, ze Juve wypada lepiej w tym porownaniu...Ozdobny pisze:ezleli Ty w swoich przemysleniach nie dostrzegach róznic miedzy Arsenalem i Juve to jestes albo zwyklym ignorantem albo nie ogladasz wyzej wymienionych zespolow.
Skoro dzieki charakterowi to jednak zasluga JuveWilmore pisze:Widziałem kilka meczów, które mogły i powinny być przegrane, ale dzięki charakterowi lub zwykłemu szczęściu takie nie były
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lut 2012, 16:57
Typowy kontrargument z Twojej strony. Powoli staje sie to Twoim znakiem firmowym.Wilmore pisze:Twoje czytanie ze zrozumieniem niestety też.
Kolejny raz wyciągasz z moich postów coś, czego tam nie ma. Uczysz się od Loczkersona, czy Loczkerson od Ciebie?
No to proesze wymien mi te mecze. Z checia przeanalizuje Twój poglad na ten temat. Wedlug mnie Juve w tym sezonie bylo tylko dwa razy blisko porazki i byly to wyjazdy do Catanii i Napoli. Nie byly to natomiast szczesliwe remisy, lecz wyniki osiagniete dzieki determinacji i wierze w dobry rezultat. Do sprawiedliwych remisów zaliczylbym mecze z Roma i Udinese. Natomiast reszta to w wiekszosci zdecydowane straty punktów spowodowane slaboscia naszego ataku.Wilmore pisze:Nie. Widziałem kilka meczów, które mogły i powinny być przegrane, ale dzięki charakterowi lub zwykłemu szczęściu takie nie były. Milan też w zeszłym sezonie zanotował niesamowity wynik w grze obronnej, ale duża w tym zasługa też zwykłego szczęścia, bo w niektórych sytuacjach rywale dokonywali wręcz cudów, by nie strzelić gola.Nastepnie czy nie zastanawia Cie fakt dotyczacy bilansu Juventusu bez porazki?
To nie jest tak, że nagle w Turynie powstał zespół na miarę Interu Mourinho, który przerastał resztę ligi.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 20 lut 2012, 17:04
Zgadzam sie z Toba... ale wyobraz sobie co by wyprawial Milan w meczu z Juve, gdyby kontuzjowany byl Pirlo, Chiellini gralby najgorszy mecz od dawien dawna a Barzagli na poczatku zlapalby kontuzje... mniej wiecej to sie stalo Arsenalowi.Ozdobny pisze:Nawet nie zamierzam konfrontowac Arsenalu i Juve, bo to obecnie jest nie do sprawdzenia. W mojej wypowiedzi chodzilo mi o wystep Londynczyków w CL, w którym to pozwolili na wiele Milanowi czego napewno nie zobaczymy ze strony Juve.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 lut 2012, 17:11
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lut 2012, 17:11
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 20 lut 2012, 17:18
Jasne, ze tak!Ozdobny pisze:Szczerze to nie obchodza mnie problemy innych. Takie rzeczy sa wliczone w ten sport i trzeba je akceptowac oraz starac sie im przeciwdzialac. Gdy tego nie zrobisz to trudno miec pretensje do swoich przeciwnikow o to ze wykorzystali Twoja slabosc.
Z zasady uwazam, ze lepiej z pokora podchodzic do meczu, bo jak sie nastroszysz to potem wstyd jesli Twoja druzyna zbierze becki... wiec skoro uwazasz, ze Wilmore sie stroszy to poczekaj. Po meczu moze (mam nadzieje) bedziesz mial okazje trimfowacOzdobny pisze:wystep Londynczyków w CL, w którym to pozwolili na wiele Milanowi czego napewno nie zobaczymy ze strony Juve.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2012, 17:27
Masz absolutną rację. Wszyscy fani Milanu tutaj piszą dokładnie to samo, poza tymi wymyślonymi przez fanów Juventusu. Zdaniem Ozdobnego dla przykładu przyznanie, że to raczej Arsenal zagrał tak źle, a nie Milan zagrał tak dobrze, jest pływaniem w obłokach i robieniem z tego wyniku wyznacznika wybitnej formy Milanu.nie zapominaj, ze poza dobra gra Milanu w meczu LM widac bylo chyba najgorszy wystep Arsenalu w tym roku (nie chce w ten sposob deprecjonowac wyniku Rossonerich!).
Pewnie, że doceniam. Nie doceniam go tylko w tym fragmentach moich postów, które Ozdobny et consortes sobie wymyślili. Jak na przykład w tych fragmentach moich postów, których nigdy nie napisałem, a w których Ozdobny wymyślił sobie, że napisałem, że Juventus moim zdaniem nie jest zgrany i zorganizowany. Konstrukcja logiczna celowo skomplikowana, żeby Ozdobny pogubił się gdzieś przy pierwszym przecinku i resztę jak zwykle sobie sam dopowiedział.Skoro dzieki charakterowi to jednak zasluga JuveCzyli doceniasz wklad druzyny w te rezultaty
Raczej doradź mu przeczytanie ze zrozumieniem, jeśli myśli, że gdzieś tutaj "się stroszę".wiec skoro uwazasz, ze Wilmore sie stroszy to poczekaj.
Szkoda, straszna szkoda. W swoim czasie miał wszystko, czego można było oczekiwać od idealnego lewego obrońcy w systemie Carlo, a przez urazy stał się tak dramatycznym piłkarzem, że często grywał jak 12 piłkarz rywali. Zapamiętam go z tych najlepszych chwil, głównie z bramki z Sevillą, czy właśnie końcówki zeszłego sezonu, gdy wbrew oczekiwaniom wszystkich, w tym i moich, zdarzyło mu się zagrać naprawdę dobre zawody.Były gracz Milanu Marek Jankulovski zakończył z dniem dzisiejszym piłkarską karierę. Głównym powodem były liczne kontuzje i ostatnie zerwanie więzadeł skłoniło go do podjęcia tej decyzji. Jankul z Milanem wygrał LM, Superpuchar Europy i KMŚ w 2007 roku. W ostatnim sezonie w końcówce pomógł w zdobyciu scudetto dla ekipy Rossonerich.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lut 2012, 17:36
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2012, 18:16
Riccardo Ferri, był obrońca Interu, w swoim czasie świetny defensor."Tra Abate e Lichtsteiner scelgo il terzino del Milan che è cresciuto molto e dà affidabilità. Barzagli lo preferisco a Nesta in questo momento mentre tra Thiago Silva e Bonucci non c'è gara. Per la fascia sinistra... Chiellini meglio di Antonini".
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio
Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 lut 2012, 13:58
Jeżeli chodzi o link Wilmore to jest to bardzo ciekawe. Jednak oczywiście chce aby w sobotę zagrały drużyny w optymalnych składach bo Milan nie ma co patrzec na sędziów czy komisję tylko sam grac na swoim poziomie a o maj będe spokojny.